Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Böyle yeni bir şey gelmiş ofis ailesine. Powerpointin yerine geçecek galiba diye salladım şu an... http://www.youtube.com/watch?v=Jw-g6IuBVJE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Ofiz SW4GGGG!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 o velet mi yapmış lan o slaytı !'!^'^!' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 iyiymiş yürü len microsoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 direk ibooks+keynote karışımı çakması olmuş ayrıca o kızın touchpad i drag yaptığında resmen parmağım acıdı, hala ne ilkellik bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 o touchpad kullanımının altında muhtemelen "eski alışkanlıkları olan tüketicilerimizi de unutmadık" demek için yaptılar ben başarılı buldum gelsin de kurcalayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Adamlarda ayak uydurup kendini dönüştürüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 xlaidehlevar said: direk ibooks+keynote karışımı çakması olmuş ayrıca o kızın touchpad i drag yaptığında resmen parmağım acıdı, hala ne ilkellik bu CRYMEARIVER YA pls cry more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar