Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

astronotların dünyaya inince meyve sebzeye dalması


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DoruK said:

Ahah hakkaten bizim bu lavasli durumlu konsept yemeklerin birebir aynisi meksika mutfagi adi altinda var amerikada zaten

Doner de var yine her Yerde

Astronot ama tantuni yiyemiyor hehehe diye teselli ediyor kendini millet

Bi bu sise dizili tabakta domates kebabi tarzi seyler yok pek. Olan yer de guzel yapmiyor. Ama onun yerine world class t bone, prime rib gibi seyler var mmh


türklükten utanma var mı?
Mesaj tarihi:
ne alaka yahu

aksine baya ekmegini yiyorum turk olmanin da

oyle madem turksun goster urksun tarzi yaklasmiyorum olaylara sizin gibi

her sey her yerde ayni, insanlar insan, yemekler yemek. bulundugun yeri yuceltmenin veya asagilamanin bi manasi yok ego tatmini/teselli bulma disinda.
Mesaj tarihi:
di said:

Yoo, bildigin aycicek yagi kullanilir. Diger yaglar agir kalir cunku.

Yalniz cok ucuz, ne oldugu belli olmayan yaglar dokunabiliyo insana. O olabilir sebep.


Ya sen nasıl mersinlisin? Pamuk yağıyla yapılır tantuni, lezzet veren de pamuk yağı zaten. Ayçiçek yağıyla yapılan ancak istanbul tantunisi olur fakir avutur.

Bugün bi memoşa gidip patlatsam mı acaba iş çıkışı? Mert tantuni çok bozdu son zamanlarda.

Gerçi göksel de olabilir ya ünlü münlü ama hala iyi yapıyor
https://irs1.4sqi.net/img/general/600x600/14087099_6T20MiUB4QI7KTs1qreNsmHrAseXDVoJqm9mM1pfuDI.jpg
Mesaj tarihi:
axedice said:


Ya sen nasıl mersinlisin? Pamuk yağıyla yapılır tantuni, lezzet veren de pamuk yağı zaten. Ayçiçek yağıyla yapılan ancak istanbul tantunisi olur fakir avutur.

Bugün bi memoşa gidip patlatsam mı acaba iş çıkışı? Mert tantuni çok bozdu son zamanlarda.

Gerçi göksel de olabilir ya ünlü münlü ama hala iyi yapıyor


Kitapsan'in oralarda bi yerde git de yemek sonrasi bi de Dondurmaci Halil'e ugra, bi fistikli burma ye.
×
×
  • Yeni Oluştur...