Shean Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 az önce yeni mama geldi kargoylan bu temizmamada kısırlaştırılmış kediler için 5 kiloluk olan mamasıda vardı kabında oraya koydum bitince koyarız diye-farklı mamalar bu arada- kedim mamanın kabımıdır poşetimidir tam kelimeyi bulamadım yanından parçaladı yiyor şimdi sdojg mamanın kokusunu mu aldı bi şekil yoksa heyecandan mı yaptı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ne güzel bu anı bizle paylaştığın için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 o nasıl kedi lan, mama ambalajı baya kalın ve sağlam bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 normal kedi davranışı asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ben kirayı yatırmaya gittim geldim giderken uğraşıyordu öyle yapma kaka tu falan dedim durdu geldiğimde parçalanmıştı çoktan sdfgksdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bingildak said: o nasıl kedi lan, mama ambalajı baya kalın ve sağlam bir şey. kedi tırnağı > mama ambalajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 kirayı yatırmaya neden gidiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Aluriel said: bingildak said: o nasıl kedi lan, mama ambalajı baya kalın ve sağlam bir şey. kedi tırnağı > mama ambalajı benim kızlarım edepli demek ki, mama ambalajı hep ortada bir kere açmayı denemediler asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Kedim parcalandi diye okudum. Yaninda asfgsf i gorunce gozum dondu telefonu firlattim. Simdi bana bi ekran borclusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bingildak said: kirayı yatırmaya neden gidiyorsun ev sahibi mal ya. vakıfbanka istiyor hesabımız yok orada. heryerde var neredeyse bi orada yok en son 8 ay boyunca atmlerden ödemiştik kirayı dekont yok diye 8 ay ödemedik saydık onla uğraştık bide fuck the kapitalizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Esh said: Kedim parcalandi diye okudum. Yaninda asfgsf i gorunce gozum dondu telefonu firlattim. Simdi bana bi ekran borclusun abi oha sdfpgjsdfoğkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Iphone 5 digitizer. Adresi yolluyorum ozelden . Hemen hizli hizli bi tane yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 2-3 kere kıbrısa gidip çözersin knk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Shean said: bingildak said: kirayı yatırmaya neden gidiyorsun ev sahibi mal ya. vakıfbanka istiyor hesabımız yok orada. heryerde var neredeyse bi orada yok en son 8 ay boyunca atmlerden ödemiştik kirayı dekont yok diye 8 ay ödemedik saydık onla uğraştık bide fuck the kapitalizm havale ücreti çok düşük abi. başka bankadan yatır. dekont veriyorlar zaten online işleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Shean said: bingildak said: kirayı yatırmaya neden gidiyorsun ev sahibi mal ya. vakıfbanka istiyor hesabımız yok orada. heryerde var neredeyse bi orada yok en son 8 ay boyunca atmlerden ödemiştik kirayı dekont yok diye 8 ay ödemedik saydık onla uğraştık bide fuck the kapitalizm evde kimsenin mayış hesabı yok mu eft/havale kesintisi olmadan para gönderin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Aç bırakmış kediyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Ne güzel ya.. Benim kediye mama beğendiremiyorum... Bu ödül maması diye satılan 80gr'lık konservede ki ıslak mamaları bile yemiyor. Purina Gourmet falan koklayıp bırakıyor. salam, sosis gibi şarküteri etlerini kokluyor sonra suratında bir tiksinme ifadesi ile uzaklaşıyor. Sadece kuru mamasını yettiği kadar yiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 etiler kedisi sanırım seninkisi mayış hesabı emekli var sırf başka kimsede yok. enpara kullanıyorum ben de. diğer heryerde kredi kartı var sırf. çok leş bi durum yok aslında 3-4 dakikalık yol mesafesi sıra beklemiyorum da. rahat ya. ev sahibi mal ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 neresi güzel ortalığı dağıtmış ... kedisimi toplayacak ortalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 İnsan, çocuğu veya evcil hayvanı iştahla hap hup yemek yediğinde aman etrafı pisletecek diye düşünmez bence. Anlamsız sırıtıyorsun.. Bilmiyorum bende öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Benimki de acananın ambalajı parçaladı, kilitli buzdolabı poşetlerine bölüştürüp kaldırdım ortalıktan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bana da geçen gün mamaci.net'ten aldığım koli ulaştı, kedim kutuyu görünce pek sevindi. koydum yedi hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 cam kavanoz kullanın gençler, en fazla kavanpozu yalıyorlar bi de pitpit pati atıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Shean said: bingildak said: kirayı yatırmaya neden gidiyorsun ev sahibi mal ya. vakıfbanka istiyor hesabımız yok orada. heryerde var neredeyse bi orada yok en son 8 ay boyunca atmlerden ödemiştik kirayı dekont yok diye 8 ay ödemedik saydık onla uğraştık bide fuck the kapitalizm Enpara go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Aluriel said: bingildak said: o nasıl kedi lan, mama ambalajı baya kalın ve sağlam bir şey. kedi tırnağı > mama ambalajı kedinin ruhu açsa herşeyi delip geçiyorlar. misal bizim büyük oğlanın hiç huyu suyu değildi. ufak 2. kedi geldi tam bir aç sokak kedisi.. mama paketi, açma poğaça, soğan cücüğü, yarım ekmek peynir, activia yoğurt vs. farketmiyor ne varsa alıp kaçıyor paketi varsa, delip yiyor np onun için paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar