Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 simdi denk geldim baska haber linkine tiklayinca burdan Polisler saldırırken ayrım yapmadı: AK LGBTİ üyesi, gözünü kaybedebilir http://www.diken.com.tr/polisler-saldirirken-ayrim-yapmadi-ak-lgbti-uyesi-gozunu-kaybetme-tehlikesiyle-karsi-karsiya/ said: Yüzde 90’lık görme kaybı var S.Ö.D.’nin hayati tehlikesi bulunmadığını ve bugün gözünden bir ameliyat olacağını aktaran Meşeli, “Doktorlar yüzde 90’lık bir görme kaybı olduğunu söyledi. Yüzde 10’luk görme ihtimali de mucizelere bağlıymış” diye konuştu. Suç duyurusu hazırlığı Darp raporuyla birlikte polis saldırısıyla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını vurgulayan Meşeli, Onur Yürüyüşü’ne düzenlenen saldırıda İstanbul Valiliği ve Onur Haftası Komitesi’nin suçlu olduğunu savundu. Yürüyüşün geçen sene de Ramazan ayından düzenlendiğini hatırlatan Meşeli, “Valiliğin Ramazan’ı gerekçe göstererek yürüyüşü yasaklaması kabul edilemez. Ancak gerekli izinler verilmediyse bunu insanlara haber verme görevi de Onur Haftası Komitesi’nindi” ifadelerini kullandı. ‘Saldırıdan tamamıyla AKP’yi sorumlu tutamayız’ Saldırıdan net bir şekilde AKP’nin sorumlu tutulamayacağını asıl sorumluların Valilik ve Eminiyet olduğunu savunan Melih Meşeli, “Siyasi bir partinin valiyi yönlendireceğini sanmıyorum. Herkes kendi işini yapıyor. Burada sorumluluk Valiliğe verilmiş” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 https://thenib.com/great-moments-in-peaceful-protest-history-44bdadb44cf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 KuddusiMavra said: neydi o dün lgbt yürüyüşünde sokak aralarındaki görüntüler? vay arkadaş! ahlak sükut etmiş diyerek metin akpınar'a selamlarımı gönderiyorum ve de lel'liyorum. 1 sokakta 3 tane çıplak danseden kız vardıysa 100 sokakta barışçıl yürüyüş yapanları darp eden polis varmış benim anladığım, niye 2-3 kişinin yaptığı şeye kafa takıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 demin avukatla konustum, vekillerle berabermis yuruyus sirasindada ondan duydum, o soyunan tipler sorunluymus zaten biraz, birtanesi cinayetten yeni cikmis hapisten filan heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Soyunanlarin sorunlu oldugu yuzlerinden belli zaten. Ne yalan soyleyeyim normalini de gay'ini de sevmiyorum suratinda meymenet yoksa. Diger yandan yuruyuste cok eglenceli tipler vardi. Gayet sempatiklerdi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Soyunmalarını destekliyorum. Ahlakçı bir ülkenin göbeğinde ahlaksızlık yapılmış, kudursun muhafazakarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Soyunmalari aptalliktan baska bisey degil ama destekle tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Çıplaklıktan korkmayın bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Niye aptallıkmış, hava mı soğukmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Aptala aptal deyince niye korkmus olduk onu anlamadim da aptallik, soytarilik iste soyunmak. Yoksa naked bike ride day'de soyunmus aptallar demiyoruz. Gay'sin diye lezbiyensin diye gotun basin ayri oynamasi gerekmiyo. Oyleysen sorunun cinsel tercihlerinle alakali olmadigi muhakkak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Efendi gibi giyinip çıksalarmış di mi. Tabulara karşı tepki ortaya konulan bir ortamda olacak iş mi soytarılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Nigger_of_the_sand said: Niye aptallıkmış, hava mı soğukmuş. güzel yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Her şey iyi hoş da insanların hislerini şovenizme dönüştürüp milletin gözüne gözüne sokmaya çalışması çok rezil bi şey ya. Çok mu sevindin, çık sokağa, al eline bayrağı, bi şenlik havasında babalar gibi kutla ama şu görüntüler çok küçük düşürücü yani, tam bi kalitesizlik abidesi. Buna benzer bi arkadaş var benim, freelance çalışıyo, istisnasız her pazartesi günü sabah 7-8 civarı Facebook'tan "ay siz 8-5çiler hala işe konstanre olmaya çalışın, bakın ben ne güzel köpeğimi Maçka Parkı'nda gezdirip gittim bi kafede oturup çalışıyorum" falan diyip duruyo. Ya he emenike he. Hiçbi farkı yok şu ikisinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Oldu olacak atatürk heykeline çelenk koyup istiklal marşı okuduktan sonra dağılsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 wat araya mesaj kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Nigger_of_the_sand said: Oldu olacak atatürk heykeline çelenk koyup istiklal marşı okuduktan sonra dağılsınlar aklıma behzat ç'nin bi bölümünde eylem yapan lgbti'leri görünce "laiklik elden gidiyor" diyen chpli teyze geldi hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=282807 Facebook'ta Acı Bilanço: Profil Fotoğrafını Gökkuşağı Yapan 413.000 Kullanıcıya, Gerzek Akrabaları Tarafından Müdahale Edildi... 1. "Hrant öldü ermeni oldunuz, gay pride'da ibne oldunuz. Geçen hafta benim doğum günüm vardı, bir taneniz bile İsmail olmadınız!" (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 cidden çıplaklığa neden bu kadar tepki gösterdiniz ki? yobaz diye nitelendirdiğimiz insanlara göre kadının tamamen örtünmesi lazım yoksa hoş karşılamıyorlar; siz ise mahrem yerlerinin kapanmasını istiyorsunuz aksi takdirde hoşunuza gitmiyor. sınırı nereye çekeceğiz? ben kişinin organlarını görülmeli/kapanmalı diye ayırmamayı tercih ediyorum.benim için insanın eli,ayağı,yüzü,kolu neyse penisi,götü,memesi de aynı şeydir. insan kıyafetlere gereğinden fazla anlam yükleyip kendi özünü unutmuş ve kendine yabancılaşmıştır. bu şekilde baktığımızda toplum içinde sekis yapmaları da normal karşılanabilir. hep demez miyiz cinsellik yemek, içmek, sıçmak gibi doğal bir ihtiyaçtır diye. toplumun iyi eğitimli, nontheist kesimine mensup insanların bile zihninin derinliklerinde huysuz yaşlı bir muhafazakar varmış ehiehei eyyorlamam bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Direkt bireysel görüşlerine aykırı olduğu için tepki verenler belli başlı zaten. Burada esas konuşulan, ortamın ve amacın çıkarlarına uygun bir hareket olmaması konusu. Sen ben şu bu, geniş vizyonda veya rahatlıkta insanlar olabiliriz ama köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek de gerek bazen. Çoğunluğun görüşüne hitap edemedikten sonra değişim istekleri pek gerçekleştirilebilir olmuyor ne yazık ki... Yani bunlar normal gelişmiş ülkeler için kıstaslar tabi, bizim ülkemizde her şeyi raconuna göre yaparak da bir nane elde edilemeyebilir o yüzden bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Soyunup bu kadar ulu orta oral kasmak dünyanın her yerinde gayet anlaşılır olarak yassak. +18 bir durum yani etrafta çoluk çocuk da olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 bir davranış hakkında düşüncelerimizi belirtirken başkalarının da aynı tepkiyi verdiğini ve bu nedenle bizim de öyle davranmamız gerektiğini söylemek gereksiz saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 etrafta çocuk olabilir demek de "eşcinseller toplum içinde öpüşüp el ele tutuşmasın çocuklar görür,psikolojileri bozulur" demeye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Remus said: Soyunup bu kadar ulu orta oral kasmak dünyanın her yerinde gayet anlaşılır olarak yassak. +18 bir durum yani etrafta çoluk çocuk da olabilir...belki dünyanın her yerinde bir tabudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Gizli said: etrafta çocuk olabilir demek de "eşcinseller toplum içinde öpüşüp el ele tutuşmasın çocuklar görür,psikolojileri bozulur" demeye benziyor. Benzemiyor. Biber gazı sıkılmış polis müdahale etmiş zaten pride yürüyüşü çocuk ne arar desen daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Bu arada benim izlediğim videoda oral falan yoktu, arada bir barnak basıyolardı o kadar? Bi de sarhoş gibi sağa sola koşuyolardı falan... tl dr link plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar