Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 kaçmak zorunda değilse hayatını hapislerde çürütmeye razıdır işte orda tecavuzden kaçsın bari ne diyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Nigger_of_the_sand said: ginaly said: Nigger_of_the_sand said: https://en.wikipedia.org/wiki/Stand-your-ground_law Amerika da tam bir kum zencisi ülkesi herhalde. adamları sakin bir şekilde vurup üstüne kafalarına shotgun sıkınca stand your ground işlemez onu da göz önünde bulunduralım. öncesinde birikmiş bir husumet vardır ve bir tartışma esnasında adam çeker silahı vurur, tamam bu tartışılır. fakat daha adam inmiş gelirken silahı alıp birini vuruyor, yerdeki adamın kafasına sıkıyor. diğeri kaçarken takip ediyor, vuruyor, adam yerde, gidip kafasına tekrar sıkıyor. Ben ikinci kez sıkmasına stand your ground demedim ki, kaçmak zorunda değil dedim. Anlık bir tehlikeye maruz kalan biri tehlikeden kaçmak zorunda değildir, bertaraf etme hakkına da sahiptir. Her ülkenin kanunlarında yazmasa bile doğal hakkıdır, insan hayatına yahut bedensel bütünlüğüne yapılan bir saldırıdan kaçmadığı için suçlanamaz. Sen de bana bu yüzden kum zencisi dedin, videodaki spesifik olayın gelişimi hakkında yaptığım bir yoruma yönelik söylemedin. geri dönüp baktım, dediğin noktada haklısın. ben konunun akışını yanlış anlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Kaçmak zorunda değil tamam mıaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Fistan said: kaçmak zorunda değilse hayatını hapislerde çürütmeye razıdır işte orda tecavuzden kaçsın bari ne diyek Arbitrary bir karşılığa rağmen eylemde bulunanlar o karşılığı haketmiş demek değildir. Kısa ve öz laflar ettiğini sanıyorsun ama çok zayıfsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 videoyu izleyemedim ama dayak yicek diye pompaliyla bir kac kere sıkıp öldürmenin mesru mudafaa ile alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 yerdeyken bi de kafaya sıkmış la adam daha önceden tecrübesi var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Nigger_of_the_sand said: Fistan said: kaçmak zorunda değilse hayatını hapislerde çürütmeye razıdır işte orda tecavuzden kaçsın bari ne diyek Arbitrary bir karşılığa rağmen eylemde bulunanlar o karşılığı haketmiş demek değildir. Kısa ve öz laflar ettiğini sanıyorsun ama çok zayıfsın. haketmiş demektir sen zayıfsın bu ne lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 arabadan iniyosan maganda gibi kafana sıkılmayı hakediyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Fistan said: Nigger_of_the_sand said: Fistan said: kaçmak zorunda değilse hayatını hapislerde çürütmeye razıdır işte orda tecavuzden kaçsın bari ne diyek Arbitrary bir karşılığa rağmen eylemde bulunanlar o karşılığı haketmiş demek değildir. Kısa ve öz laflar ettiğini sanıyorsun ama çok zayıfsın. haketmiş demektir sen zayıfsın bu ne lan ahahah Bu mantığa göre polisin gösterdiği şiddeti göze alarak Gezi Parkı'na gidenler de o şiddete maruz kalmayı hak ediyordu. :7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 hayır haketmiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 O mantığa göre hakediyor. Kendinle çelişiyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 o zaman bir ay boyunca esnafın iş yapmasını engelleyip ona başka seçenek bırakmayanlar da palayı hakediyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 çelişmiyorum senin mantık kurma kabiliyetin yok haketmek ile razı olmak ayrı şeyler ayrıca bi önceki sayfada da saldırılanlar kaçmak zorunda demedim yapılabilecekleri söyledim tekrar okursan kim zayıfmış görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ginaly said: o zaman bir ay boyunca esnafın iş yapmasını engelleyip ona başka seçenek bırakmayanlar da palayı hakediyordu? Esnafın iş yapmasını engellediklerini kabul etmiyorum. Gezi olayları sırasında Taksim ve İstiklal esnafının gayet güzel iş yaptığını bizzat gördüm. Saldıran palalı çekemediği için saldırmıştır çaresizliğinden değil. 1 ay boyunca yaşadığın stres episodik bi strestir, vereceğin tepkiye içgüdülerinden çok bilincin hakimdir. Fistan said: çelişmiyorum senin mantık kurma kabiliyetin yok haketmek ile razı olmak ayrı şeyler ayrıca bi önceki sayfada da saldırılanlar kaçmak zorunda demedim yapılabilecekleri söyledim tekrar okursan kim zayıfmış görürsün Razı olanlar haketmiştir mantığıyla gelen sensin zaten. İhtiyacın olan argümanları sarf ediyorsun, tutarlı değilsin. Fistan said: Nigger_of_the_sand said: Fistan said: kaçmak zorunda değilse hayatını hapislerde çürütmeye razıdır işte orda tecavuzden kaçsın bari ne diyek Arbitrary bir karşılığa rağmen eylemde bulunanlar o karşılığı haketmiş demek değildir. Kısa ve öz laflar ettiğini sanıyorsun ama çok zayıfsın. haketmiş demektir sen zayıfsın bu ne lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ben seninle taşak geçtim o alıntıda elma ile armutu karıştırdığın için ama yine aynı şeyi yapmışsın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ginaly o kadar boş yorum yapiyorsun ki; gezi olaylarına da bağladın. Sonra gelip millete cocuk diyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Yine herkes hukuk profesoru psikolog filan olmus Eksisozlukte yazilana gore de yorum yapilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Sequo said: ginaly o kadar boş yorum yapiyorsun ki; gezi olaylarına da bağladın. Sonra gelip millete cocuk diyorsun :) yahu sequo bi düzgün oku allanse. adam geziden örnek verdi, onun üzerine geziden devam ettik. reductio ad absurduma sürdük biraz bıraktık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Fistan said: ben seninle taşak geçtim o alıntıda elma ile armutu karıştırdığın için ama yine aynı şeyi yapmışsın :d he oynuyosun aslında benle, ciddi olsan yerimde duramazdım. Sequo said: ginaly o kadar boş yorum yapiyorsun ki; gezi olaylarına da bağladın. Sonra gelip millete cocuk diyorsun :) geziye bağlayan benim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 lan geziyle ne alakası var polisi kıstırıp dövdünüz de kafanıza mı sıktı gezide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Polis dövmedik ama kafamıza sıktılar evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 gene alakası yok ki hayır ben mi alakayı kuramıyorum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 jacabo said: Yine herkes hukuk profesoru psikolog filan olmus Eksisozlukte yazilana gore de yorum yapilmis Yazilanlar dogru ise dedik ya jacabo. Merak etme bizim yorumlara gore hapis cezasi verilmeye ek adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 oh rahatladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 off videoyu izledim de yok şu adamın ceza almaması lazım yok adam haklı falan diyenler neyin kafasını yaşıyorsunuz lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar