denalir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 10-20 Temmuz arkadaşla gidicez, çılgın gece hayatı var deniliyor, hersey ucuz deniliyor, daha önce gidenler var mı? Varsa tüyolar pls. Blaywatch diye bir yer var aklım uçtu azıcık!!! Bunun gibi yerler pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Erkekleri default six packli, kadınları default dirimemeli ve sütyensiz Çirkinsen pek şansın yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 cinsiyet ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Male with four packs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ben gittiğimde bi çılgınlığını göremedim. nehir kenarında yanyana bir sürü mekan vardı içerisi full erkekti turist olduğunu anlayınca rezervasyonun yok ayağına para isteyen badigardlar falan. ayrıca 10 gün nedir yahu tüm balkanları gezersin sakın belgradda kalmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 10 günde karıkız turizmi için lvive gidin, her gece metro clubda şampanya açtırın. yoksa 10 gün belgradda kafayı yersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Süper saolun, 2 veya 3 günde Karadağ'daki sea dance festivale gidiciz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 sakın belgraddan araba kiralayıp gitmeyin budvaya ananız ağlar 10 saat sürüyor 400km lik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 13 kasım a alacaktım bileti aval aval karar alamadığım için 20 kasım da pegasus ile 330 tl ye buldum. 20 - 24 kasım da oradayız 2 kişi napalım nerelere gidelim nerede kalalım 4 gün fazla mı oldu ya yakınlarda bi yer varsa ziyaret edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 abi hiç mi bişey yapılmaz kimse gitmedi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Hic bisi yok tarsus gibi bi yer baya duz bi ulke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 bLackcha0s said: 13 kasım a alacaktım bileti aval aval karar alamadığım için 20 kasım da pegasus ile 330 tl ye buldum. 20 - 24 kasım da oradayız 2 kişi napalım nerelere gidelim nerede kalalım 4 gün fazla mı oldu ya yakınlarda bi yer varsa ziyaret edebiliriz Tesla müzesine git. Bizim gibi adamların çok ilgisini çeker. Merkezde bi kale var oraya gitmeyeni dövüyolar zaten, açık hava savaş müzesi var ama biraz dandik. Bir de nehir kenarında yüzer diskolar falan var. Ortam genelde nehir kenarında hep, kalacak yeri de oralara yakın seçmeniz mantıklı olur. 4 gün çok açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 bLackcha0s said: abi hiç mi bişey yapılmaz kimse gitmedi mi ya uçakla kaç saat sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 10 gün belgradta kaldım, yazın arkadaşla gittik, karadağa gidicektik onu iptal ettik ortamı görünce. sonbahar kış nasıl olur bilinmez ama yazın tadından yenmez, dönmek istemezsin. Güzellik anlayışın değişiyor. Kültür turizmi fln hikaye arkadaş yazmış kale ve tesla müzesi diye gerçekten onlardan başka yapacak birşey yok. Gece hayatı için gidersen pişman olmazsın, yemek yemek için gidersen o konuda da pişman olmazsın. İçki ve yemek çok ucuz, giyim kuşam pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 biz de gidiyoz yılbaşına. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Soğuğa dikkat abi çok soğuk oluyor yılbaşında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 bLackcha0s said: abi hiç mi bişey yapılmaz kimse gitmedi mi ya yeni gördüm.Eylül'de gittim ben de. gece hayatının yeni gözdesi avrupa'da belgrad. bekar adam(ya da evli ama her şeyi yaparım abi)diyen adam için belgrad'da yok yok. birkaç çok meşhur gece klübü var,adlarını unuttum şimdi ama internetten rahatlıkla bulabilirsin bunları. bu gece klüplerine randevu ile gidiyorsun. pat diye gidersen içeri alınmazsın. soğuk olur,dikkat et. küçücük şehir zaten,insanları da Türklere sempati ile yaklaşıyorlar. Basketbola futboldan çok ilgi gösteren Avrupa'daki tek ülke Sırbistan. Havaalanında inanılmaz kolay girip çıkıyorsun ülkeye. Güzel yer yahu,ben beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 RamsesII said: bLackcha0s said: abi hiç mi bişey yapılmaz kimse gitmedi mi ya uçakla kaç saat sürüyo anlattım ya o zaman ulişko. 1 buçuk saat civarı sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 KuddusiMavra said: Basketbola futboldan çok ilgi gösteren Avrupa'daki tek ülke Sırbistan. litvanya mesaj attı, ne öğürüyon diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 hahahahahah çok haklısın yaaaaa o zaman en çok ilgi gösteren 2 ülkeden 1isi olarak düzeltiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Neyse bu sırrı mezara götüremicim; http://www.beogradnocu.com/en/ belgrata gidecekler bu linki ezberlesin, pasaportu evde unutsun ama bunu unutmasın. Nerde kim çıkıyo nerde ne akşın var burdan bakıyosunuz. Ama asıl olay online rezervasyonda. tel ile rezervasyon yapıyorsunuz istediğiniz klube hokus pokus kapıda sıra beklemeden içerdesiniz. Kapıda barzo gibi 20 avro izbandutlara vermek zorunda kalmıyosrsunuz. Ve büyük ihtimalle sizi en çok sevindirecek noktası beleş olması bu hizmetin. Sadece yurtdışında çalışan bi cep teli ihtiyacınız olan. Thats it. Enjoy. Sömür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 oo büyüksün. bu arada ne kadar bi soğuktan bahsediyoruz. ankara kışı? kars kışı? istanbul kışı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 trakya soğuğu ile ankara soğuğu karışımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 KuddusiMavra said: RamsesII said: bLackcha0s said: abi hiç mi bişey yapılmaz kimse gitmedi mi ya uçakla kaç saat sürüyo anlattım ya o zaman ulişko. 1 buçuk saat civarı sürüyor. abi sen sofyayı demiştin 1.5 saat civarı yanlış hatırlamıyorsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 denalir said: Neyse bu sırrı mezara götüremicim; http://www.beogradnocu.com/en/ belgrata gidecekler bu linki ezberlesin, pasaportu evde unutsun ama bunu unutmasın. Nerde kim çıkıyo nerde ne akşın var burdan bakıyosunuz. Ama asıl olay online rezervasyonda. tel ile rezervasyon yapıyorsunuz istediğiniz klube hokus pokus kapıda sıra beklemeden içerdesiniz. Kapıda barzo gibi 20 avro izbandutlara vermek zorunda kalmıyosrsunuz. Ve büyük ihtimalle sizi en çok sevindirecek noktası beleş olması bu hizmetin. Sadece yurtdışında çalışan bi cep teli ihtiyacınız olan. Thats it. Enjoy. Sömür. reput. 2 gün kalmıştık biz sadece, böyle bişeyi bilmediğimizden riverda takıldık. Haftasonu olmasına rağmen, giriş parası vermedik clublara diye hatırlıyorum ya da çok ucuzdu, 3, 5 euro falan. Çok randuman alamamıştık aslında ama olay riverdan ibaret değilmiş anlaşılan. edik 2014tü benim gidişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar