kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 beraber uo girecek kimse var mı? sphere olur runuo olur farketmez(hiç runuo oynamadım) ancorp güzel gibi ama tek başıma oynamak istemiyorum bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 bende hiç runuo oyanamadım, bir kere denedim hiç anlamadım. Ama yıllarını uoya vermiş adamların runuo oynuyor olması şüphelendiriyor. Her ikisinide oynamış adam varsa anlatabilir mi avantajları dezavantajları neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 bi dikiş tutturamadın kolektif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 sorma ya, büyük bi hevesle dalıyorum her oyuna ama sarmıyor şimdi de battlefield bad company 2yi alsam mı diyorum korkuyorum 2 saat oynayıp bi daha yüzüne bakmayacağım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 masa said: bende hiç runuo oyanamadım, bir kere denedim hiç anlamadım. Ama yıllarını uoya vermiş adamların runuo oynuyor olması şüphelendiriyor. Her ikisinide oynamış adam varsa anlatabilir mi avantajları dezavantajları neler? ben de bi kere denedim bi türk serverında 8-10 tane client açmış bi şeyler kasıyodum sonra ben napıyorum bu ne saçmalık dedim kapadım, an corp diye bi sw varmış unattanded yasakmış oraya akabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 RunUO varken sphere biraz lel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Sen sus değişik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Lityumun mu bitti yine senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 uoancorpun serverı şikagodaymış o sw olmaz, tüh ya world of sosaria diye bi sunucu var nasıldır bilgisi olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 http://www.uosecondage.com/ bug'larına kadar second age'i emule etme hedefindeki kallavi server. 4-5 yıl önce oynuyordum. oynayasım olsa direk burdan devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Runuo>sphere genel olarak ama easyuo, scriptler, makrolar bitirdi runuoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 şu second age'in "kararkterleri asla silmiyoruz, server durduğu sürece char'lar da duracak!" diye sözleri vardı. forumuna bakarken "mal mal terraria oynayacağıma carpenter/tinkerer/bs falan kastığım bi karakterim vardı ona mı girişsem" dedim ne güzel ormanda evim vardı ya brit'in orda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 µh said: Runuo>sphere genel olarak ama easyuo, scriptler, makrolar bitirdi runuoyu Abi loot yokmuş runuoda? Ee nabıyonuz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Tebrik ediyoz kazananı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 runuo casual Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 aostur second agedir rönesanstır çok fransızım bunlara ben, sphereden geriye kalan her şey runuo benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 hadi beyler ultima online hayat offline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Ultima'ya benziyor diye büyük hevesle Life is Feudal'i bekledim ama o da tırt çıktı. UOya arada indirip bakıyorum farklı serverlarda da artık sarmıyor, sıkılmışım iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 ben girdim nebulaya inscriptionla yürüyorum, sonra bi archer char açıp aksiyona girişicem skillgain şimdilik kolay görünüyo da bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 archerla hiçbişi yapamazsın kalabalık grubun yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar