deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Hayatı dolu dolu yaşamak, hobi edinmek şöyle: Benim kız kardeşim almanca ve ingilizce biliyor. Tango yapıyor, bir kaç müzikalde rol aldı, şarkı söylüyor ve birden fazla enstrüman çalıyor. Lisedeyken okulun futbol takımında forvet oynuyordu, turnuva dereceleri var. 3-4 üniversite kulübünün de aktif üyesiydi. Öte yandan bu yıl Çapa'yı dereceyle bitirdi, başarı bursu alıyordu ve son iki yıldır haftada bir iki gün nöbet tutuyordu maddi anlamda ihtiyacı olmasa da iş öğrenmek için. Sabahları 5.30'da kalkıp gece 1'e doğru yatıyordu eğer sabahlayıp ders çalışmayacaksa. Anlatmak istediğim şu; hayatı dolu dolu yaşamak, hobi edinmek falan tabii ki çok önemli. Ama okulda da kendini göstermen ve staj, yarışma vesaire ile bir şekilde ön plana çıkman gerekiyor. Entellektüel olmak, aktif olmak, okulda başarılı olmak falan tek başına yetmiyor. Özellikle de bizim alanda. Kurtlar sofrası. O yüzden aman diyim bir sürü hobim var; fotoğraf çekiyorum, gitar çalıyorum, maraton koşuyorum diyip de bölümü ortalama bir öğrenci olarak yabancı dil bilmeden, iyi bir staj falan yapmadan bitirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 kız kardeşin baya doğru yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 -Deno- said: çok kolay. big four'a başvuruyorsun. şu, ekonometri mezununun fazla alanı yok, istatistikçi de olma şansın var, sigorta ve banka sektörüne de aktüerya departmanında çalışabilirsin, finans departmanında bütçe olur mali kontrol olur, finansal analiz ve raporlama olur ama en sağlamı bağımsız denetim firmasında 2 sene çalışmak olur, yüksek lisans gibi düşünüp 2 senenin sonunda iş değiştirmek olur yada okul bitince parayı basıp mutfak sanatlarında eğitim alıp aşçı da olaiblirsin üstüne de gastronomi yüksek lisansıu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 bunlara eknonometrisyen deniyor arkadaşlar. öğrenin diye yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar