Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Si-fi genresı içerisinde kalan hemen hemen tüm filmleri izlemişimdir herhalde 80-90-00-1x'lerde, çıkan tüm iyi sci-fiları izlemişimdir sanıyorum. Daha eskilerden de baba filmleri izlemişimdir. Bana izlememiş olabileceğim sci-fi önerin pls. Sizin de bi yerde karşınıza çıkmış, "aaa ben bunu izlememişim" dediğiniz filmler falan varsa önerin. Listeleri tarayıp film aramaktan yoruldum. Tşkrlr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Si-Fi'dan ziyade rpg kafasında ama her şeyi izlediysen http://www.imdb.com/title/tt0093075/?ref_=nv_sr_2 belki bunu da seversin. Bir de http://www.imdb.com/title/tt0085811/?ref_=nv_sr_1 bu vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Krull'u izlemişim. Öbürüne bakayım. İzlememişsem alayım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 korkuymuş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Critters vardı bi ara, 3 filmi yapılmıştı, hatırlar mısın bilmiyorum ama onun kadar korku işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ben de böyle bi arayış içerisindeyim de benim mantığım sci-fi'nın teknolojiyle güzel olduğu dolayısıyla 20 seneden önceki filmlerin bağlasan izleyemem. varsa şöyle son 20 yılda izlememiş olduğum bi film + sevap pointler benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Bunu kesin izlemenmissindir http://www.imdb.com/title/tt0808240/ Oyle umuyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Na srebrnym globie 1988 The Andromeda Strain 1971 Gandahar 1988 Primer 2004 Soylent Green 1973 Outland 1981 Escape from New York 1997 naçizane listemden. hiç teknoloji geliştikçe bilim kurgu daha iyi oldu falan sanmayın, bi şans verin hepsi birbirinden dolu ve zevkli filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 si-fi ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 izlediklerini yaz birader biz nerden bilelim senin neyi izleyip izlemediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 http://www.imdb.com/search/title?at=0&genres=sci_fi&sort=user_rating&title_type=feature burdan basla bakim, yukaridan asagiya izlemediklerini izle. haftaya yazili sozlu sinav yapiciim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 masa said: si-fi ne demek si-nema fi-lmi heralde?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 o zaman banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Troll olduğunu bilsem de cevaplayayım, aslında Sci-Fi (Science Fiction) demek istemiş ama Si-Fi yazmış, ben de bozmadan devam ettim. Bir harfin tatavasını yapmaya gerek yoktu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Kardeş, Sci-Fi ne demek onuda bilmiyorum, tatava yaptığım yok. Divim ittirdim, titivi yipmini girik yikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Si-Fi ne la sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ahaha si-fi yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Dark City var. Eski biraz ama iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 europa report Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 http://m.imdb.com/title/tt0405296/ Bi daha izleyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 konu daha bilimkurgudan uzaklaşıp bol aksiyon, az bilimkurgu seviyesine gelmemiş ama looper'ı önereyim izlemeyen varsa. bruce willis, joseph gordon-levitt, muties, western tribi, time travel, şit yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar