Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Theridone said: Ucyol iyidir bi suru eskort komsun olur. abi onlar yavaştan yeşilyurt tarafına kaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 evka-6 elmas semti evka-1 uzay tozu ama evka-3'e gitme süresi 22 dakika o zamana kadar bir hyperspeed almazsan saldırırlr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 8 sene ucyolda yasadim halen de ara ara gidiyorum. Gayet guzel keyifli bir yer. Deniz sapikligin yoksa yuruyusunu de yaparsin, dibin metro, her yerin tansas migros kebapci lokanta cafe ve park. Gayet guzel. 2500tl desen kira baska konusurdum ama bu paraya buralar abi, yapilacak bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Uckuyular - Uzak Alsancak kahramanlar bolgesi - Fuara bakan evler 1 millardan başlıyor. Fuara bakmayan iç taraftaki evler hem kötü hem de roman mahallesi Bornova ataturk mah - Atatürk Mahallesi'ndense Evka 3'ü tercih ederim. Karsiyaka demirkopru mah - Eskiden olsa yani 330'lar çalışmaya devam ediyor olsaydı benim de aklıma gelmişti ama ııh. Her gün minibüs çekilmez. Hakimevleri ucyol Bornova ozkanlar mah - Benim şu anda kaldığım ev de özkanlar mah. olarak geçiyor. Konak karatas bolgesi - Karataş yer olarak çooook güzel bir yerde. İzmir'in tam göbeği. Çok çok iyi evler de var. Çok çok kötüleri de. Geçen sene yeni evlenen arkadaşlarım 600 liraya haaaarika bir ev tuttular. (Süper deniz manzaralı falan.) Ama bulması biraz zor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Ben de taşınmak istiyorum lan ama iş yok izmirde :( Özendirdiniz yaw Karataş'a ben de bayılırım, mithatpaşa caddesi vs oralar harika yerler.Tavsiye ederim. Bornova'da uzun yıllar kalmış birisi olarak özkanlar kesinlikle öncelikli gelsin küçükpark tarafına bakma pek gürültü vs rahatsız olursun. En son manavkuyuda iyi diyorlardı ama ne kadar iyi bilinmez. Üçyol konusnda arkadaşların olumlu yorumlarına katılıyorum, metroyla ulaşım çok rahat ve güzel evleri kelepir fiyata bulacaksın.Denemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 karşıyaka tarafına gidip vapurla geçip 2. araçla aslında yapılabilir. 45dk sürmez zamanını ayarlarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 RamsesII said: Ben de taşınmak istiyorum lan ama iş yok izmirde :( Özendirdiniz yaw nasıl iş yok jeotermalci değilmisin. Git izmir jeotermale selamımı söyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 izmir candir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Dragon nerede var ilanı filan yok be abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 nesi can la bildiğin kiro doldu izmir yapısı değişti insanları çirkinleşti.. eski izmir kurmayın kafanızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Gelmeyin lan gelmeyin gavurlugunu bozuyonuz memleketin. Op gelsin ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Eylül ayında bu tavsiye şeysini ben de İstanbul için isteyeceğim ona göre. Bana da yardım edin. Taksim ve Beşiktaş dışında yer bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 kıskandım ya. keşke ben de izmir'e gidebilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 para vermiyorlar izmirde verseler de gitsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Bornovada kiralar ucmus. Ancak eger bornovada ev tutarsan yuruyerek gider gelirsin yol masrafin olmaz. Aksi durumda sadece 4.5 tl yol parasi vericeksin hergun bu da zaten ekstra kiranin bir bolumu diyebilirim. Oncelikle burasi izmir. Merkez ilcelerde oturdugun surece maksimum zaten 45dkda gidersin. Izmirde en kolay ulasim metro ve izban. Bornova, özkanlar, evka 3, karsiyaka, goztepe olarak siralayabilirim ev arayabilecegin bolgeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 yürüyerek gidebileceksem yol parasını da kiraya kaydırırım :D hmmmm hmmmmmmmm kafamda deli sorular :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 bu arada köy diyenler kimler elleri görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Bu arada eşinin sektöru ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 sağlık hacettepe sağlık idaresi mezunu. eşim için iş bakacağız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 o memnun etmez diyen kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 aramil said: bu arada köy diyenler kimler elleri görelim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Theridone said: Gelmeyin lan gelmeyin gavurlugunu bozuyonuz memleketin. Op gelsin ama ;) Bendemi gelmiyim? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 gel seversin izmiri bence istanbuldan sonra mimar sinan mh. oturuyoruz biz güzel sakin,bornovaya arabayla 10dk ama kiralar yüksek az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 off beni de gonderseler izmire keske bornova-ozkanlar tarafina bak bence , ama kiralar biraz yuksek orda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Llama said: nesi can la bildiğin kiro doldu izmir yapısı değişti insanları çirkinleşti.. eski izmir kurmayın kafanızda nebleyim ya ben..bilmem kac sene susuzdede de deniz manzarasi gormekten biktigim bir evden 9 eylule gidip de bunun en az 4 senesi alsancagi gectim konaga bile inme ihtiyaci hissetmeden yasadim gittim ben..canim cekince urla cesme sigacik gumuldur ustu kusadasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar