Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Suark said:

abi ww ler overrated baya başından beri diyorum
bide şey var bu dizide, bişeyi çok abarttıklarında o şey aslında o kadar abartılmış olmadığını gösteriyorlar heh.

önceki sezonlardanda içerir

oberyn çok iyi dövüşçü uuuuuuuuv hop gözler patladı dayak yedi
stannis çok iyi general hop dünyanın en mal savaşını kaybetti
üff ceymi süper savaşçı öyle böyle değil, dünkü robb ağzını kırdı, nedde dövüyodu belkide
düğünde adama bişi yapılmaz efsaneler var, hop düğünde katliam.
tywin efsane adam süper logic süper beyin, hop helada oklandı çünkü uçkuruna sahip çıkamadı

tywin'in oklanması "uçkuruna hakim olmadığı" için değil. gerçek bir A L F A olduğu için. 1.20lik komünist evladı tarafından öldürüldü. romanovların sonu da böyle olmuştu. r.i.p 2. nicholas ;_;
Mesaj tarihi:

Ruh Hastası Cercei

Cercei okadar büyük psikopat ki bence yine kendinden bekleneni yapıp bütün ordular wwler ile kapışırken kendi ordusunu geri çekecek ve düşmanların erimesini bekleyecek.

Ayrıca dragonlara neden zırh yaptırmıyor bu khalesi? Kitaplarda da bu şekilde savunmasız mı bu hayvanlar?

Night King

Şimdi bu adamın uçabilen bir frost wyrmı var. Brann yüzünden artık walldaki büyü de işlemiyor sanırım. Bu adam wyrm a binse, yanına da ölüler ordusundan sürekli adam alıp duvarın öteki tarafına taşısa kim durdurabilir? Ayrıca bu frost wyrm ateş değil buz üfleyecek umarım.

Mesaj tarihi:
Barathrum said:

Ayrıca dragonlara neden zırh yaptırmıyor bu khalesi? Kitaplarda da bu şekilde savunmasız mı bu hayvanlar?

koca dünyada bi tane adam gibi demirci var o daha kuzeye yeni geldi
akıl ederler belki ilerde.
Mesaj tarihi:
ben niye bu sahneyi hatırlamıyorum

gerçi 1'er defa izledim tüm bölümleri, hangi sezon hangi bölümde bu olay

https://www.youtube.com/watch?v=QqSdHokQZ8g

bide o horn ne işe yarıyo ?
Mesaj tarihi:
Pordakal said:

ben niye bu sahneyi hatırlamıyorum

gerçi 1'er defa izledim tüm bölümleri, hangi sezon hangi bölümde bu olay

https://www.youtube.com/watch?v=QqSdHokQZ8g

bide o horn ne işe yarıyo ?

O HoRN Güya öttürünce (kullanmasını bilince olabilir) wall'u yıkıyordu. Mance Rayder mecbur kalmadıkça kullanmak istemiyordu cunku WW'lar wall'dan gecemiyor.Duvar magical fln.'dı ama kitabın ırzına geçildiği için ne mance rayder kaldı, ne horn. Belki bir kaç bölüm sonra Benjen Stark gibi yırtık dondan fırlar,karşımıza cıkabilir ama muhtemelen kırarlar fln. adsaf

Maksat senaryoda acık nokta bırakmadık ;)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...