elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 beyin ölümü gerçekleştimi tamam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 olamaz. isteyenle bahse girerim. bu herif ya deli ya da ünlü olmak isteyen bir tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 sonsuz tıp bilgisi ile kuddisi bildirdi başlık kilitlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 aquila said: lan kafa tamam da, vucudu nerden bulucaklarmis onu soylemiyo kimse, bu ameliyata izin cikarsa kendinizi kollayin. gerce insan vucudu niye kullaniyolarsa, yap robocop. biz niye kendimizi kollayalım. üzgün kaslılar düsünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 vücudumuzu kasması için başkasına verip olunca geri alaibnliyor muyuz? çinliler bu işe girse ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 herkesin bir uzmanlığı var değil mi bingildak? mesela konu amerikan dili ve edebiyatı olsaydı en iyisini sen bilirdin. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 BabacumMostors said: vücudumuzu kasması için başkasına verip olunca geri alaibnliyor muyuz? çinliler bu işe girse ya sdf hahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bingildak said: sonsuz tıp bilgisi ile kuddisi bildirdi başlık kilitlenebilir KuddusiMavra said: herkesin bir uzmanlığı var değil mi bingildak? mesela konu amerikan dili ve edebiyatı olsaydı en iyisini sen bilirdin. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 yine anlam çıkartamadım ya. amerikan dili ve edediyatının benimle ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 kafa nakli uzmani mi oldun simdi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 sen ne mezunusun aquila? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 seni kim zannediyo acaba, merak ettim simdi. bingildak said: yine anlam çıkartamadım ya. amerikan dili ve edediyatının benimle ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 hayır mezun değilsen sus yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 kafa + omurilik mi yoksa bildiğin kafayı kesip boyundan mı bağlayacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ben mezun olamadim abi, cia engel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 0.33 mezun olmuşsundur iyi bak bence B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 aquila said: seni kim zannediyo acaba, merak ettim simdi. bingildak said: yine anlam çıkartamadım ya. amerikan dili ve edediyatının benimle ne alakası var? en son site tasarımcısı sanıyordu. siteniz güzel değil, düzgün tasarla dedi. onu anlamaya çalışırken edebiyat mezunu yaptı birden. renkli bir kişi herhalde karıştırdığı adam. hem tasarımcılık var hem edebi bir tarafı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 hem de yatakta iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 şiir okurken aşk yapıyor aynı anda kafamda tasarım kurgusu çalışıyorum. kızlar eklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 beyle. http://static.gamesradar.com/images/mb/GamesRadar/us/Features/2011/04/Mortal%20Kombat%20Week/Evolution%20of%20Scorpion%20and%20Sub-Zero/MK/MK13--article_image.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Adam yakindan ilgileniyo tabi kafa nakliyle. Once perincegin kafayi tayyibin boyuna takacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 perinçeğe ilk kim bağlayacak diye bekliyodum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 1970'te maymunu 8 gün yaşatabilirdiler ise 2015'te yapılabileceklere hiç de öyle imkansız gözüyle bakmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bingildak said: başlığı koyan arkadaş mynette mi çalışıyor Yok çalışmıyorum. Başlık düşünmeye üşendim. Direkt gazete de yazanı yapıştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 kafasını kesecek olan diktatörle buluşacak okudum. türlü şeyler canlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar