Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Böyle yeni bir şey gelmiş ofis ailesine. Powerpointin yerine geçecek galiba diye salladım şu an... http://www.youtube.com/watch?v=Jw-g6IuBVJE
samaella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 o velet mi yapmış lan o slaytı !'!^'^!'
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 direk ibooks+keynote karışımı çakması olmuş ayrıca o kızın touchpad i drag yaptığında resmen parmağım acıdı, hala ne ilkellik bu
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 o touchpad kullanımının altında muhtemelen "eski alışkanlıkları olan tüketicilerimizi de unutmadık" demek için yaptılar ben başarılı buldum gelsin de kurcalayalım
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Adamlarda ayak uydurup kendini dönüştürüyor :)
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 xlaidehlevar said: direk ibooks+keynote karışımı çakması olmuş ayrıca o kızın touchpad i drag yaptığında resmen parmağım acıdı, hala ne ilkellik bu CRYMEARIVER YA pls cry more
Öne çıkan mesajlar