sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 nehirden geçince suya girememişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 esas altı kişi vardı, beş tanesi ölürken göründü ekranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 sanssizsansli said: nehirden geçince suya girememişlerdir. nasıl izliyon yahu filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Herkesin ilk sordugu soru kopeklere ne oldu , pointer deil mi olm onlar sadece? Asil houndlar ofiste :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Llama said: sanssizsansli said: nehirden geçince suya girememişlerdir. nasıl izliyon yahu filmi boş boş izliyorum ya çok öyle takmıyorum kafaya detayları. niye sordun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 1 brienne süperdi gerçi sansanın olmesını beklıodm orda ben öyle ya yazar "aptallar ölüyor" diyor paso. sansanın 213145113 kere ölmesi lazımdı şimdiye melis tanrısına küstü heralde beni tuzakladın diye heh bosu bosuna yaktırdılar kızı khaleesi ordan kurtulur çok sevıorm kendısını + trion var dizi sadece o taraflar olsa izlenir cerceinin napcagı aşikar zaten, yakıcaklar tapınagıda dorne a savas acarlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 köpekler nerde? adamlardan biriyle birlikte bolton karargahına koşturuyorlar şu anda bence. melissandre özel bi durum yok derim. her akşam protezini çıkarıp suya koyan babaanne modu. ghost ...a bişey olursa kırırım bu diziyi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 kopekler sarayda, krallar mezarda kardes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 köpekler Summon Monster II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Emaleth said: ghost ...a bişey olursa kırırım bu diziyi!! ağzını hayra aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 it ölür kervan yürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 It ürür* kervan yürür o üremekten geliyo Lan forum da olmasa cahil cahil kalacaksiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 asdsadsada eyv o zaman; Kurtlar kocayınca köpeklerin maskarası olur diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 ürümek havlamak demek üremekle ilgisi yok da snow geri gelmeyecek sanki. kızıl ben bu işleri bıraktım artık der gibi çıkardı kolyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 son kitaptan bir soru kurdu da öldürmemişler miydi kitapta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 gönderiyo onu uzağa duvara gelen varg'ın domuzu sıkıntı yapıyo diye. zaten o olsa öyle kolay kolay bıçaklayamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 duvarin diger tarafindaydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 yok ya odasında falan bekliyo jonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 arya Abi bu kız ne zaman olacak? Yeter artık lan.. Koca sezon build up yaptılar bu sezon da daredevil oluşunu mu izleyeceğiz? Aksiyon istiyorum bu kızdan artık, alsın needle ı sessiz sessiz suikast yapsın falan hmmfs köpekler fiyaskoydu kanımca, üstüne basa basa o kadar vahşi bu kadar iyi falan bütün karakterler öve öve bitiremedi, gösterdikleri iki yaşlı bloodhound, onlar da combatta vanish çekti ahah bran yine sezon sonu görecez herhalde, sakal çıkarmış olur bu sefer artık kızıl kadın+üstat bilmem ne Kızıl kadının yaşlılık olayını görünce kalıma geldi.King's landing'deki bunak da bu tarz bir büyü mü kullanıyordu? Yaşlı rolü yapıyordu falan, ne oldu o bir yere bağlanmış mıydı o, hatırlamıyorum asdf Dothrakilerin espiriler dialoglar çok iyidi adfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 john snow çok büyük ihtimalle kızıl kadın gençliğinden feragat edicek johnu canlandırmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 300 kiloluk adamın sırtına aldığı bıçak darbesiyle anında ölmesi. işte kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 mesele o degil, o adamin o darbeyi aliyo olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 dizinin o kısımları çok kötü ya. daha izlemesek bari bu sezon sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 tower of joy u da katlederlerse gider bombalarım hbo binasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Sezon başlangıcı için fena değildi. Dorne konusunda katılıyorum umarım daha fazla izlemeyiz orayı diyeceğim de ilk bölümde böyle yer verdiklerine göre ilerde de karşımıza çıkacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar