Marty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Xenocide said: onu bunu bırak şimdi böyle çok uzaktaki plaka görüntüsüne BURAYA YAKLAŞ diyip 250x zoom girip GÖRÜNTÜYÜ NETLEŞTİR diyince netleştirecek mi bana onu söyle. suna acaip kil oluyorum. madem yaklastirdin niye otomatik netlestirmiyosun? bi bok anlasilmadiktan sonra ne faydasi var yaklastirmanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Drall said: CabukEMNIYET harcanmasin su asdfasfdasf https://communities.bmc.com/servlet/JiveServlet/showImage/38-6040-54366/4+-+I+am+the+Architect.+I+created+the+Matrix.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 BIG DATA AI http://i.ytimg.com/vi/f0TZeyJ3txE/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Rerore said: http://www.istanbuluseyret.com/TuristikKameralar/ 10 dk'dır izliyorum. Özlemişim be. Ahh ah fırsat olmuyor ki gitsek de yeni bir hayat kurmaya başlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Ben javascriptle machine learning kasıcaktım iyi ki kasmamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 java ile gidebileceğin nokta çok uzak değil ve yetersiz. js demiş bide asklfjsaklfsa şimdi farkettim asfaspğfpağslfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 idris ile dependently typed cellular implementasyon bazli effectful monoid tokenizer yazip fpga netlist mi cikartiyorsun kanka, nedir sirrin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Editor said: java ile gidebileceğin nokta çok uzak değil ve yetersiz. js demiş bide asklfjsaklfsa şimdi farkettim asfaspğfpağslfas E hadoop fln diyodun? Hadoop is a free, Java-based programming framework that supports the processing of large data sets in a distributed computing environment. It is part of the Apache project sponsored by the Apache Software Foundation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 abi şimdi ciddiye mi alıyoruz nedir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 reyou said: Editor said: java ile gidebileceğin nokta çok uzak değil ve yetersiz. js demiş bide asklfjsaklfsa şimdi farkettim asfaspğfpağslfas E hadoop fln diyodun? Hadoop is a free, Java-based programming framework that supports the processing of large data sets in a distributed computing environment. It is part of the Apache project sponsored by the Apache Software Foundation. data harvest başka bişi data warehouse başka bişi cluster manager başka bişi Bizim AI başka bişi :) biz sadece gücünü kullanıyoruz AI yazılımımız kendi kernel ini yarattı daha ötesini söylememe gerek yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 yanlislikla inanan olur simdi yok boyle bisi arkadaslar. Mobese kameralarini saglayan sirketlerde, yazilimlarini yapanlar da belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 kendi kernelini yaratti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 editör, ilaçların televizyonun üstünde annem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 senko said: yanlislikla inanan olur simdi yok boyle bisi arkadaslar. Mobese kameralarini saglayan sirketlerde, yazilimlarini yapanlar da belli. bizim onlarla ilgimizde alakamız da yok. Kameracı değiliz biz kamera yazılımıda yapmıyoruz tey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 reçeteyi kaybetti galiba ilaçlarını alamıyor. dana22 gel şu garibe reçetesini yeniden yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ShadowFax said: kendi kernelini yaratti? big bang gibi iste, bitleri parcacik hizlandiricisi yardimiyla carpistirip yeni bi kernel ortaya cikarmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ada satın alan adam abi bu ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 skynet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 benim de uhd kayitlarina bakarak maske takan insanlarin hirsizlik yapma potansiyelini belirleyen AI yazilimim da hadoopun gucunu kullanarak kendi kernelini yaratti ve bunun sayesinde istanbul sokaklarini hirsizlardan arindiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TuyluCeket Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 iki tane if then else yazınca ai yaptım sanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 TuyluCeket sen kimsin lan ? Yelloz ! Kıskanç ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TuyluCeket Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 şikayet ettim. umarım banlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 kaça çözüyon cigarayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Ben GERGE'nşn yerinde olsam sistem kurulur kurulmaz hacklerdim, veya parasını veririr hackletirdim. İntikam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar