Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

keman

kermit

Öne çıkan mesajlar

evet bu kişisel.
yakın bi zamanda babam vefat etti yakın çevrem biliyodur burdan bilmeyen çok insan var. kimse başın sağolsun mesajı yazmasın lütfen bu öyle bi topic değil. bunun için açmadım konuyu. krallar gibi öldüm babam benim için. tabi krallar gibi derken kim babasının ölmesini isterki. gerçek bi adam olduğunu baban öldüğümde .... o konulara hiç girmiycem.
alkol fazlasıyla kullanan bi adamım zaten. son zamanlarda başına bu yaşta böyle bi olay gelmiş bi insan beni ne kadar anlar sizde o kadar anlayın.
babamın müzisyen çevresi çok genişti. gecenin 3ünde müslüm gürsesin evimize geldiğini bilirim. anneminde mantı yapışını saat sabaha karşı 4 5 gibi. ben 6 yada 7 yaşındayım o zamanlar. babam keman derdi benim için, ben klarnet. gönderemedi beni trt'de çıkan bi arkadaşı vardı kemancı, ondan keman öğreneyim diye. kemanı severdim ama kulağımda hep klarnet sesi vardı(azcık çingeneyim samırım). benim için dünyanın en gzel müzik aleti klarnet 2. keman gelirdi. klarnet öğrenebildinmi diye sorsan yok derim. 10 20 kere üfledim belki. en çok koyanda o kısım işte.
nickim kermit. aslında 19 yaşındayım hala foruma göre. üye olduktan sonraki 4 5 sene sonrasına kadar hiç değişmedim. yakın çevrem için salak, tanımadığı insanlar içinde ciddiyetsiz ve troll bi adam oldum. belki tanısanız çok severdiniz beni bilmiyorum ama tanıştığım adamı sevdiysem severdim, sevmediysemde bi daha görüşmezdim açıkçası. alkole verin bu kadar salak şeylerden bahsetmemi. kimin sikinde zaten kimi sevip sevmediğim. şükrü dışında.
diyeceğim şuki, ben babamı kaybettikten sonra yanlız kaldığım her akşam içip ister istemez babam aklıma geliyo ve göz yaşı döküyorum. akşamları değil tabi sadece gün içindede oluyo ama alkol biliyosunuz mereti, hatırlatıyo bi sürü şeyi. kim babası için bu yaşta dökmezki göz yaşı zaten çok seviyosa babasını. en ihtiyacı olduğu zamanda vesaire vesaire. koy götüne madur edebiyatının ama baban sonuçta. allaha inanmazdım ama ara sıra gel gitler oldu ne yalan söyliyim. ama korkmayın ateistler hala inanmıyorum. o yüzden en koyu ateistiniz gelse şu durumda "acaba lan olsun lan lütfen" moduna geçiyo o toğun bakım kapısında beklerken açıkçası ne yalan söyleyim.
neyse sonuca geleyim. müzik dinleyemiyorum adam akıllı hüzünlendirdiği için. ama yinede ağlıyorum. madem ağlıyorum diyorum bari güzel bi müzikle olsun. yanında alkolle nede güzel gider dimi ? kodumun alkolü müziksizmi olur lan ?
bana güzel cırtlak olmayan (cırtlak olanı sevmem) nası diyim (müzikten anlamam çok) ince tonlu olmayan keman solosu önerirmisiniz ? burdan yazmayın isterseniz özel mesajla yazın kimsenin içi kararmasın. yok kararsın herkesin içi diyosanızda koy götüne.
içiyosam bari güzel müzkle olsun lan babamın istediği diyorum. bulamıyorum ama soktuğumun şeylerini. bi yardım edin.

bu konu dışında birbirimize yine "kes lan" yada benzeri hakaretlerde bulunmak serbest
Sosyal ağlarda paylaş

abi. başın sağolsun ya. eminim harika bir baban vardı. senin gibi bir evlat yetiştirmiş.
http://www.youtube.com/watch?v=izQsgE0L450
neye inanırsın bilmiyorum ama bana göre o şu anda zaman kavramının çok farklı işlediği bir yerde seni bekliyor. ve şu an muhtemelen en çok isteyeceği şey de senin kendini toparlaman ve aslan gibi bir delikanlı, görse gurur duyacağı bir hayat yaşaman. dilerim öyle de olur.
Sosyal ağlarda paylaş

selam
ben de keman aşığı biri olarak şunları önerebilirim ilk aşamada.
1- bunun orijinal ismini bir türlü bulamadım ama internette hep böyle isimlerle dolaşıyor
http://www.youtube.com/watch?v=-EQ6eHeBrhM

2- şu çok sevdiğim bir filmin soundtracki( ayrıca piyano da var ki bence dünyanın en iyi aşkı piyano keman arasındakidir.)
http://www.youtube.com/watch?v=LqcJ8yP_VOQ

3- bu da aslında sadece keman değil ama kemana ilgi duyan insanların tanıdığı Samwel Yarvinyan'ın yanni ile çaldığı until the last moment parçasındaki solo.
http://www.youtube.com/watch?v=A3ork0msQ_o

ayrıca 5 sene önce babasını askerden geldikten bir hafta sonra ani bir şekilde kaybeden biri olarak zamansızlığın ve baba eksikliğinin ne olduğunu iyi biliyorum. hatırladığında sevgiyle hatırla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...