KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 android olacak 2gb ram olacak ekrani guzel olsun. ucuz olsun oncelikli amacim portfolyomu gostermek oldugundan ekrani da 10inch olsun diyorum. seceneklerim soyle, simdi almayi dusunuyorum. 1. www.vatanbilgisayar.com/reeder-a10ix-air-quad-core-z3735d-183ghz-2gb-16gb-disk-97-cam-bt-and44.html#ozellikler 2. www.hepsiburada.com/codegen-novatab-16gb-10-1-tablet-p-BD802121 3. www.hepsiburada.com/codegen-quantum-94-16gb-9-4-3g-ips-tablet-p-BD600331 4. www.hepsiburada.com/casper-via-t10-intel-atom-z3735f-16gb-10-1-beyaz-ips-tablet-p-BD802411 5. 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 samsung un 10.1 liği varmış, rami 1.5gb falan. fiyatı da yakın. almışken samsung al bence. aha şu http://www.cimri.com/tablet-pc/en-ucuz-samsung-galaxy-tab-4-10-1-sm-t530-fiyatlari,a954?gclid=COyUqM3Pg8YCFUbJtAodlCYA8Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ram 2gb olmazsa cok kisa omurlu olacak gibi gissediyorum ayrica samsung almiyoruz. ama en onemlisi cuma gunu elime ulasmasi o yuzden hizli gonderisi olmasi gerekli. ya da gidip vatandan elden alcam bimeks falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 hızlıca dh yorumlarına da bak istersen tabletlerin, hepsinin başlığı vardır muhtemelen. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 1ve 2 arasinda kaldim yaklasik fiyatlari iki kat ve tek onemli fark ips ekran ve yuksek cozunurluk. yarin vatan a gidip ellicem ve alcam gibi duruyor. saolun. simdi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Ucuz gercek windows tabletler var (rt degil) onlara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 İpad mini al. Android ne teallam. Ucuz alma, ipad al işin bitince sat, androidde aynını yapamazsın gibime geliyor. İos al 😎😉😄 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 kesinlikle samsung alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 o fiyata samsung bulamaz zaten baktığın tabletlerin ekran çözünürlüğünü de göz önünde bulundur madem portföy göstereceksin aslında baktığın aralıkta 3 aşağı 5 yukarı tabletler neredeyse aynı, bir dükkana gidip ekranlarını kendin incele uygun olanını al internetten seçip alma sonra gelen alet beklentilerini karşılamayabilir, biraz daha zaman ver 3-4 dükkan gez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ipad4/ipad mini al gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 portfolio gostereceksen yani musteri etkileme amacindaysa ipad al..ucuz bayagi hissi vermemis olursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 AYPEEEEEEDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 adam ipad alabilecek durumda olsaydı bence bu konuyu açmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ha şu da var temiz ikinci el de alabilirsin mesela 900-1000 tl civarında ipad 3 var ki bu fiyata alacğaın ipad 3 her türlü noname android tabletten iyidir diye düşünüyorum hem yukarıda da bahsedildiği gibi daha şık bir sunum sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 2 el alir ama alir..350 ye filan var bir dolu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 250 mi 350 mi ne al bak burasi guvenilir bir yer..dukkandan elden alabilirsin sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 almışken 3 alsın ya üstüne biraz daha koyup, hani elden çıkarayım dese daha rahat olur ama evet maksat portfolyo göstermekse 250 ye ha1 ha 2 almış o da farketmez elindeki ipad olacak bi de etrafımda her gördüğü tablete "ipad" diyenler var ben de ısrarla "tablet" diye düzeltiyorum, umarım benden tiksinip çevremden yok olurlar" en çok duyduğıum da "ipadin ne akdar da büyük" çünkü o ipad değil amk!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ikinci el ipad 3 bakiyim o halde 600-700 e falan bulunur mu yalnız şöyle bişey var, bu apple olaylarından o kdr uzağım ki bana ipad 1 i ipad 3 diye verse anlamam. bunların hangisi ipad3 en yenisi oluyor? ipad muadili tablet var mı peki başka markaların ikinci el bulabileceğim. http://www.sahibinden.com/bilgisayar?query_text=ipad+3&sorting=price_desc&address_city=35 burdan alayım mı? alırken nelere dikkat etmeli? htc telefon alırken gizli bi kod girip telefonun bütün özelliklerini test edebiliyorsun. ipadler'de de böyle bişi var mı? ayrıca 4g olduğunu neresinden anlıcam. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-caglar-gsmden-ipad-3-16gb-plus4g-pluswifi-plustertemiz-garantili-216255701/detay birde bu var 800tl çıkmam fiyat ama ipad3 ile farkı nedir falan biri aydınlatırsa süper olur http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-ipad-air-16gb-wifi-uzay-gri-9-taksit-215047127/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Sıfır ipad minide düşünebilirsin o fiyatın altına, bende sunum yapıyorum miniden yeterli buluyorum, tabi ne göstereceğinede bağlı. http://www.hepsiburada.com/apple-ipad-mini-16gb-7-9-wi-fi-beyaz-tablet-md531tu-a-p-BD40707 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 yok küçük hatta 11-12 inch olsa daha iyi gibi bile olabilir benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 galiba müşterinin eline verecek müşteri baksın diye "hmm damarlıymış" diyecekler görsel portföyünü ipadin muadili yine ipad, ipad muadilinden kastın nedir mesela? görünüş mü? performans mı? yoksa kozmetik oalrak ipade benzeyen zebil gibi model var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 11-12 inç ürün pek yok, yani var da senin istediğin fiyat aralığında değil, samsung note pro kullanıyorum ben mesela 12,2", gören "maşallah" çekiyor ama 1000 tl altına bulamazsın şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 maşallah çok büyükmüş diyolar demi ildeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ipad muadili(kalitesinde) android hemde 500 civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 benim bildiğim yok, yani arkası aluminyum olacak ekran kalitesi iyi olacak vs rıdwane; <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar