Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burdur'da pompalı dehşeti (video)

Mino

Öne çıkan mesajlar

Nigger_of_the_sand said:

ginaly said:

Nigger_of_the_sand said:

https://en.wikipedia.org/wiki/Stand-your-ground_law

Amerika da tam bir kum zencisi ülkesi herhalde.

adamları sakin bir şekilde vurup üstüne kafalarına shotgun sıkınca stand your ground işlemez onu da göz önünde bulunduralım.

öncesinde birikmiş bir husumet vardır ve bir tartışma esnasında adam çeker silahı vurur, tamam bu tartışılır.
fakat daha adam inmiş gelirken silahı alıp birini vuruyor, yerdeki adamın kafasına sıkıyor. diğeri kaçarken takip ediyor, vuruyor, adam yerde, gidip kafasına tekrar sıkıyor.

Ben ikinci kez sıkmasına stand your ground demedim ki, kaçmak zorunda değil dedim. Anlık bir tehlikeye maruz kalan biri tehlikeden kaçmak zorunda değildir, bertaraf etme hakkına da sahiptir. Her ülkenin kanunlarında yazmasa bile doğal hakkıdır, insan hayatına yahut bedensel bütünlüğüne yapılan bir saldırıdan kaçmadığı için suçlanamaz. Sen de bana bu yüzden kum zencisi dedin, videodaki spesifik olayın gelişimi hakkında yaptığım bir yoruma yönelik söylemedin.

geri dönüp baktım, dediğin noktada haklısın. ben konunun akışını yanlış anlamışım.
Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

Fistan said:

kaçmak zorunda değilse hayatını hapislerde çürütmeye razıdır işte
orda tecavuzden kaçsın bari ne diyek

Arbitrary bir karşılığa rağmen eylemde bulunanlar o karşılığı haketmiş demek değildir. Kısa ve öz laflar ettiğini sanıyorsun ama çok zayıfsın.

haketmiş demektir
sen zayıfsın
bu ne lan ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

Nigger_of_the_sand said:

Fistan said:

Arbitrary bir karşılığa rağmen eylemde bulunanlar o karşılığı haketmiş demek değildir. Kısa ve öz laflar ettiğini sanıyorsun ama çok zayıfsın.

haketmiş demektir
sen zayıfsın
bu ne lan ahahah

Bu mantığa göre polisin gösterdiği şiddeti göze alarak Gezi Parkı'na gidenler de o şiddete maruz kalmayı hak ediyordu. :7
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

o zaman bir ay boyunca esnafın iş yapmasını engelleyip ona başka seçenek bırakmayanlar da palayı hakediyordu?

Esnafın iş yapmasını engellediklerini kabul etmiyorum. Gezi olayları sırasında Taksim ve İstiklal esnafının gayet güzel iş yaptığını bizzat gördüm. Saldıran palalı çekemediği için saldırmıştır çaresizliğinden değil. 1 ay boyunca yaşadığın stres episodik bi strestir, vereceğin tepkiye içgüdülerinden çok bilincin hakimdir.

Fistan said:

çelişmiyorum senin mantık kurma kabiliyetin yok
haketmek ile razı olmak ayrı şeyler ayrıca
bi önceki sayfada da saldırılanlar kaçmak zorunda demedim
yapılabilecekleri söyledim
tekrar okursan kim zayıfmış görürsün

Razı olanlar haketmiştir mantığıyla gelen sensin zaten. İhtiyacın olan argümanları sarf ediyorsun, tutarlı değilsin.

Fistan said:

Nigger_of_the_sand said:

Fistan said:

haketmiş demektir
sen zayıfsın
bu ne lan ahahah

Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

ben seninle taşak geçtim o alıntıda elma ile armutu karıştırdığın için ama yine aynı şeyi yapmışsın :d

he oynuyosun aslında benle, ciddi olsan yerimde duramazdım.

Sequo said:

ginaly o kadar boş yorum yapiyorsun ki; gezi olaylarına da bağladın.

Sonra gelip millete cocuk diyorsun :)

geziye bağlayan benim ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...