sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Quo-Vadis said: sabonis said: kutu kare mi? hayır benimki de göz seninki de, nasıl oluyo bu iş ashdfuhdsauh. Yaw Kare derken karemsi yani. Bende biliyorum Piramid şeklinde olduğunu (:P) yatay koyuyorlar monitörü, diklemesine değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Hayırlı olsun. Bende AG241QG sipariş ettim bana maliyeti 2000 lira oldu. 24" tercih ettim. 27" çok büyük görünüyor ve 24" de daha keskin görüntü TN panelin dezavantajını bir nebze sönümlüyor. Bakalım ultra küçük olacak mı görüntü bundan biraz korkuyorum ama ben chrome'u %90 ölçekte masaüstü simgeleri en ufakta kullanan adamım minimalistim herhalde. GTX 1080'de çoğu zaman 60-80 fps arası alacağım 1440p'de bu yüzden Gsyncın faydasını görürüm diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 sanssizsansli said: Filmlerde falan da iyi değil, çoğu film bu oranda çıkmıyor. 16:9 16:10 falan iyidir. anomorfik film lazım bunun için mesela tarantinonun son filmi hateful eight süper olur. İyidi ya , şunu kullandım bir sene kadar. http://www.lg.com/tr/monitor/lg-29UM67 Oldukça iyidi, gerçi ben filimleri Ruslardan çekyorum. Çektiğim filimlerin bir çoğu hiç oyle yandan filan siyah çizgili değil, baya oturuyordu ekrana. Hangi filim desen, hatırlayamayacağım, siliyorum sonra yer kaplıyor diye. Monitörde kalmadı tabi sattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 stretch izliyorsundur büyük ihtimalle. ha eskiye göre 21:9 çok daha fazla çıkıyor film ama yine de baya bi nadir 16:9 veya 16:10'a göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 sanssizsansli said: eşref bi unboxing video koy la abi unboxingler 10 saniye suruyo benim sdfg cocuk gibi heyecanlaniyorum o yuzden video zor. @bingil evet hala laptoptayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Laorx said: Esh said: monitor geyigi yaparken kargonun gelmesi... sunun 24" olanina sulandim ben de, mini inceleme yapar misin? ekranin ortasinda freesync ile morluklar cikiyor diye sikayet okumustum. 24 zaten benim aldigim da. 27 olmazmis ya. goz mesafesinden dolayi bi acayip olurdu diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Esh said: sanssizsansli said: eşref bi unboxing video koy la abi unboxingler 10 saniye suruyo benim sdfg haha benimde dün phanteks kasam geldi kutudan çıkardığım gibi vidaları sökmeye falan başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 renkler ve kontrast cildirtici sekilde iyi ya. lan laptop monitoru de ips guya, kiyas kabul etmez. siyahlar omo matikle yikanmamis gibi resmen. bi de profil atilmis, kalibre edilmis halde geliyo alet. kutu icinden 100% brightnessla cikamsa olmaz sanki sunlar. acmamla kor olmam bir oldu sdfg aldim sonra %15 e de rahat ettim. pwm kullanmiyo o yuzden goz sikme durumu yok pek. ama fast response u acinca strobeluyo o bi sure sonra goz yasartabilir bilemedim. arada cok bi fark da seyetmedim gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 renk kalibrasyon aleti varsa sağdan soldan alabileceğin kesin yap abi. iyi monitorde uberalles fark ediyor. ben aldım bi tane ömürlük sonuçta. her makinede yapıyorum artık. before after ı inanılmaz renkler üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 bi de warframe kur asdhuaısd yeni monitörün popping the cherry için yapılmış oyun resmen. renk ahengi içinde titreyerek boşalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 overwatch da bosaltti zaten iki el attim. sirf denemek icin hdmidan taktim sindi aleti, maks 120 hz e kadar support ediyo 1.4b sanirim. display portla 144e cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 cfg 70 dimi bu esh? akşam review alırız artık oyunda. yükseklik ayarlanabiliyor mu? ayarlanabiliyormuş. ne güzel monitor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 ben yeni 27" aldim, bi daha 24" ekranda oyun oynamam, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 ben de 24 den 27 e geçince aynı şeyi söylemiştim ashdausd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 muhtemelen alisma meselesidir. 24" bile buyuk geliyo 50cmden bakinca 27 ne olurdu kim bilir. bi de bu monitorun 1440p si yoktu 27"de , 1080p yle olmazmis gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Dragonfire said: cfg 70 dimi bu esh? akşam review alırız artık oyunda. yükseklik ayarlanabiliyor mu? ayarlanabiliyormuş. ne güzel monitor. abi baya iyi ergonomisi, su ana kadar kotu biseye rastlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Esh said: sanssizsansli said: eşref bi unboxing video koy la abi unboxingler 10 saniye suruyo benim sdfg cocuk gibi heyecanlaniyorum o yuzden video zor. @bingil evet hala laptoptayim Kutu açma videolari kanser ediyor. Gotunu başını saçma salak iki saat çekip duruyorlar, senin ki gibi lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 aynen alışma meselasi, 29" 21:9 lar bile 1 kol mesafesinden rahat rahat kullanılıyor, 1 hafta sürüyor alışman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 27'de 1080 aslinda o kadar da kotu olmuyor ama 2k goruntu alip sonra 1080'e gectiginde baya kotu hissettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Esh said: Dragonfire said: cfg 70 dimi bu esh? akşam review alırız artık oyunda. yükseklik ayarlanabiliyor mu? ayarlanabiliyormuş. ne güzel monitor. abi baya iyi ergonomisi, su ana kadar kotu biseye rastlamadim. bleed test icin kepengi kapatmaya usendim. o yuzden camdan bleed oluyo sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 play tuşuna bastığımızda video oynamıyor eş bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 sirf monitorun acik oldugu belli olsun diye youtubedan actim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Adam kepenk kapamıyor, bleed testi simsiyah ekranda yapmıyor, ama title donanım gurusu. Bırayn Adams ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 curved oldugu icin bu ekran 0 bleeding yapiyor ztn, teste gerek yok asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 su asamada monitoru kadraja sokmayi unutmadigi icin tesekkur etmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar