Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedim parçaladı asfpgj

Shean

Öne çıkan mesajlar

az önce yeni mama geldi kargoylan bu temizmamada kısırlaştırılmış kediler için 5 kiloluk olan

mamasıda vardı kabında oraya koydum bitince koyarız diye-farklı mamalar bu arada-

kedim mamanın kabımıdır poşetimidir tam kelimeyi bulamadım yanından parçaladı yiyor şimdi sdojg

mamanın kokusunu mu aldı bi şekil yoksa heyecandan mı yaptı acaba
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

kirayı yatırmaya neden gidiyorsun

ev sahibi mal ya. vakıfbanka istiyor hesabımız yok orada. heryerde var neredeyse bi orada yok

en son 8 ay boyunca atmlerden ödemiştik kirayı dekont yok diye 8 ay ödemedik saydık onla uğraştık bide

fuck the kapitalizm
Sosyal ağlarda paylaş

Shean said:

bingildak said:

ev sahibi mal ya. vakıfbanka istiyor hesabımız yok orada. heryerde var neredeyse bi orada yok

en son 8 ay boyunca atmlerden ödemiştik kirayı dekont yok diye 8 ay ödemedik saydık onla uğraştık bide

fuck the kapitalizm

havale ücreti çok düşük abi. başka bankadan yatır. dekont veriyorlar zaten online işleme.
Sosyal ağlarda paylaş

Shean said:

bingildak said:

fuck the kapitalizm

evde kimsenin mayış hesabı yok mu eft/havale kesintisi olmadan para gönderin?
Sosyal ağlarda paylaş

Ne güzel ya..

Benim kediye mama beğendiremiyorum... Bu ödül maması diye satılan 80gr'lık konservede ki ıslak mamaları bile yemiyor. Purina Gourmet falan koklayıp bırakıyor.

salam, sosis gibi şarküteri etlerini kokluyor sonra suratında bir tiksinme ifadesi ile uzaklaşıyor.

Sadece kuru mamasını yettiği kadar yiyor..
Sosyal ağlarda paylaş

etiler kedisi sanırım seninkisi

mayış hesabı emekli var sırf başka kimsede yok. enpara kullanıyorum ben de. diğer heryerde kredi kartı var sırf. çok leş bi durum yok aslında 3-4 dakikalık yol mesafesi sıra beklemiyorum da. rahat ya.

ev sahibi mal ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

bingildak said:

o nasıl kedi lan, mama ambalajı baya kalın ve sağlam bir şey.

kedi tırnağı > mama ambalajı

kedinin ruhu açsa herşeyi delip geçiyorlar.

misal bizim büyük oğlanın hiç huyu suyu değildi. ufak 2. kedi geldi tam bir aç sokak kedisi..

mama paketi, açma poğaça, soğan cücüğü, yarım ekmek peynir, activia yoğurt vs. farketmiyor ne varsa alıp kaçıyor paketi varsa, delip yiyor np onun için paket.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...