Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 said: From the creators of South Park, Trey Parker and Matt Stone, comes South Park: The Fractured but Whole, a sequel to 2014’s award-winning South Park: The Stick of Truth. Players will once again assume the role of the New Kid, and join South Park favorites Stan, Kyle, Kenny and Cartman in a new hilarious and outrageous RPG adventure. Players will delve into the crime-ridden underbelly of South Park with Coon and Friends. This dedicated group of crime fighters was formed by Eric Cartman whose superhero alter-ego, The Coon, is half man, half raccoon. As the New Kid, players will join Mysterion, Toolshed, Human Kite, Mosquito, Mint Berry Crunch and a host of others to battle the forces of evil while Coon strives to make his team the most beloved superheroes in history. http://www.youtube.com/watch?v=AB6P5gpNan0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ama ben daha ilkini oynamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=mVMzmt2dHv8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 ilki bence obsidian'in yaptigi en iyi RPG'ydi. GOTY tier bir oyundu. coon and friends konsept olarak fantaziden daha yuksek potansiyele sahip. prof. chaos ile mysterion yeter. ote yandan obsidian'a teslim etmemis olmalarini goz ardi edebilirim ama aral price tagiyle steam'de yer almasi... gel beni korsanla diye bagiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Ilki cok iyiydi ama cok fazla gonderme vardi. South Park'a yapanci biri ne kadar eglenir karar verememistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 http://www.eurogamer.net/articles/2017-09-07-south-park-the-fractured-but-whole-difficulty-slider-changes-the-colour-of-your-skin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 triggered GERGE said: Ilki cok iyiydi ama cok fazla gonderme vardi. South Park'a yapanci biri ne kadar eglenir karar verememistim. yapancı ne la ahuaeuuhauhehuae yakıştıramadım gerge gibi bir insanoğluna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 bugun cikiyo bu ama cok pahali ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 ya ilki niye ps4te yok tey allaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 twitch'te gördüm oyunu, pek bir şey anlamadım. fiyatına baktım dlc ile 300 tl ama indie oyunlara benziyor, 3 bölümden öte south park izlememiş biri olarak kafam çok karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 sen boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 zaten south park referansları için oynatıyor, yoksa oyun öyle über falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 öff ya ilkini çeyreğinde bırakmıştım bi işler falan mı çıktı neyse. şimdi baştan girsem replay yapasım yok yıllar olmasına rağmen. ama bitirmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar