Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 tantuni atistirmalik bisey zaten kucuk olur
fenn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Burda tantunicim vardi dukkani suriyelilere satti kaldim oksuz yetim gibi
Killer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 DoruK said: Ahah hakkaten bizim bu lavasli durumlu konsept yemeklerin birebir aynisi meksika mutfagi adi altinda var amerikada zaten Doner de var yine her Yerde Astronot ama tantuni yiyemiyor hehehe diye teselli ediyor kendini millet Bi bu sise dizili tabakta domates kebabi tarzi seyler yok pek. Olan yer de guzel yapmiyor. Ama onun yerine world class t bone, prime rib gibi seyler var mmh türklükten utanma var mı?
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ne alaka yahu aksine baya ekmegini yiyorum turk olmanin da oyle madem turksun goster urksun tarzi yaklasmiyorum olaylara sizin gibi her sey her yerde ayni, insanlar insan, yemekler yemek. bulundugun yeri yuceltmenin veya asagilamanin bi manasi yok ego tatmini/teselli bulma disinda.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Fistan said: tantuni atistirmalik bisey zaten kucuk olur That's a lie.
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 yeterince yersen atıştırmalık olmaz sdf
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 di said: Yoo, bildigin aycicek yagi kullanilir. Diger yaglar agir kalir cunku. Yalniz cok ucuz, ne oldugu belli olmayan yaglar dokunabiliyo insana. O olabilir sebep. Ya sen nasıl mersinlisin? Pamuk yağıyla yapılır tantuni, lezzet veren de pamuk yağı zaten. Ayçiçek yağıyla yapılan ancak istanbul tantunisi olur fakir avutur. Bugün bi memoşa gidip patlatsam mı acaba iş çıkışı? Mert tantuni çok bozdu son zamanlarda. Gerçi göksel de olabilir ya ünlü münlü ama hala iyi yapıyor https://irs1.4sqi.net/img/general/600x600/14087099_6T20MiUB4QI7KTs1qreNsmHrAseXDVoJqm9mM1pfuDI.jpg
di Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 axedice said: Ya sen nasıl mersinlisin? Pamuk yağıyla yapılır tantuni, lezzet veren de pamuk yağı zaten. Ayçiçek yağıyla yapılan ancak istanbul tantunisi olur fakir avutur. Bugün bi memoşa gidip patlatsam mı acaba iş çıkışı? Mert tantuni çok bozdu son zamanlarda. Gerçi göksel de olabilir ya ünlü münlü ama hala iyi yapıyor Kitapsan'in oralarda bi yerde git de yemek sonrasi bi de Dondurmaci Halil'e ugra, bi fistikli burma ye.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Tanesi 10 liradna 4 tane küçücük dürüm yemeye içim el vermiyo. Gidip ciğer dürüm yaptırırm yada kaşar sucuk mis.
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 takılıyo abisi sdfsd
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 acaba uzayda lifli besin tüketememekle alakalı bir şey olabilir mi?
Öne çıkan mesajlar