progamer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 http://i.imgur.com/p7zM3BK.png said: Killjoys follows a trio of hard-living but fun-loving bounty hunters – John, D'avin and Dutch – taking on interplanetary missions, chasing and capturing deadly criminals throughout a distant system, named the Quad. During such missions, they have sworn between each other to remain neutral at the prospect of a bloody, multi-planetary class war, threatening to destroy the Quad. http://www.youtube.com/watch?v=FoLJK2Gng_o Çıkmış ilk bölümü. Firefly havasında diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Firefly + bebop ortaya serpistirelim demisler. Fena degildi aslinda, ekledim listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 dark matter a göre 5 gömlek üstün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 hatun hem siyah saçlı hem büyük göğüslü hem kahküllü +1 for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 syfy 90'ların show tvsine yakışacak sci-fi şovlar çıkarmaya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 katil asansör 5 tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Syfy'i garip bir sekilde seviyorum ben. Oyle kalite filan yok hicbir islerinde ama super bir pulp havasi var. New Worlds'un modern TV versiyonu gibin. Benlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Niye aynı diziden iki tane çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Tam bekledigim gibi cikti, sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 daha çok kanadalı ve ingiliz kökenli hatuna bilim kurgu çerçevesinde hiç bir zaman hayır demedim demeyeceğim. dizi hakkında yorumum ama ilk bölüm olarak tırt geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ya cgi çok kötü. Hani Firefly çakması dizi yapmak için o zamanların CGI efektlerini kullanmalarına gerek yoktu. Bütçesi fazla düşük olmuş. bi iki bölüm daha bakarım ama meh. dutch'ın gideri var ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 pulp iste. beklentiler o yonde olunca epey guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Ikinci bolum iyiydi, ayni havayi korudu, hatta daha iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Kanuni said: Firefly + bebop ortaya serpistirelim demisler. Fena degildi aslinda, ekledim listeye. Crit vurmuşsun Firefly bebop, izleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Ummmm fazla beklentiyle girme.. Acicik serpistirmisler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 syfyda 3 scifi var, defiance, dark matter ve bu. hepsini topla bi firefly etmez ak. fakat yine de izliyorum üçünü de, yokluk işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar