Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 16

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

oyun norveç origin'de bile aral'ın D&R'ın sattığı fiyattan ucuz. D&R 220TLye satıyor, norveç origin'de 180TL. meksika origin'den aldım applevodka'nın tavsiyesi üzerine, 40dolar sadece, 120tl.

moral of the story: allah belanı versin aral

TR'de preload başlamış olması lazım bu arada

not: meksika origin'den alacaksanız kredi kartıyla değil paypalla alın. kredi kartıyla yapılan alışverişleri EA anlıyor sanırım, paypalla yapınca farketmiyorlar. bunu tecrübe ederek öğrenmesem iyiydi :P
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

oyun norveç origin'de bile aral'ın D&R'ın sattığı fiyattan ucuz. D&R 220TLye satıyor, norveç origin'de 180TL. meksika origin'den aldım applevodka'nın tavsiyesi üzerine, 40dolar sadece, 120tl.

moral of the story: allah belanı versin aral

TR'de preload başlamış olması lazım bu arada

not: meksika origin'den alacaksanız kredi kartıyla değil paypalla alın. kredi kartıyla yapılan alışverişleri EA anlıyor sanırım, paypalla yapınca farketmiyorlar. bunu tecrübe ederek öğrenmesem iyiydi :P

ben hola indirip meksika seçtim ama fiyat 59 dolar gözüküyo. yanlış yere mi girdim nedir?

edit: hatta şimdide 39 dolar gösteriyo ama sepete atınca 59 dolar oluyo. siz nası yaptınız?
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

hola'yla nasıl yapılıyor bilmiyorum ama birisi video yapmış bu konuda:

https://www.youtube.com/watch?v=XL_sWAQlyBY

Proxy Switchysharp diye uzantı var chrome'da. onu yükleyip meksika proxy'si girerek origin üstündne aldım ben dün akşam. baya kolay oldu. yapamayan varsa yardımcı olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

youtube'da oynadigi maclari yukleyenler var abi arkadasina karsi, AI'a karsi falan, bence onlari izle. twitch'teki FIFA yayinlari PANINI reklami gibi baya

reddit'te falan cilginca agliyor insanlar, ornekler:

"I want fast action not a game where I have to pass back and forth in my own half of the field 20 times to try to setup a play."

"It is almost too realistic. I enjoyed the up and down fast paced action of 15."

yillardir ilk defa sporun kendisine yakin bir futbol oyunu oynuyorum. umarim EA patchlerle oyunu mahvetmez
Sosyal ağlarda paylaş

Hala en kotu fifa. Gercekci yapıcaz adı altında oyunu mahveltmisler hatta oyunun adını Jose Mourinho Simulator olarak degistirseler de olurmus.

Herkes ama herkes onde hızlı oyuncularla baskı yapıp kaptıgı topla hucum yapıyor. Tum pasları yavaslattıkları ve first touchları mahvettikleri icin hucumu geriden kurmak imkansız. İllaki bir zenci gelip dokunuyo topuna. Millet cok mutlu cunku AI onlar icin savunma yapıyor. Oynadıgım rakiplerin %95'i kendilerine geride bir oyuncu secip AI ya bırakıyor savunmayı. Ultradefensive-ParktheBus ve 100 aggression pressure yapıyosun AI zaten yarına kadar basıyor eger aralardan bosluk bulup pas atmayı basarırsan da arkadaki AI lardan biri araya giriyor Intelligent top kesme zımbırtısı sayesinde sonra hızlı adamlara pas atıp dribbling skilleri ile gecerlerse gol gecemezlerse tekrar aynı sey. Topla paslarak hucum kurmak isteyenler icin ise bazen sekip mekip onunde kalırsa uzak mesafeden sutlar ya da ortalardan topları tamamlayarak falan gol atabiliyosun.

AI'yı yapan adama sovmekten yoruldum. Bu sene hilenin agzını kırıyor. Hamlene yapmadan once reaksiyon gosteriyor(ornegin aut sonrası topu baslatırken saga sola yonlendirirken direk reflex gosteriyo o yone dogru). Ve bunu World Class ve ustu her seviyede yapıyor. Topu istemezse vermiyor. Topu istedigi zaman kapıyor imba baskı ve top kesme zımbırtısı ile. 89-90 da yedigim gol sayısı tum yedigim gollerin %80 ini falan olusturuyo. Ha tabi Leicester'indan Dortmund'una tum takımlar WC ve ustu zorlukta Barca gibi oynuyor onu da unutmamak lazım. FUT Offline da Div 1 i kazandım ama boyle cile gormedim yani.

tabi bir de "adaptive difficulty" diye birsey var artık scripting'in gostergesi mi degil mi o da size kalmıs

https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/3mi5gr/adaptive_difficulty_in_fifa/

Redditte ilk gunlerde en iyi fifa falan yazıyolardı oyun EU ya cıkıp iyi oyuncuların hepsi counter attack oynayıp tum keyiflerini ezince ortada bir tanesi bile kalmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...