bliksem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 oyun norveç origin'de bile aral'ın D&R'ın sattığı fiyattan ucuz. D&R 220TLye satıyor, norveç origin'de 180TL. meksika origin'den aldım applevodka'nın tavsiyesi üzerine, 40dolar sadece, 120tl. moral of the story: allah belanı versin aral TR'de preload başlamış olması lazım bu arada not: meksika origin'den alacaksanız kredi kartıyla değil paypalla alın. kredi kartıyla yapılan alışverişleri EA anlıyor sanırım, paypalla yapınca farketmiyorlar. bunu tecrübe ederek öğrenmesem iyiydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 bliksem said: oyun norveç origin'de bile aral'ın D&R'ın sattığı fiyattan ucuz. D&R 220TLye satıyor, norveç origin'de 180TL. meksika origin'den aldım applevodka'nın tavsiyesi üzerine, 40dolar sadece, 120tl. moral of the story: allah belanı versin aral TR'de preload başlamış olması lazım bu arada not: meksika origin'den alacaksanız kredi kartıyla değil paypalla alın. kredi kartıyla yapılan alışverişleri EA anlıyor sanırım, paypalla yapınca farketmiyorlar. bunu tecrübe ederek öğrenmesem iyiydi :P ben hola indirip meksika seçtim ama fiyat 59 dolar gözüküyo. yanlış yere mi girdim nedir? edit: hatta şimdide 39 dolar gösteriyo ama sepete atınca 59 dolar oluyo. siz nası yaptınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 hola'yla nasıl yapılıyor bilmiyorum ama birisi video yapmış bu konuda: https://www.youtube.com/watch?v=XL_sWAQlyBY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 hayatımda böyle kötü fifa görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 benim de oynadığım en iyi FIFA sanırım. geçen senenin atıalan SK vs. üsküdarspor maçlarından sonra çok iyi geldi mücadeleler olsun, tempo olsun. oynadığım en gerçeğe yakın futbol oyunu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 bliksem said: hola'yla nasıl yapılıyor bilmiyorum ama birisi video yapmış bu konuda: https://www.youtube.com/watch?v=XL_sWAQlyBY Proxy Switchysharp diye uzantı var chrome'da. onu yükleyip meksika proxy'si girerek origin üstündne aldım ben dün akşam. baya kolay oldu. yapamayan varsa yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Peki bu dediklerinizden herhangi birini ps4 icin yapabiliyo muyuz? G2a'de pc ve xbox var, o anlatmali youtube linkinin tepesinde de kocaman PC ONLY yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 şimdiye kadar çıkmış en iyi fifayı oynuyorum galiba bakalım daha görecaaaz oynadıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 nerden aldınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 şu oyunu izleyeyim gameplay nasılmış diye bakayım diye twitch açıyorum. tüm streamerlar sabah akşam pack açıyor trade yapıyor falan. bildiğin kart oyunu olmuş abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 youtube'da oynadigi maclari yukleyenler var abi arkadasina karsi, AI'a karsi falan, bence onlari izle. twitch'teki FIFA yayinlari PANINI reklami gibi baya reddit'te falan cilginca agliyor insanlar, ornekler: "I want fast action not a game where I have to pass back and forth in my own half of the field 20 times to try to setup a play." "It is almost too realistic. I enjoyed the up and down fast paced action of 15." yillardir ilk defa sporun kendisine yakin bir futbol oyunu oynuyorum. umarim EA patchlerle oyunu mahvetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 FUT draft cok keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 us psn den tr kredi kartı ile alışveriş yapabiliyoruz değil mi? var mı işin bi tricki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Var yalnızca amazon ya da benzeri siteden para kart ile hesaba yükleme yapabilirsin direk kk ile olmuyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Kart alman gerek. Paypal veya kk olmuyor ben surdan aliyorum http://www.psncarddelivery.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 evet en iyi fifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 +1 fakat bu sefer pes daha keyifli geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 mardox said: Kart alman gerek. Paypal veya kk olmuyor ben surdan aliyorum http://www.psncarddelivery.com Amazondan 60$ kartı 59.99$ a aldım kredi kartı ile, bu senin site daha pahalı dğeil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Valla pes mis gibi :) Diger konuda ilk satin almadan sonra indirimler oluyor 1-2 $ evet pahali ama bildik yer :) bi dahakine amazona da bakayim tesekkiurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Konu ile pek alakası yok ama bir ps4 sisteminde aynı anda birden fazla hesap, primary olarak set edilebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 yok olmuyor o olay sadece bir tane aktif edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Yok her ps nin bir primarysi oluyor ama deaktive edip sonra baskasini prim yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Hala en kotu fifa. Gercekci yapıcaz adı altında oyunu mahveltmisler hatta oyunun adını Jose Mourinho Simulator olarak degistirseler de olurmus. Herkes ama herkes onde hızlı oyuncularla baskı yapıp kaptıgı topla hucum yapıyor. Tum pasları yavaslattıkları ve first touchları mahvettikleri icin hucumu geriden kurmak imkansız. İllaki bir zenci gelip dokunuyo topuna. Millet cok mutlu cunku AI onlar icin savunma yapıyor. Oynadıgım rakiplerin %95'i kendilerine geride bir oyuncu secip AI ya bırakıyor savunmayı. Ultradefensive-ParktheBus ve 100 aggression pressure yapıyosun AI zaten yarına kadar basıyor eger aralardan bosluk bulup pas atmayı basarırsan da arkadaki AI lardan biri araya giriyor Intelligent top kesme zımbırtısı sayesinde sonra hızlı adamlara pas atıp dribbling skilleri ile gecerlerse gol gecemezlerse tekrar aynı sey. Topla paslarak hucum kurmak isteyenler icin ise bazen sekip mekip onunde kalırsa uzak mesafeden sutlar ya da ortalardan topları tamamlayarak falan gol atabiliyosun. AI'yı yapan adama sovmekten yoruldum. Bu sene hilenin agzını kırıyor. Hamlene yapmadan once reaksiyon gosteriyor(ornegin aut sonrası topu baslatırken saga sola yonlendirirken direk reflex gosteriyo o yone dogru). Ve bunu World Class ve ustu her seviyede yapıyor. Topu istemezse vermiyor. Topu istedigi zaman kapıyor imba baskı ve top kesme zımbırtısı ile. 89-90 da yedigim gol sayısı tum yedigim gollerin %80 ini falan olusturuyo. Ha tabi Leicester'indan Dortmund'una tum takımlar WC ve ustu zorlukta Barca gibi oynuyor onu da unutmamak lazım. FUT Offline da Div 1 i kazandım ama boyle cile gormedim yani. tabi bir de "adaptive difficulty" diye birsey var artık scripting'in gostergesi mi degil mi o da size kalmıs https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/3mi5gr/adaptive_difficulty_in_fifa/ Redditte ilk gunlerde en iyi fifa falan yazıyolardı oyun EU ya cıkıp iyi oyuncuların hepsi counter attack oynayıp tum keyiflerini ezince ortada bir tanesi bile kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 tambjk said: Konu ile pek alakası yok ama bir ps4 sisteminde aynı anda birden fazla hesap, primary olarak set edilebilir mi?yaniltici cevaplar verilmis. Bir ps4 te birden fazla primary hesap olur. Bir hesabin primary olarak aktive edildigi tek ps4 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Adaptive difficulty EA'nın bin yıllık olayı değil mi? NFS'de bile vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar