Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'e taşınıyorum [yardım + anketli]

aramil

Öne çıkan mesajlar

8 sene ucyolda yasadim halen de ara ara gidiyorum. Gayet guzel keyifli bir yer. Deniz sapikligin yoksa yuruyusunu de yaparsin, dibin metro, her yerin tansas migros kebapci lokanta cafe ve park. Gayet guzel. 2500tl desen kira baska konusurdum ama bu paraya buralar abi, yapilacak bir sey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Uckuyular - Uzak

Alsancak kahramanlar bolgesi - Fuara bakan evler 1 millardan başlıyor. Fuara bakmayan iç taraftaki evler hem kötü hem de roman mahallesi

Bornova ataturk mah - Atatürk Mahallesi'ndense Evka 3'ü tercih ederim.

Karsiyaka demirkopru mah - Eskiden olsa yani 330'lar çalışmaya devam ediyor olsaydı benim de aklıma gelmişti ama ııh. Her gün minibüs çekilmez.

Hakimevleri ucyol

Bornova ozkanlar mah - Benim şu anda kaldığım ev de özkanlar mah. olarak geçiyor.

Konak karatas bolgesi - Karataş yer olarak çooook güzel bir yerde. İzmir'in tam göbeği. Çok çok iyi evler de var. Çok çok kötüleri de. Geçen sene yeni evlenen arkadaşlarım 600 liraya haaaarika bir ev tuttular. (Süper deniz manzaralı falan.) Ama bulması biraz zor tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de taşınmak istiyorum lan ama iş yok izmirde :(

Özendirdiniz yaw

Karataş'a ben de bayılırım, mithatpaşa caddesi vs oralar harika yerler.Tavsiye ederim.

Bornova'da uzun yıllar kalmış birisi olarak özkanlar kesinlikle öncelikli gelsin küçükpark tarafına bakma pek gürültü vs rahatsız olursun. En son manavkuyuda iyi diyorlardı ama ne kadar iyi bilinmez.

Üçyol konusnda arkadaşların olumlu yorumlarına katılıyorum, metroyla ulaşım çok rahat ve güzel evleri kelepir fiyata bulacaksın.Denemeni tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bornovada kiralar ucmus. Ancak eger bornovada ev tutarsan yuruyerek gider gelirsin yol masrafin olmaz. Aksi durumda sadece 4.5 tl yol parasi vericeksin hergun bu da zaten ekstra kiranin bir bolumu diyebilirim.

Oncelikle burasi izmir. Merkez ilcelerde oturdugun surece maksimum zaten 45dkda gidersin.

Izmirde en kolay ulasim metro ve izban.

Bornova, özkanlar, evka 3, karsiyaka, goztepe olarak siralayabilirim ev arayabilecegin bolgeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

nesi can la
bildiğin kiro doldu izmir yapısı değişti insanları çirkinleşti.. eski izmir kurmayın kafanızda

nebleyim ya ben..bilmem kac sene susuzdede de deniz manzarasi gormekten biktigim bir evden 9 eylule gidip de bunun en az 4 senesi alsancagi gectim konaga bile inme ihtiyaci hissetmeden yasadim gittim ben..canim cekince urla cesme sigacik gumuldur ustu kusadasi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...