Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Yakasinda Uygun Semt

SewerUrchin

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Ortakoy tarafinda calisan/calisacak, hususi araci olmayan biri icin oturulunabilecek en uygun semt neresi olabilir?

Besiktas, Ortakoy kiyi seridi boyunca olan yerler ile Uskudar mantikli geliyor. Ancak ozellikle semtlerin hangi mahalleleri, neresi daha sessizdir, rahattir vs. pek bilemedigim icin sizlere de danismak istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

SewerUrchin said:

masa said:

1800 ise direkt şişliye bak.

Sisli`de hangi semt/mahalle daha uygun olur? Istanbul`a uzun zamandir gidemedim. Cahilligime verin. hangi semt vs daha guvenli. rahat vs olur kestiremiyorum.

Bir de neden Besiktas yerine Sisli`yi onerdiniz?

Şişli, zincirlikuyu metrobüs durağına ve gayrettepe metrosuna yakın. Bu ikisine yakın olmak ulaşımı çok kolaylaştırıyor. Beşiktaşa da otobüs ile 15 dakika mesfede. Gayrettepeye bakabilirsin, esentepeye bakabilirsin. Gülbahar mahallesine ve gülbağ taraflarına bakabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

eğer para direkt cebine kalacaksa üsküdarda oturana kadar içerenköyde otursun. metroyla 25 dakika sürüyor metro+aktarma yapması üsküdara.

ee yok gardaş ben yol mol çekemem çok kazanıyorum zaten diyorsan ortaköyde otur mis gibi :)

Maalesef oraya da kira verme durumum olabilir, sadece hazir ev diye dusunuyordum. Uskudar`in hangi semt/mahalleri daha uygun olur peki? Selamsiz diye bir gercek var oralarda mesela :)

Ortakoy, Besiktas`ta yikik dokuk evlere cok fahis fiyatlar cekiyorlar. Bostanci iskelesine yakin bir yer nasil olur sizce? Oradan Kabatas`a gecisim kolay olabilir diye dusundum, hem de daha sessiz sakin gibi bir yer gibi geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

ortaköy-beşiktaş arası bir kere iş giriş çıkışlarında felaket oluyor, minimum 30dk sürer 3km'lik yol. uzun vadede bayar.

bostancı falan epey saçma her gün 2-3 saatini yollada mı geçirmek istiyosun?

ben olsam o bütçeyle önce ortaköy'e bakardım. beşiktaş'a doğru çırağan-yıldız tarafları da olur, trafik oldu mu yürüyüverirsin günlük spor niyetine.
Sosyal ağlarda paylaş

bostancı iskele ve merkez taraflarında da evler pek ucuz değil açıkçası. ben geçen sene bakarken 2+1 3+1 1300 1400den aşağı bulamamıştım ama hep yeni ev bakmıştım. bir de şöyle düşün 5-10 dk mesafede otursan iskeleye, ordan kabataş ne kadar sürüyor bilmiyorum ama bir de orda inince ortaköye geçeceksin ki bildiğim kadarı ile iş gidiş geliş saatlerinde hep kilit o sahil boyu.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

bostancı iskele ve merkez taraflarında da evler pek ucuz değil açıkçası. ben geçen sene bakarken 2+1 3+1 1300 1400den aşağı bulamamıştım ama hep yeni ev bakmıştım. bir de şöyle düşün 5-10 dk mesafede otursan iskeleye, ordan kabataş ne kadar sürüyor bilmiyorum ama bir de orda inince ortaköye geçeceksin ki bildiğim kadarı ile iş gidiş geliş saatlerinde hep kilit o sahil boyu.

Dedigin fiyatlarda yeni evler genellikle, ben de biraz arastirdim. Vapur da Kabatas`a 25 dk suruyormus. Ama dedigin gibi o sahil yolunda bir trafik gercegi var.

Ortakoy, Besiktas oncelikli belki Uskudar`da hangi semt/mahalle daha uygun olursa o taraflarda bakmak daha mantikli gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

üsküdarda da merkezde oturmadığın sürece bi anlamı yok bence. sonuçta vereceğin para aşağı yukarı yine ortaköy-beşiktaş civarında. Yav'ın dediği gibi beşiktaş tarafında oturmak en güzeli, canın sıkılır çıkarsın beyoğluna, işe giderken gelirken trafik mi var in yürü ki duyduğum ve bildiğim kadarı ile bunu çok yapacaksın gerçekten :D
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

üsküdarda da merkezde oturmadığın sürece bi anlamı yok bence. sonuçta vereceğin para aşağı yukarı yine ortaköy-beşiktaş civarında. Yav'ın dediği gibi beşiktaş tarafında oturmak en güzeli, canın sıkılır çıkarsın beyoğluna, işe giderken gelirken trafik mi var in yürü ki duyduğum ve bildiğim kadarı ile bunu çok yapacaksın gerçekten :D

Dikilitas taraflarinda evler daha uygun gibi sanki, bir oralari arastirayim o zaman.. Ortakoy`de de Dereboyu Cad. sanki uygun gibi ama senin en son attigin linkte camin hemen dibinden Bogazici Koprusu geciyordu yaf tepede, acayip gurultu olmaz mi ki oralarda acaba ehehe :)

Baska semt/mahalle vs fikri olan varsa her turlu yardima acigim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...