Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monitor Tavsiyesi Vol. 1658979

WoodsOfYpres

Öne çıkan mesajlar

Hayırlı olsun. Bende AG241QG sipariş ettim bana maliyeti 2000 lira oldu.

24" tercih ettim. 27" çok büyük görünüyor ve 24" de daha keskin görüntü TN panelin dezavantajını bir nebze sönümlüyor.

Bakalım ultra küçük olacak mı görüntü bundan biraz korkuyorum ama ben chrome'u %90 ölçekte masaüstü simgeleri en ufakta kullanan adamım minimalistim herhalde.

GTX 1080'de çoğu zaman 60-80 fps arası alacağım 1440p'de bu yüzden Gsyncın faydasını görürüm diye tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

Filmlerde falan da iyi değil, çoğu film bu oranda çıkmıyor. 16:9 16:10 falan iyidir.
anomorfik film lazım bunun için mesela tarantinonun son filmi hateful eight süper olur.

İyidi ya , şunu kullandım bir sene kadar.

http://www.lg.com/tr/monitor/lg-29UM67

Oldukça iyidi, gerçi ben filimleri Ruslardan çekyorum. Çektiğim filimlerin bir çoğu hiç oyle yandan filan siyah çizgili değil, baya oturuyordu ekrana. Hangi filim desen, hatırlayamayacağım, siliyorum sonra yer kaplıyor diye. Monitörde kalmadı tabi sattım.
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

Esh said:

monitor geyigi yaparken kargonun gelmesi...

sunun 24" olanina sulandim ben de, mini inceleme yapar misin? ekranin ortasinda freesync ile morluklar cikiyor diye sikayet okumustum.

24 zaten benim aldigim da. 27 olmazmis ya. goz mesafesinden dolayi bi acayip olurdu diye tahmin ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

renkler ve kontrast cildirtici sekilde iyi ya.

lan laptop monitoru de ips guya, kiyas kabul etmez.

siyahlar omo matikle yikanmamis gibi resmen. bi de profil atilmis, kalibre edilmis halde geliyo alet. kutu icinden 100% brightnessla cikamsa olmaz sanki sunlar. acmamla kor olmam bir oldu sdfg aldim sonra %15 e de rahat ettim.

pwm kullanmiyo o yuzden goz sikme durumu yok pek. ama fast response u acinca strobeluyo o bi sure sonra goz yasartabilir bilemedim.

arada cok bi fark da seyetmedim gerci.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

sanssizsansli said:

eşref bi unboxing video koy la

abi unboxingler 10 saniye suruyo benim sdfg

cocuk gibi heyecanlaniyorum o yuzden video zor.

@bingil evet hala laptoptayim

Kutu açma videolari kanser ediyor. Gotunu başını saçma salak iki saat çekip duruyorlar, senin ki gibi lazım aslında
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Dragonfire said:

cfg 70 dimi bu esh? akşam review alırız artık oyunda.
yükseklik ayarlanabiliyor mu?

ayarlanabiliyormuş. ne güzel monitor.

abi baya iyi ergonomisi, su ana kadar kotu biseye rastlamadim.

bleed test icin kepengi kapatmaya usendim. o yuzden camdan bleed oluyo sdfg

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...