Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

takim elbise tavsiyesi istegi

chrome

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

ginaly said:

sen gel bizi dinle, montrö kapısının oradaki altınyıldız outletçilerine git bi takım al konu kapansın.

O altinyildizdan bi ara corap aldim 5 sene once, hala mesaj atiyo heriflerheray mk.

Almayin ordan bisey

Fazla sevmediğin bir arkadaşının tel.'unu vericeksin bu tip mağazalara. Ben hep öyle yapiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Memur kalibi takim elbiseyi ne yapayim abi? Kole gibi sabah 8 aksam 5 takimla da calismiyorum.

Uzerime uysa belki bakarim ama bana kalibi uyan , fiyat performansi en uygun firma tween. Komple dar kesim ust alt aliyorum, kumaslari mat siyah, antrasit falan seciyorum. Cok degisik kumaslari var zaten hosa gidiyor.

Mc_Lovin said:

adam altınyıldızdan çorap alıyo, başka bişeye tenezzül etmiyo, ben gidip takım pantolon falan alıyorum, nalet olsun kapitalizmine de serbest piyasasına da, hep bir üstü hep daha iyisi var, ne zaman bitecek bu kölelik
Sosyal ağlarda paylaş

400 tl verip takım elbise almak yerine,2000 tl ye kendine özel dikim yaptırsan çok daha iyi olur.Her detayına kendin kararverirsin.İyi terzilerde zaten takım elbise katalogu var,enaz 300-400 cesıt takım var,secersın bır tane.gömleğide aynı sekılde diktir(düğmeli,düğmesiz,yaka cesıtlı vs)
Sosyal ağlarda paylaş

f/p olarak perry ellis'in wool suitleri guzel

hugo boss iyidir

armani (ismini unuttum 4 tane mi ne var bunlar kalite kalite, en ustten bir alti) de iyi

onun disinda tarzima uyan sevdigim bulamadim

**blair underwood'u unutmusum, mukemmel f/p suitleri var. ama omuzlarin genis olmasi vucudun sekilli olmasi lazim bunun kesiminin oturmasi icin.

suit dedigin en az %70 wool olmali, wool blendi de kaliteli olmali o yuzden bilindik markadan almak lazim.

polyester/viskos cart curt agirlikli olan suitler direk cop, giyilmez, giymeyin. calvin klein'in falan var oyle ucuza naylon suitleri 5 para etmez verilen paraya yazik.

ayriyeten suit oyle bodoslama magazadan alinip giyilmez, tailoring lazim ona da iyi para gider. neredeyse tamamen bastan kesip diker o suiti zaten terzi vucuda oturmasi icin. yoksa oturdu zannedersiniz ama tailored versiyonuyla before/after yapinca aradaki ucurum gibi fark cikar ortaya.

para babasi degilseniz zaten direk sifirdan suit diktirmek diye bi olaya girisilmez zira yapabilen adamin maliyeti cok yuksek olur ucuza yapaninki de bir seye benzemez buyuk ihtimalle, ucuz dedigim de yine o ayarda bir suitten daha pahaliya patlar her halukarda.

dun gece strip kulube suitle gidip stripper kaldiran bildirdi
Sosyal ağlarda paylaş

bi de şey diyecektim türk takım elbise markalarında, özellikle gömleklerde ayrı bir kabızlık var, gittiğim her yer aynı. tween harici hiç bir yerde fit vucuda uygun gömlekler yok. hepsi göbekli türk erkeğine göre yapıldığı için omuzdan oturan belden hayvan gibi bol geliyor. üçgen vucuda uygun gömlekler ve elbiseler üretilmiyor resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...