Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 http://www.ebay.com/itm/NEW-Big-Box-PC-Master-Of-Orion-2-CD-Rom-Retro-Game-Windows-95-98-/221799642996?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item33a449f774 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 lan yanlış link koymuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Ankette "konunun yeri alakasiz" sikki eksik kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Suark said: neden öyle dursun diye, dijital olarak var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Seviosan bence al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 hayir alirsin da..bilmem kac cekirdekli makinende calismaz uzulursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 benim xp kurulu bilgisayarım var pentium işlemcili. windows 7'de 8'de eski oyun oynamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 e al o zaman madem muzelık ıstıon durur rafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?27,2178753,page=1 Bunuda al :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 kurtlanmistir onun ici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 di said: Ankette "konunun yeri alakasiz" sikki eksik kalmis. Neyi eksik kalmış? Anlamadım? ihihihihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ya uf daha güzel kutulusu var böyle artworklü falan ama daha pahalı, onu mu alsam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 saklıcaksan onu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 reampage said: Seviosan bence al seviyorsan konuş bencede. Kimse yapmadan ben yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 al gogdan gereksiz işlerle uğraşma http://www.gog.com/game/master_of_orion_1_2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 gog dan aldimi orjinal oyunlar topici acildiginda ne yapicak cocuk? SS alip, print edip onumu koyucak masaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 gogwiki link çakar http://www.gogwiki.com/wiki/User:grynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 olmaz oyle, o kutular masada DU RA CAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bonecle kapışamaz zaten boşa kasmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Zamanının müthiş oyunlarından, 2-3 dolar olsa al diyecem de, 45 lira yahu. İsraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Silphatos said: al gogdan gereksiz işlerle uğraşma http://www.gog.com/game/master_of_orion_1_2 canım gog versiyonu var zaten MoO I ve II'nin. Ben rafıma koyayım, arada tozunu alırken anılarım canlansın, figürlerin yanında ambians oluştursun falan istiyorum. markee dragon'ın videolarını izlerken hep özenirim eski orijinal oyun kutularına. bende hiç öyle eski oyunların orijinal kutusu yok. korsan oyunlarla geçti ömrüm. playstationım bile çipliydi. bit pazarından gidip korsan oyun cdsi alırdım. ukdedir içimde arkası siyah playstation cdleri, orijinal pc oyunlarının kutuları kılavuzları falan. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar