Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Mortis said: ahaha zamanıdna Penth microsoftda çalışırken biz de böle yapardık kendisine, anlıyorum hislerinizi gençler. Aklıma şey geldi Orada çalışırken - yeni win release yaklaştıgında ios'a temsili cenaze töreni fln. mi yapiyordu neydi. tabut'a apple'i koymuşlar taşıyorlardı. Böyle bişeyler kalmış aklımda heh Ölesiye savunuyordu microsoft'u penth asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Aluriel said: Indiremiyoruz telefona. Koylusun kullanamazsin diyor playstore daha app lanse olmad Türkiyede. İlk etapta US ve UK de çıktı, diğer ülkelere sonradan gelecek. appdeki interface çok daha güzel geldi bu arada bana. Renkler yine siyah ama ana menude youtube kırmızısı vs. de var, daha düzenli ve temiz gözüküyor aşağı doğru scroll ettiğin için hep. Çok uzun sürmez herhalde app in Türkiye'ye açılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 tasarım gayet bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Mortis necusin sen googleda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 reklamcı işte belli olmuyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ben sales'dayım ya. o yüzden yapımında hiç bir katkım yok. edit: aynen cucenin dediği gibi SATIYORUM abi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 arayüzcü mortits. utube gaming'de proje lideri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Gördüğüm en kullanışsız tasarım olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Mortis said: ben sales'dayım ya. o yüzden yapımında hiç bir katkım yok. edit: aynen cucenin dediği gibi SATIYORUM abi haha Beni aldırsana oraya hehehehehe. Global firma ve yurtdışı proje tecrübem var. SATIŞÇIYIM BEN DE. MBA de olacak yakında bitiyor. GELEYİM Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ulan 2 saat metal gear yayını yaptım youtube gaming üzerinden. kaliteye laf yok bak allah için yok ama yayın sonrası gelen uyarıya bak evimden aldıracaklarmış gibi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 olm 1 kişi bile mi izlemedi hahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Yayın esnasında müzik varsa yayının kapatılabilirmiş. LoL yayıncıları sıkıntıya girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 baya kasmaları gerekecek twitch tarafından buraya geçiş olması için. artı hiçbir şey yok, negatif bir sürü şey var. google parayı basıp streamer migrate ederse ancak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bingildak said: baya kasmaları gerekecek twitch tarafından buraya geçiş olması için. artı hiçbir şey yok, negatif bir sürü şey var. google parayı basıp streamer migrate ederse ancak işte. artı yönü twitch partner olmayanların da her kalite yayın yapabilmesi, serverların çok kaliteli olması ve yayının gecikmesiz yayınlanması. twitch serverları özürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 izleyici olarak bu dediklerin beni hiç etkilemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Her kalite yayın yine bizim ülkenin internet eksikliğinden kaynaklanan bişey. Elin gavurunun yok ki öyle dertleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 zipzip said: Her kalite yayın yine bizim ülkenin internet eksikliğinden kaynaklanan bişey. Elin gavurunun yok ki öyle dertleri. kastettiğim şey, kalite seçenekleri. yani sen 1080p yayın yapıyosun ama izleyici her kaliteyi seçebiliyor hızına göre. twitchte bunu yapman için yayıncının twitch partner olması gerekiyor. yani bu işe atılmak isteyen adam twitch için öyle optimum bir bitrate bulması lazım ki türkiye izleyicisi o kalitede biraz göz zevkiyle takılmadan izleyebilsin. dert yani. gecikmesiz akıcı yayın olayı ise interaktif yayın yapmak için ideal, önündeki seçenekleri seyirciye sorma cart curt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Tamam onu diyorum işte bende. Bizdeki internet berbat olduğu için yüksek kalite verdin mi izleyemiyor izleyici. Global olarak baktım ben olaya. Yabancıda böyle bi dert yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Facebook da ilk çıktığında yeni hiç bişey vermiyordu ki kulllanıcıya, fotoğrafını koyuosun vs. diyordu insanlar DAS , hatta vizyoenr bir arkadaşımız vardı burada. Tutmaz bu demişti ilk çıktığında hehe geyik bir yana şu an en büyük sıkıntı interface bence. Reddit de falan yorum var, onları takip ediyor ekip, ama lansman bu zaten toparlar her türlü. İçinde youtube'a ait olduğunu gösteren bir logo bile yok. bir de kısa süreli düşünmeyin bu tarz şeyleri. Youtube Gaming çıktı haydaa herkes twitchi terk etcek gelecek değil Sonuçta bu olay tamamen içerik üreticilerle ilgili, onlar nerdeyse izleyici orda. Şu zamana kadar içerik yaratanlardan hep çok olumlu feedback geldi. Bu istediğin kalitede yayın yapabilme vs. Bir de zaten baz bir izleyici var youtube da, VODLarr vs. zaten youtube'a koyuluyor hep. Öle olunca yavaş yavaş izleyici de geçecektir youtube'a. Alışkanlık değiştirmek zor. Ama yani her türlü Twitch de buna karşılık veren bir şey yapacaktır, planların çok smooth gideceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Bu copyright muhabbteri twitchte nasil isliyor? Stream yaparken arkadan muzik acinca vs mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 bingildak said: izleyici olarak bu dediklerin beni hiç etkilemedi. izleyici olarak seni etkilemesine gerek yok. yayin yapan adamlari etkilemesi yeterli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ulan yayın yapan kime yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Mortis said: Facebook da ilk çıktığında yeni hiç bişey vermiyordu ki kulllanıcıya, fotoğrafını koyuosun vs. diyordu insanlar DAS , hatta vizyoenr bir arkadaşımız vardı burada. Tutmaz bu demişti ilk çıktığında hehe geyik bir yana şu an en büyük sıkıntı interface bence. Reddit de falan yorum var, onları takip ediyor ekip, ama lansman bu zaten toparlar her türlü. İçinde youtube'a ait olduğunu gösteren bir logo bile yok. bir de kısa süreli düşünmeyin bu tarz şeyleri. Youtube Gaming çıktı haydaa herkes twitchi terk etcek gelecek değil Sonuçta bu olay tamamen içerik üreticilerle ilgili, onlar nerdeyse izleyici orda. Şu zamana kadar içerik yaratanlardan hep çok olumlu feedback geldi. Bu istediğin kalitede yayın yapabilme vs. Bir de zaten baz bir izleyici var youtube da, VODLarr vs. zaten youtube'a koyuluyor hep. Öle olunca yavaş yavaş izleyici de geçecektir youtube'a. Alışkanlık değiştirmek zor. Ama yani her türlü Twitch de buna karşılık veren bir şey yapacaktır, planların çok smooth gideceğini sanmıyorum. tutmaz bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 surekli izledigin top streamerlar youtube uzerinden yayin yapmaya baslasa izlemiyorum burdan mi diyeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 demicek xd yutub viewer başına top streamerlara para akıtmaya başlayınca kopar kıyamet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar