bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 amel miyiz abi excelde olan şeyi saatlerce uğraşıp elimizle değiştirelim. tıklıyorsun, değişiyor işte. @mokoko pmledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 O da doğru tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Bu arada anladığım kadarı ile ufak çaplı bir operasyonsunuz. Ben SAP konusunda hayvan gibi know how a sahip bir şirkette çalışyorum, kendim de uzun süredir product cost planning - purchasing kısımlarını kullanıyorum. Öyle çok sıkışırsan falan sor bana ben bizim uzmanlara bana lazımmış gibi paslarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 mokoko said: bingildak said: Xaenin said: 30k bedava falan ben sana öyle diyeyim. büyük markalar için öyle olabilir de küçük markalar için öyle değil işte. 105K'a ben personel alırım, asgari ücretle 8 yıl çalıştırırım asdasd. aynı işi yapar azı olmaz fazlası olur. kuracağı iletişim müşteri kartına satışları yazmak, stok düşmek, sipariş oluşturmak. öyle matah bir fonksiyon söz konusu değil. benzeri entegrasyonu web servisle nebime 3k mı 5k tl e mi ne yapmıştı. kampanya modülleri bok gibiydi orası ayrı. entegre olmakla da bitmiyor tabii, custom kampanya modülleri yazdırmamız falan gerekecekti üstüne. abandon sap bastım direkt. depodaki eleman manuel giriyor her bir boku. hacim artınca 2. adam koyucam yanına yapacak bir şey yok. hacı bu arada olay ztn çalışanın işini kolaylaştırmak değilki erp'de.. sistem üzernde kontrol sağlanması, çalışanların sistemde görebildiği yerleri kısıtlayıp otomatik yaptırması falan. yoksa emin ol patron falan sen işini daha rahat yap diye almıyo :D yok ben iş veren tarafından kullanışını çok iyi anlıyorum ki mükemmel de sistemler gerçekten. kim geliştiriyorsa elleri dert görmesin ama ufak operasyonlarda hareketi çok kısıtlıyor. özel bir kampanya yapmak istiyorsun mesela, default kampanya tanımları belli, bu kalıplara sığmayan bir şey varsa geliştirme yapmadan aksiyon alamıyorsun veya kayıt dışına çıkman gerekiyor. o da büyük sıkıntı oluyor. geliştirme çok pahalı + yavaş oluyor. bizim kullandığımız fonksiyonlar çok basit olduğu için hataya yer yok zaten. sipariş giriyorsun. hesaba giren para, depodan çıkan mal kayıt altında faturalı. sadece depodaki adam siparişi eliyle giriyor (zaman, kaynak sarfiyatı), servis tarafından otomatik oluşturulmuyor. hata yaparsa yaptığı anda fark ediyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 bingil bingildak said: mokoko said: bingildak said: Xaenin said: 30k bedava falan ben sana öyle diyeyim. büyük markalar için öyle olabilir de küçük markalar için öyle değil işte. 105K'a ben personel alırım, asgari ücretle 8 yıl çalıştırırım asdasd. aynı işi yapar azı olmaz fazlası olur. kuracağı iletişim müşteri kartına satışları yazmak, stok düşmek, sipariş oluşturmak. öyle matah bir fonksiyon söz konusu değil. benzeri entegrasyonu web servisle nebime 3k mı 5k tl e mi ne yapmıştı. kampanya modülleri bok gibiydi orası ayrı. entegre olmakla da bitmiyor tabii, custom kampanya modülleri yazdırmamız falan gerekecekti üstüne. abandon sap bastım direkt. depodaki eleman manuel giriyor her bir boku. hacim artınca 2. adam koyucam yanına yapacak bir şey yok. hacı bu arada olay ztn çalışanın işini kolaylaştırmak değilki erp'de.. sistem üzernde kontrol sağlanması, çalışanların sistemde görebildiği yerleri kısıtlayıp otomatik yaptırması falan. yoksa emin ol patron falan sen işini daha rahat yap diye almıyo :D yok ben iş veren tarafından kullanışını çok iyi anlıyorum ki mükemmel de sistemler gerçekten. kim geliştiriyorsa elleri dert görmesin ama ufak operasyonlarda hareketi çok kısıtlıyor. özel bir kampanya yapmak istiyorsun mesela, default kampanya tanımları belli, bu kalıplara sığmayan bir şey varsa geliştirme yapmadan aksiyon alamıyorsun veya kayıt dışına çıkman gerekiyor. o da büyük sıkıntı oluyor. geliştirme çok pahalı + yavaş oluyor. bizim kullandığımız fonksiyonlar çok basit olduğu için hataya yer yok zaten. sipariş giriyorsun. hesaba giren para, depodan çıkan mal kayıt altında faturalı. sadece depodaki adam siparişi eliyle giriyor (zaman, kaynak sarfiyatı), servis tarafından otomatik oluşturulmuyor. hata yaparsa yaptığı anda fark ediyor zaten. retail şirketi misiniz? sadfsadfasfd bingilların şirketin projesinde bende vardım asfdsadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 attım sana grubun bilgisini, 3 e ticaret markası var zaten grup altında biri biziz işte. 1 tanesini entegre ettiler de biz entegre olmadık sap tarafıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 şirektin adı niye gizli ? nolur öğrensek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 özelden dedikodu yapıyoruz biz, burada işimiz bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ahuhaudsa OLM TICKET AÇIN KEREM DESTEK VERME TICKET AÇSINLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 hahaha bana da böyle mail geliyor işte TICKET PLX diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 MrLevie said: ahuhaudsa OLM TICKET AÇIN KEREM DESTEK VERME TICKET AÇSINLAR ya deli misin olm ne desteği KÖPEK GİBİ AÇICAKLAR O TICKET'I SAFASFDSAFDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 çok yazıyor beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 asdfa dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 asdfsdf df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 ahahha adam ticket acmadan patiden işini halletircek şşşşş çakal faturayıda mokokoya kes bari 3 malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 NE PİS ADAMLAR ÇIKTINIZ LAN SİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Bak birde söyle dusun bu kadar SAP danısmanı calısmıyor cayır cayır fatura kesiyor naptın patide takıldım. https://pbs.twimg.com/media/B3CsoDWIUAEGc0a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 çaktırmaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 oldun said: a Bak birde söyle dusun bu kadar SAP danısmanı calısmıyor cayır cayır fatura kesiyor naptın patide takıldım. https://pbs.twimg.com/media/B3CsoDWIUAEGc0a.jpg SEN BİZİ İŞİMİZDEN Mİ ETMEK İSTİYOSUN BİLAE!!!...111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 capsiyle birlikte ss alıp gönderiyorum, saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 30 dakika çalışıp 1 gün fatura kesiyolar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 mokoko said: oldun said: a Bak birde söyle dusun bu kadar SAP danısmanı calısmıyor cayır cayır fatura kesiyor naptın patide takıldım. https://pbs.twimg.com/media/B3CsoDWIUAEGc0a.jpg SEN BİZİ İŞİMİZDEN Mİ ETMEK İSTİYOSUN BİLAE!!!...111 ahahahh lan bir dakka ben kendime de vuruyom http://2.images.southparkstudios.com/blogs/southparkstudios.com/files/2014/04/0806-Took-Jerbs.jpg?quality=0.8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 elesso said: 30 dakika çalışıp 1 gün fatura kesiyolar hehe fatura kesiyoruzda sanki ben alıyorum o faturada kesilen paraları. şöyle güzel bi proje geçmişi yapıp ortamları tanıdıktan sora freelance olmak herkesin hayali tabi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 freelance sap uzmanı nasıl olunuyor? proje alan şirkete sap uzmanı olarak hizmet mi veriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 sizin şirket gibi şirketler bi yerden sora danışmanlık firmalarından destek almayı bırakıyolar tek bir kişiden belli şeyler üzerinden destek alıyolar. tek başına freelance bi danışman bir şirkete proje yapamaz belki ama aktif sap sistemi olan şirketlere geliştirme yapar, rollin rollout projesi varsa onu yapar falan gibi şeyler. bide freelance çalışan danışmanların ortaklaşa kurduğu küçük çaplı proje şirketleri var. onlarda hala freelance olarak geçiyolar mı bilmiyorum ama az kişi olunca daha iyi para var sap'de. çünkü iş aynı iş aslında. parada aynı para oluyo tabi. sadece dağıtılacağı kişi sayısı az :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar