Zikko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 1- Bursa 2- Samsun 3- trabzon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 yozgat tabi ki bilemediniz hepinize sıfır bana on ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Benim onerim Adana, doven de Suriyeli vatandaslarimiz olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Bence bayburtta olcak ama hiçbirimizin haberi olmucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Şimdi bu oruç konusu sizin gibi arkadaşlar için üzerinde dalga konusu yapılmaya ve insanları küçük görmeye çok açık. evet oruçtan başka adam gibi yaptığım ibadet yok haklısınız , fakat toplu halde yapılması , ülkenin bununla alakalı belli bir şekile girmesi (ramazan pidesi , iftar sofraları vs.) bunlar beni bu işe cezbeden şeyler. Aslında sizlerden bir isteğimiz yok bizim , sadece biraz anlayışlı olmanız beklenebilir ;gerçekten çok zor çünkü 18 saat , 30+ derecede oruç tutmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 hangi konuda anlayis bekliyorsun anlamadim? oruclu oldugunu farkedince agzina su yemek falan mi tikmaya calisiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Oruc tutmak gayet hakkiniz, dalga gecilmesi, uzerinize gelinmesi gayet gereksiz lakin oruc tutarken nefsini kaybetmemesi, sinirlerine hakim olmasi gereken sizsiniz. Ya oruc tutuyoruz idare ediverin demek, ya orucluydum ondan ustune yurudum, ya orucluyum karsimda su iciyosunuz demek bu isin fitratina aykiri. Haliyle, beklediginiz anlayis inanciniza saygi duyulmasindan bir gidim ote gittigi anda, olmasi gerekenden fazlasini istemis oluyosunuz. Insanlarin bana ne birader demesini engellemis, diyenlere de dayilik yapmis oluyosunuz bize hepsinde saygi duyun diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ustume vazife degil kesinlikle herkes istedgini yapsin da, hadi normal orucu gectim yaz sicaginda hic olacak is degil. ac susuz, sagligini dusunmuyorsun ok, is yapiyorsun performansin yari yariya dusuyor. aclik susuzluk kimini agresif yapiyor, kimini iyice pasif yapiyor. git zekat ver, bagis yap. kurban kestir etini dagit. orucu baska zaman tut. olmuyor mu boyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Oraya hic girme hic. Oruc disinda herseye gidiyo o. Cevap senin nasi isine gelirse, okudugun kitabi nasi yorumlarsan bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 isinize ve cevrenize vereceginiz zararlar icin simdiden anlayis istemek yuzsuzluk. dogru anladiysam tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bayburt? hırt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 suBzer0 said: Şimdi bu oruç konusu sizin gibi arkadaşlar için üzerinde dalga konusu yapılmaya ve insanları küçük görmeye çok açık. evet oruçtan başka adam gibi yaptığım ibadet yok haklısınız , fakat toplu halde yapılması , ülkenin bununla alakalı belli bir şekile girmesi (ramazan pidesi , iftar sofraları vs.) bunlar beni bu işe cezbeden şeyler. Aslında sizlerden bir isteğimiz yok bizim , sadece biraz anlayışlı olmanız beklenebilir ;gerçekten çok zor çünkü 18 saat , 30+ derecede oruç tutmak. oruç tutanı dövdüğümüz zaman gel söyle bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 suBzer0 said: Şimdi bu oruç konusu sizin gibi arkadaşlar için üzerinde dalga konusu yapılmaya ve insanları küçük görmeye çok açık. evet oruçtan başka adam gibi yaptığım ibadet yok haklısınız , fakat toplu halde yapılması , ülkenin bununla alakalı belli bir şekile girmesi (ramazan pidesi , iftar sofraları vs.) bunlar beni bu işe cezbeden şeyler. Aslında sizlerden bir isteğimiz yok bizim , sadece biraz anlayışlı olmanız beklenebilir ;gerçekten çok zor çünkü 18 saat , 30+ derecede oruç tutmak. tutma kardeş zorla mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ya bu kadar zor olmamalı bu olayı anlamak... yada işinize gelmiyor. size diyoruz ki 1 ay böyleyiz kardeşim , yani bi sıkıntı çıktığında dışarıda filan , biriyle problem yaşarken "ya oruçlu herif ,bırakıyım şimdi uğraşmayım" demek çok mu zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 WaNTeD said: suBzer0 said: Şimdi bu oruç konusu sizin gibi arkadaşlar için üzerinde dalga konusu yapılmaya ve insanları küçük görmeye çok açık. evet oruçtan başka adam gibi yaptığım ibadet yok haklısınız , fakat toplu halde yapılması , ülkenin bununla alakalı belli bir şekile girmesi (ramazan pidesi , iftar sofraları vs.) bunlar beni bu işe cezbeden şeyler. Aslında sizlerden bir isteğimiz yok bizim , sadece biraz anlayışlı olmanız beklenebilir ;gerçekten çok zor çünkü 18 saat , 30+ derecede oruç tutmak. tutma kardeş zorla mı bize göre zorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 oruçlu herif burda yemek yeme burda su içme burda sigara içme dediği zaman başımızı eğip gidelim mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 islam hosgoru dini ama iste oruc tutmadi diye adam olduruyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 çok zor. saçma inançlarınız yüzünden başkasının kafasını ütüleme hakkına sahip değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 harbi salaksınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bana istediğin gibi küfür et bir şey demeyeceğim oruçlusundur diye hoşgörü göstereceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 dana22 said: islam hosgoru dini ama iste oruc tutmadi diye adam olduruyoruz.. Sen yalnış anlamışsın. İslam hoşgörü dini olduğu için müslümanlara karşı hoşgörü duyman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 dana22 said: islam hosgoru dini yok öyle bişey, kim diyorsa seni yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 terbiyesizlik etme. oruçluysan oruçlusun, orucun amacı hangi dinde sinir stres yapacak düzeyde aç kalmak? sen o dinginlikte değilsen, oruç tuttuğun halde sakin ve usul takılamıyorsan gün içinde, her yemek yiyene su içene sinirleniyorsan, ağzına küfür alıyorsan zaten sen uykuya falan tuttur orucunu, en temizi o olur bu zeka düzeyiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 suBzer0 said: harbi salaksınız lan Simdi bu beyanati niyetli mi yapiyosun niyetsiz mi ? Niyetliyken yaptiysan bu oruclu oldugun icin mi ? Yok degilse normal hali boyle olanin oruclu hali anamiza sovmez mi ? Hepsine he mi diyoruz napiyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Anlamıyormusunuz harbi ne demek istediğimi? yemek yiyene sinirlenmekten filan bahsetmiyorum o dünyanın en saçma şeyi. herhangi bir problem yaşandığında baktın adam sinirli , fevri hareketler yapıyor veya canını sıkan hareket yapıyor. " ya oruçlu herif , uğraşmayayım şimdi" demek lazım diyorum. biraz olsun alttan alınabilir , bu sizi küçültmez aksine yüceltir. burda adamın sinirlenmesini filan savunmuyorum ki ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar