di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 5. sezon spoiler'ini acan 4. sezonu izlemistir Suark. Ic ice spoiler'a gerek yok sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 s5 ep 9 @forgiver hayır ya eminim dracarys en buyuklerı bu baska ejderha. zaten cok daha heybetlıydı oburu vıyo bulcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 hakket öyle hatırlıyon mu sallıyon mu bölümleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 yumy said: barbu said: yumy said: taş adam zımbırtısı Dokunup bulaşma olayı lordfriendzone'un hastalığı kaptığı adamlardan geçebiliyor bir tek sanırım yani kaynaktan.Ya da hastalığın vücudun tamamına yayılmış olanlardan falan? Shireen dizi başından beri öpüyor milleti yoksa şap şup zaten.. Taş adamlarla ilgili fikir Ya. bildiğimden değil ama öyle olsa, Tryion'a sormazdı, sana dokundular mı diye, veya Tyrion da ona sormazdı "ya sana" gibisnden. sanki bulaşıcı direk bu. Birbirlerine sorma sebebi illa "ay sana dokanmayım bari" falan değildir herhalde ya. Ben o sahnede hani sadece olaydan sonra "yaralandın mı?" gibi bir soru olarak algıladım onu, kendini korumaktan ziyade.. Shireen tedavi edildi yalniz. O yuzden ilerlemiyo hastaligi, kimseye gecmiyo falan. Onun disinda hastalik o taslasan yerlere dokununca ya da tamamen tas adam olunca geciyo diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Suark said: s5 ep 9 @forgiver hayır ya eminim dracarys en buyuklerı bu baska ejderha. zaten cok daha heybetlıydı oburu vıyo bulcam ya dragonları serbest takılırken bu büyük olanı uçtu gitti diğer 2sini de hapsetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ya kurala uyuyorum, öyle yazıyo başlıkta, sorgulamadan uyguluyorum ne var bunda. s3 ep 4 burdaki en büyüğü anlaştıkları üzere dracarys https://www.youtube.com/watch?v=IU2bIzsJ8LE s5 ep 9 buda drogon aynı ejderhalar değil yani https://www.youtube.com/watch?v=dQ-LIOFXzgM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ben bu dragonlara hiç dikkat etmemiştim ha şimdii hakket kim saldı onları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 s5 ep 9 yalnız dracarys "yak" demekte olabilir ya. wikilesek mi napsak :p ben bolumlere bakım bı adı neymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Suark said: s5 ep 9 yalnız dracarys "yak" demekte olabilir ya. wikilesek mi napsak :p ben bolumlere bakım bı adı neymıs drogon adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 dragonlar ve ileriye dönük tahmin Büyük olanın kaçıp gittiğini düşünüyodum ben de North'a, zira Brand bunlardan birine binecek gibi duruyordu 4.sezon sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 s1ep10 Ejderhaların isimleri drogon viserion ve rhaegal mış yani s5ep9 drogon en buyuklerı, dracarys yak demek demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 suark saçmalıyorsun abi şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Wikiden baktım ya, fake mi site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 yumy said: dragonlar ve ileriye dönük tahmin Büyük olanın kaçıp gittiğini düşünüyodum ben de North'a, zira Brand bunlardan birine binecek gibi duruyordu 4.sezon sonunda. 3'unden ikisi hapis, bi bu serbestti iste. O da cagirinca geldi bi sekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 değil de ejderhaların isimlerini niye spoiler içine koyuyorsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 s9ep2 veya 5 zaten basının belada oldugunu hıssedıp glemıstı o. Demekkı o şekilde kontrol edebilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 diziyi hiç izlemeyen biri için spoiler yalnız şu, s1ep10 da ortaya çıktılar ilk Aluriel said: değil de ejderhaların isimlerini niye spoiler içine koyuyorsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 abi spoiler spoiler deyip durmayın saçma sapan şeylere. spoilerin kralını önceki sayfalardan birinde verdiler kimse bişey demedi ona asıl o ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 beni ilgilendirmez ben uyarım gerisine karışmam. neyse konuyu derail etmeyin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 yuksek valyria dilinde ejder atesi anlamina gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 spoiler yemenin hiç bir duygusal karşılığı yok hala saçmasapan işlerle uğraşıyorsunuz zevki falan da kaçırmıyor, spoiler diye bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Spoiler okumak istemeyenler zaten girmesin artık hiç, 2 mesaj falan var herhalde spoiler içinde olmayan. Dragon Bir de şu dragonları nasıl kontrol ettiğini anlayabilsek. Zaten yakınlarda mıydı? Telepati mi yaptı? Önceden niye sözünü dinlemedi de şimdi dinlemeye başladı? Ya da Tyrion geldiği için her şey yoluna girecek mi :D Bence sonuncusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Aluriel said: değil de ejderhaların isimlerini niye spoiler içine koyuyorsun abi rıdvan misal izlememiş daha izlemedi ise bilmesin bilsin mi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Llama said: yuksek valyria dilinde ejder atesi anlamina gelir yanlış kullan şekli valyria yüksek dilinde demn lazım eski devlet bakanı diyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 olm dragonun ismini bilse ne bilmese ne önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar