Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Allha allah.Olm siz beni okumuyonuz mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Akhlaur said: Stephen hawking o.O da deistliğe falan dönmemiş. Adam daha yeni atheist oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Tamam da tekrar dedi ya geçenlerde tanrı olabilir diye. Demedi mi ? Yatayım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Bir Deist olarak halimden memnunum, burda su çok güzel gelsenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Ben de tanri olabilir diyorum yani, bunda gariplik yok. Olay tanri olma ihtimalinin haftaya Keira Knightley ile nargile tutturme ihtimalim kadar olmasi. Tanri olabilir demek insani deist yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Hahaha. Dün allah yok diyen bugün ya allah olabilir diyorsa 3 gün sonra da allah var din yok diyecek. Ne var lan bunu göremeyecek? Yok remuscugum. O engelli olanı demiyorum. Kanuni. Sıkıntı yok. Gençlik tartışıyor ne güzel. Aksiyon var açtığım konularda. Zihin jimnastiği var.Kavga var. Entrika var. Trolleme var. Drailleme var. Hakaret var. Acındırma var. Her şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Adam oyle demis olsa bile sizene onu anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 KuddusiMavra said: O engelli olanı demiyorum. Abi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 herkes salliyo sanki raki sofrasinda konusurlarken demis gibi, dediginin kaynagiyla gelin birader. ay oyle dedi, yok boyle demis, soyle demisse nolcak lan diye tartisma olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 jacabo said: Adam oyle demis olsa bile sizene onu anlamadim hahaha. aynı mantık işte . konu başlığı zaten yaşar Nuri'nin kitabı. ama gerge sağ olsun bu ateistken deist olma yolunda ilerleyen adamı yazdı. ondan sonra mevzu buralara geldi. senin de payın var buralara gelmesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Al abicim kaynak sana. https://en.wikipedia.org/?title=Stephen_Hawking Religion Hawking has stated that he is "not religious in the normal sense" and he believes that "the universe is governed by the laws of science. The laws may have been decreed by God, but God does not intervene to break the laws".[279] In an interview published in The Guardian, Hawking regarded the concept of Heaven as a myth, believing that there is "no heaven or afterlife" and that such a notion was a "fairy story for people afraid of the dark".[202] In 2011, when narrating the first episode of the American television series Curiosity on the Discovery Channel, Hawking declared: "We are each free to believe what we want and it is my view that the simplest explanation is there is no God. No one created the universe and no one directs our fate. This leads me to a profound realization. There is probably no heaven, and no afterlife either. We have this one life to appreciate the grand design of the universe, and for that, I am extremely grateful."[280][281] In September 2014 he joined Starmus Festival as keynote speaker and declared himself an atheist.[269] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bu da hawking diyo, herkes ayri telden caliyor gene, yaptiginiz tartismaya iseyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Kuddusi'nin kafasi cok karisik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Ya, ayrica isterse adam sonradan iside katilsin, god delisyon iyi kitap. her muslumboy okumali. Oku sende kuddusi. allahin emri okumak. kantir arguman oku ki inancini pekinlestirebilebil. uzerine de aquinas ve spitnoza cek hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 nefret ettigi icin boyle yazmis der kapatir kitabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 yoksa ekime kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 O degilde, suna bakinca tanri varmis diyor adam: http://www.beyazfilm.net/uploads/oyuncu/2015/05/keira-knightley-369.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Cizgini bozmayip yine sacmaladigin icin tebrik ederim KuddusiMavra said: jacabo said: Adam oyle demis olsa bile sizene onu anlamadim hahaha. aynı mantık işte . konu başlığı zaten yaşar Nuri'nin kitabı. ama gerge sağ olsun bu ateistken deist olma yolunda ilerleyen adamı yazdı. ondan sonra mevzu buralara geldi. senin de payın var buralara gelmesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 GERGE said: O degilde, suna bakinca tanri varmis diyor adam: http://www.beyazfilm.net/uploads/oyuncu/2015/05/keira-knightley-369.jpg Çirkin bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 sdjhfdskjfhsd tanrıyı ispatlayan en son varlık keira'dır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 keiraya bakip diyosak, anca elinin ayarina micaiym deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Foruumun brad pittleri, johhny deppleri ve orlando bllomlari begenmedi iste kizcagizi, low tier http://cdn.meme.am/instances/500x/43879690.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Sen bizim kollektif götümüzü ye hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 keirayı nasıl beğenmezsin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 cok kolay, cenesine bakiyorum, sonra memesine bakiyorum, begenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar