Mithat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 İnternetten sipariş etmekten bıktım bir shirt 50 lira üstüne 1 ay bekle falan (hadi yine iyi yerse 1 haftada geldiğide oldu b*kunu çıkarmiim). Burada custom kendim dizayn edip sonra alabileceğim uygun fiyatlı bir yer varsa daha iyi olur diye düşündüm , var mı öyle bildiğiniz bir yer veya site? edit : şimdi siyah bir tshirt buldum süper , 125 lira , kargo dahil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 var ama unuttum. Vektörel görsel falan da yollayabiliyosun tshört mü neydi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 tish-o vardı asırlar önce hala varmış: http://www.tisho.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 tey tey figür işinden önce bu işi kuracaktım. aklıma girdi tekstilci tanıdığın biri de en büyük hatayı ypatım işte lel neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 tisho hala var. baskı kalitesi vs de iyi baya. öyle 4-5 yıkamada çıkma durumu falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 tisho'dan 6 yıl önce aldığım tshirtü giyiyorum hala. ilk günkü gibi şerefsiz. 6 yıl oldu mu acaba. olmuştur lan, üniversitedeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar