yumy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 O spearlar spell gibi bence buzdan üretebiliyorlardır.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 açmayın spoiler son bölüm 2. yi vurmaya atmadı, ilki gibi nişan almadı
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 nişan almıştır da göstermemişlerdir
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Suark said: abi ww ler overrated baya başından beri diyorum bide şey var bu dizide, bişeyi çok abarttıklarında o şey aslında o kadar abartılmış olmadığını gösteriyorlar heh. önceki sezonlardanda içerir oberyn çok iyi dövüşçü uuuuuuuuv hop gözler patladı dayak yedi stannis çok iyi general hop dünyanın en mal savaşını kaybetti üff ceymi süper savaşçı öyle böyle değil, dünkü robb ağzını kırdı, nedde dövüyodu belkide düğünde adama bişi yapılmaz efsaneler var, hop düğünde katliam. tywin efsane adam süper logic süper beyin, hop helada oklandı çünkü uçkuruna sahip çıkamadı tywin'in oklanması "uçkuruna hakim olmadığı" için değil. gerçek bir A L F A olduğu için. 1.20lik komünist evladı tarafından öldürüldü. romanovların sonu da böyle olmuştu. r.i.p 2. nicholas ;_;
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 B A S E D https://www.youtube.com/watch?v=1G8QDAfsl5s
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 https://i.imgur.com/ztpQHPI.jpg
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Livered said: düşmedi mi 7 halen Yok büyük ihtimal finali çalamadılar.
Barathrum Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Ruh Hastası Cercei Cercei okadar büyük psikopat ki bence yine kendinden bekleneni yapıp bütün ordular wwler ile kapışırken kendi ordusunu geri çekecek ve düşmanların erimesini bekleyecek. Ayrıca dragonlara neden zırh yaptırmıyor bu khalesi? Kitaplarda da bu şekilde savunmasız mı bu hayvanlar? Night King Şimdi bu adamın uçabilen bir frost wyrmı var. Brann yüzünden artık walldaki büyü de işlemiyor sanırım. Bu adam wyrm a binse, yanına da ölüler ordusundan sürekli adam alıp duvarın öteki tarafına taşısa kim durdurabilir? Ayrıca bu frost wyrm ateş değil buz üfleyecek umarım.
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Koskoca ejderi otobüs yapsın diyosun :D İndi-Bindi tam wraith 5 tl yarım wraith 3 tl Son durak kuzey, the wall İlk durak daha kuzey
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Barathrum said: Ayrıca dragonlara neden zırh yaptırmıyor bu khalesi? Kitaplarda da bu şekilde savunmasız mı bu hayvanlar? koca dünyada bi tane adam gibi demirci var o daha kuzeye yeni geldi akıl ederler belki ilerde.
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 ejderiyanlar deathwing değil abi bu evrende. tyrionun zincirini bile zar zor yapmıştı KL'dekiler ejderiyana zırh yapmak çok zor iş şu anda, hatta imkansız.
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 ben niye bu sahneyi hatırlamıyorum gerçi 1'er defa izledim tüm bölümleri, hangi sezon hangi bölümde bu olay https://www.youtube.com/watch?v=QqSdHokQZ8g bide o horn ne işe yarıyo ?
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Jon'un yabanıllar tarafından yakalanmadan önceki kısımlardı sanırım bu.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 sam buradan alıyordu işte bir tane sonra onla bir tane ww öldürüyordu
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 2. sezonda felan o galiba ama horn'un orijinal olduğu verified değil bildiğim kadarıyla.
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 7. bölüm 1080p sızdı diyolla
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Pordakal said: ben niye bu sahneyi hatırlamıyorum gerçi 1'er defa izledim tüm bölümleri, hangi sezon hangi bölümde bu olay https://www.youtube.com/watch?v=QqSdHokQZ8g bide o horn ne işe yarıyo ? O HoRN Güya öttürünce (kullanmasını bilince olabilir) wall'u yıkıyordu. Mance Rayder mecbur kalmadıkça kullanmak istemiyordu cunku WW'lar wall'dan gecemiyor.Duvar magical fln.'dı ama kitabın ırzına geçildiği için ne mance rayder kaldı, ne horn. Belki bir kaç bölüm sonra Benjen Stark gibi yırtık dondan fırlar,karşımıza cıkabilir ama muhtemelen kırarlar fln. adsaf Maksat senaryoda acık nokta bırakmadık ;)
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Yok ya, takip ediyorum düşerse yazarım direkt.
Öne çıkan mesajlar