aramil Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Ben hallettim ev işini :D Balçovaya yerleşiyoruz. Patiden de muhteşem bir destek aldım. Sostizm ile İzmir turu da gayet iyiydi, gözden kaçan bazı şeyleri görmemizi sağladı. Kendisine hepinizin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Sadece insanların genel bakış açısı, davranışları bile izmirde yaşamayı geçerli kılmaya yetecek bir sebep. Biz eşimle sevdik İzmiri ve insanlarını. Sadece şehrin ritmi biraz ağır geldi, ona da alışırız ;) Geniş bir zamanda detaylı anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Of sana simdi evlerin Sabri sini, evlerin Burak Yilmaz ini aldirmistir Sostizm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 izmirde la puerta diye bi yer var kesin gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Meh. Gitmeyin. Zaten gitseniz de yer bulamıyosunuz. Fistan diye bi pati La Puerta'nın sahibi. Hatunla beraber 4 defa gittik. 4'ünde de kapıdan döndük. Bi de Balçova'dan her gün 2 vesaitle Bornova'ya geleceğinin farkındasın değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 quixef said: Of sana simdi evlerin Sabri sini, evlerin Burak Yilmaz ini aldirmistir Sostizm :( YAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 İzmir arada ziyaret etmek için çok güzel şehir. Not:İzmir'liyim, şuanda İzmir'de yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 La puearta iyi ya fistan geliyor tanışıyor kendini ünlü görmüş gibi hissediyorsun ama aslında öyle değil ne garip dmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ne guzel kavga cikmis ya. arkadaslar bi izmir icin birbirinizi kirdiginiza deger mi? kirsal bir yer sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 quixef said: Of sana simdi evlerin Sabri sini, evlerin Burak Yilmaz ini aldirmistir Sostizm :( yok öyle bir şey, gösterdiği yerleri çok beğendik, ilerleyen dönemlerde olabilecek yerler :D güzel hoş bir turdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Aceace said: Meh. Gitmeyin. Zaten gitseniz de yer bulamıyosunuz. Fistan diye bi pati La Puerta'nın sahibi. Hatunla beraber 4 defa gittik. 4'ünde de kapıdan döndük. Bi de Balçova'dan her gün 2 vesaitle Bornova'ya geleceğinin farkındasın değil mi? sıkıntı yok 50dk ulaşım için süre ayırmıştım, 38-39dk sürüyor. otobüs durağı eve çok yakın zaten. otobüs ile f.altay oradan metro. 2 günde 5 kez filan gittik o yolu :D önünden geçtik la puerta nın, haberli gideriz artık yerleşince :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 izmirde çalışıp evden işe gidilebilecek en uzak mesefaden ev tutmuşsun tebrikler. la puerta çok rererö oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Buradan Fistan'a sesleniyorum. Rezervasyon olayını kaldırmanız lazım, yakısmıyor. Yer bulan gecsin otursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Sonra ortam maraba dolaun di mi? 8 erkekli masalar, 10 kisilik masada 2 kisi oturup 4 saatte 1 cay icen bornovadan gelen universiteli cift... Herkes herkese isi i ogretmesin olm su memlekette, bi bildigi vardir ki oyle oturtmuslardir Sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 abi kapasitenin %40ını falan rezervasyonla alıyoruz, onun üstüne çıkarsa talep o gunluk rezervasyon kotamiz doldu diyoruz yani %60 boş bulan oturuyor şeklinde biz de istiyoruz kimseyi kapıdan çevirmeyelim ama yapcak baska bisey de yok 18-22 arası haricinde gelinirse rahat ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 ya ben 17'de geliyorum, surası var ama 18:30'a rezervasyon var diyolar. su masa nasıl diyorum olmaz, bu masa olmaz. bahce tarafındaki 4 kisilik masaların hepsi rezervasyonlu. yuzde hesabını bilemicem. boyle bi mekana rezervasyon olayı sacmalık bence. bir de rezervasyon yaptıran kisiyi beklerken o masanın bos kalması nedeniyle kaybınız da var. benden soylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 sen bana mesaj at gelmeden ben sana ayarlarim yer :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 kutunu bosalt bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 erkek erkeğe takılamıoz yönetim buna bişey yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 birahaneye rezervasyon garip olmuş, bi daha gelmem heralde puertaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 abi 5 gün önce ariyorlar telefonla biz cuma günü iş arkadaşlarımızla gelicez de saat 7 de yer ayirabilir miyiz diye, ne diyelim şimdi kadina erken çıkın işten yer kapın yer ayırmıyoruz mu diyelim rezervasyonu biz dayatmiyoruz kimseye müşteri yaptiriyor, ona da kota koyduk yarısından azını ayırıyoruz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 aquila said: quixef said: Of sana simdi evlerin Sabri sini, evlerin Burak Yilmaz ini aldirmistir Sostizm :( YAHAHAHAH Yalnız hakkatten öyle ha. Bak adama saydığımız yerlerle Balçova'nın alaaaaakası yok. Saydığımız yerler işe ya yürüyerek ya da metro ile 20-25 dakikada gideceği nezih yerlerdi. Sosti naaaptı neetti bilmiyorum ama gidip İzmir'de Bornova'ya ulaşımı açık ara en zor yerlerinden birinde ev tutturdu. Bak başlığa başından itibaren bak. Tek 1 kişi dahi Balçova önermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 rezervasyon kabul etmiyoruz diyebilirsiniz kalabalık gruplara eyvallah gerçi, 8+ falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 bornovada çalışacak ve balçovada ev mi tutmuş cidden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Izmirin ustteki E-5 inden yardirir iste arabayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Balcovada da milleti "JEOTERMAL BU SICAK SU BEDAVA" diye kerizliyolar da oyle hype oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar