Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Front-end developer olarak iş bulmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hadi hepsini geçtim gayet geçiniyorum , o 15 bin değil daha fazlaydı , bende bin lira almıyorum baya daha fazlasını alıyorum , eşimde gayet bana yakın paralar alıyor (gerçi öğretmen o , her sene sonu sözleşme yenilecek mi korkusu var) .

He bu seni ilgilendirir mi? Yok , benim kendim geçinebilecek borcumun harcımın olmadan keyfime bakabilecek kadar para kazanmam seni gerebilecek bir durum değil , en fazla trolluğune feed olur , o da benim sana hediyem olsun bayadır feedleyen olmamış belli ki.

Dediğim gibi , evlenirken düğün için verilen para başkaaa , evi geçindirmek için gidip para istemek bambaşka. Ki bunlarında hiç biri germez istersem onuda yaparım ama ben yapmamayı tercih ediyorum o da ayrı konu.

Şimdi front-end developer ile alakalı yorumun varsa hay hay , yoksa 'seks ve yolculuk' arkadaşım.
Mesaj tarihi:
lan dingil herif şurda sana yardımda ettik ederizde fazlasıyla ama daha 10 gündür haşır neşir olduğun bi olayla 2bin tl kazanırım havalarına girmen garip.
konu çok sapmasın neyse ama içimde kalmış, sığır gerçekleri söyleyince troll sanmış, 15bin vermesin baban düğün için 30 bin versin ama sen daha bir bokunu oturtmadan evlenerek vizyonsuzluk madalyasını takmışsın zaten boynuna.
Mesaj tarihi:
İşte benimde bahsettiğim konu şu ; bundan sanane? Bu seni neden geriyor? Bu senin neden hafızanda yer edecek kadar neden umursuyorsun onu hiç anlamadım.

Onun dışında , 10 gündür ilgilendiğim şeyden 2k kazanmayı beklemediğimi anlayabilecek beyin hücreleri mevcuttur sende bundan eminim . 'kazanabilecek kapasiteye gelene kadar kendimi geliştiricem yapacak başka bişi yok' dediğimden bunu anlamayacak kadar embesil görünmen tamamen trollükten yoksa bunu anlamayacak kadar embesil olmadığını hepimiz umuyoruz elbette.

Şimdi , özet geçecek olursam ; para durumumdan sanane , iş bulamıyosam bulana kadar çabalar öğrenirim , hakedecek düzeye geldiğimde o işe girerim? illa beleşe çalışmak zorunda değilim , öğrendikten hakettikten sonra geçerim o işe napalım , olmadı mecbur , hobi olarak kullanıcam napiim.
Mesaj tarihi:
adam vizyonsuzluğun mihenk taşı
söylediği tek şey "bundan sanane"
hafızamda yer etmesinin tek sebebi ise "1000 Tl kazanırım kirada otururu eşimde benden biraz fazla kazansa yeter gül gibi geçiniriz" diyen samsunlu bir kuruyemişçi.
Mesaj tarihi:
Abi bi de 3 liraya 5 köfte yok maalesef. Öyle görünüyor ki kod yazma işinin daha başındasın, çok yenisin. Öğrenmeyi geç, işe yarar şeyler üretmen baya bi zaman alır. 2k maaş hayal yani senin için.
Mesaj tarihi:
Samsunlu kuruyemişçinin ne sıkıntısı var lan? Gayet işinde gücünde adam , parasını kazanıyor mu? Evine ekmek götürüyor mu? Samsunda bulunup kuruyemişçi olmanın nesi kötü bir durum be adam , resmen cahillik , nefret kusuyor adam , her ağzını açışında ishal çıkıyor.

Ben özel hayatımla ilgili muhabbet için açmadım konuyu, bileninden front-end developer kariyerleri ile ilgili bilgi almak için yazdım , he bu konuya hakimsin o yüzden bu konuda yazdığın şeylere saygım sonsuz benden daha iyi bildiğin doğru sonuçta ama özel hayatımla ne alakası varda yok düğün yok peder vs , konuyla bağı yok ki , sırf sataşma olsun diye sataşma yaptığın , ki sana sataşan bile yokken kendi kendine billurluğuna yapıyorsun , yapma , ne gerek var ki? Yardımcı ol , destek ol , omuz at kalkınsın insanlar , illa yerip kötüleyip düşürmeyi hedefleme , mutlu etmeye çalış üzmeye değil , değmez yani bence.
Mesaj tarihi:
Peki şimdi ben öyle ya da böyle o güneşi yaptım , o güneşin aynısından aynı sırada 7 tane nasıl yapıcam? Ne yaptıysam hep bi tık altında oluyor , hiç yan yana yapamıyorum , sadece html vs css kullanarak 7 tane yan yana ondan yapmak mümkün mü?

http://codepen.io/mithatcanozdemir/pen/Nqyrbd
Mesaj tarihi:
tamam ben de herkes gibi yapayım işte. ama codingden tek anladığım matlabda fena olmayan, interfaceli falan bi proje, bi de UO saolsun easyuo scriptlerim
Mesaj tarihi:
tiLi said:

ben de sıfırdan bu işe girip teyzemin dükkanına site yapayım o zaman. madem öyle

Yap tabi de, neyi elestirdin ya da neye istinaden yazdin anlamadim.
Mesaj tarihi:
ya çok sarkastik duruyo cümle ama hakkaten aslında aa ben de yapar mıyım dedim ve forumu günlük olarak kullandım orda. sonradan bakınca fark ettim evet eleştiri gibi
Mesaj tarihi:
Yaparsin. En kotu wordpress kurup tema yukleyip icerigi degistirirsin neden olmasin ?

Yalniz developer olayim dedin mi is degisiyo. Proje buyukse, kullanilan teknojiler ve yontemler FTP ile dosya yuklemenin otesine geciyosa yine degisiyo. Belli bi deneyiminin ve bilgi birikiminin olmasi gerekiyo.
Mesaj tarihi:
tiLi said:

WaNTeD said:

easyuo yazıyorsan temelin sağlam gogo

cidden iyi scriptlerim var lütfen dalga geçme

dalga geçmiyorum euo scriptlerinde de düzgün yazdıysan en azından temel olarak programlamaya giriş yapmışsın işte
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Konuyu pek takip etmedim de, gördüğüm kadarıyla biraz elleştim. Böyle bi şey mi istiyodun?

http://codepen.io/anon/pen/YXeYPW

işte tam olarak buydu kastığım şey , şunu yapmam lazım dendiğinde al yaptım diye 1 saatten kısa sürede verebilecek syntax ezberine sahip olduğum gün html ve css dışında bişi öğrenmeye başlayacağım. Ne güzel şeysin sen ya html/css.

edit : kendime engel oluyorum daha fazla para harcamamak adına ama acaba bunun kursuna falan gitsem daha mı sağlıklı olacak ya. Böyle böyle kasıyorum ama sanki acaip yavaş ilerliyorum kendi kendime olunca.
Mesaj tarihi:
abı ılerlıosun ıste, bi hedefe de yonelebilirsin.

Bi ara hobi olarak sardımdı ben bunlara, jquery hayatı çok kolaylaştırıyor. Temel html css bildikten sonra ( bilmek derken google keyword bilmek:p) jquery bisürü şey yapıo ya.

Süper bişi.
  • Yeni Oluştur...