barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Arkadaşlar grup projesi var okul için. Internet marketing dersi. Şimdi olay şu; 1- Bir firma seçmemiz gerekli. Bu firma bilindik olmazsa daha iyi olur, bias olmaması açısından. 2- Bu firmanın internet izlerine bakacağız. Google'da arattığımızda kaçıncı sırada çıkıyor. Sosyal medyada ne kadar aktif ve konuşulma durumu ne. Twitter, Instagram gibi platformlarda hesapları nasıl kullanılıyor ve nasıl internet marketing campaignleri var. 3- Google ads, facebook reklamları gibi stratejileri var mı? Bu konuda firma fikir önerileri olan var mı? İlk aşamada bu konuya iyi karar verirsek, iyi firma seçimi ile dataları kolay toplayabiliriz. SEO'cu arkadaşlar vardır belki forumda. Hadi fikir plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bize iş çıkartmayacaksanız bizim üzerimize yapabilirsiniz. pm at bilgileri geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Yok ya. En fazla bilgi sorarım bulamazsam internette. Yoksa ödevi sana yaptırmam korkma :D Öğle yemeği sonrası yazayım sana bi. Bana Firma adını PM'ler misin? Ona bakayım yemek sırasında internetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 pm attım, adwords ve seo konusunda 1 toplantı ayarlarım 3rd partyler ile bilgi alırsın ama sürekli bilgi akışı olmaz diye dedim iş çıkartmayın diye hehe. herkesin işi başından aşkın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Meelectronics. En begendigim kucuk firmalardan. Sosyal medyada da aktifler. Alani ile ilgili forumlarda filan da epey aktifler. Su anda bulunduklari yere gelmelerinde pazarlamanin yeri cok buyuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar