di Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Hay kitabiniza diye giricem bi gun alayiniza ama dur bakalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 applev0dka said: kitabı okumadığım için bu karşılaştırma için bişey diyemicem de. Hobbit'in de kitap ile filmin alakası yoktu, bir çok olay farklı işlenmişti, filmde gereksiz dramalar vardı falan. holywood çarkı böyle bence bu kitapla ilgili değil :D ya klise kitap elestirileri hobbit icin gecerli degil cunki adam poposundan 3. film yazmis direk ve basrolede legolasi koymus http://i.imgur.com/bvMkNly.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 ahah bu da güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 di said: Hay kitabiniza diye giricem bi gun alayiniza ama dur bakalim... Ama kitabı çok daha iyiydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Gittim guzeldi. Hafiza silme makinasi olsa sildirir tekrar giderdim. Keyifli geciyor cunku, meraklandiriyor da insani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Laurelin said: kitabi daha iyiydi :( aahahahah ya sean beanin olmedigi ve izlenebilirligi olan tek film bu sanirim :P after credits golf sopasiya dove dove olduruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Bugün izledim ve beğendim. Hatta kitabından daha çok sevdim. Kitaptaki ayrıntılar boğmuştu biraz. Ayrıca bu Matt Damon yaşlandıkça güzelleşiyor bu da dip notum olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 la film çıkmadan önce 'arkadaşlar şöle bi kitap var gayet güzel hepimiz okuyoruz' diyen olmadı. film çıktı, anasını satayım herkes kitabı çoktan okumuş da kıyaslıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Söylemeye gerek varmı, kitap cikarcikmaz listebasina yerleşti, en iyi bilimkurgu seçildi çıktığı yılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 ozaman hiç paylaşım yapmayalım zaten herşey internette var... lafa bak . hahaha en azından dnr da filan görmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Laurelin said: ya sean beanin olmedigi ve izlenebilirligi olan tek film bu sanirim :P Bu gold itnesi peşin peşin ÖLMÜYOR spoiler'ı vermesine rağmen merakla bekledim; launch'ta roketin altında durur mu, kurtarmaya kendi gidip ölür mü, haber uçurdu diye hapse atılıp intihar eder mi falan her türlü senaryoyu yazdım, ciddi ölmedi adam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 kitabı okuyan için bazı şeylerin üstünden çok çabuk geçiliyor gibi geliyor. ama düşününce de 2 saat 20 dakka film şu haliyle. temiz 3 hatta 3.5 saate varırdı öbür türlü. beğendim ben yine de. kitapta sondaki ironman olayı olmuyor tabii ki. ayrıca hab'in girişiyle beraber uçtuğunda, o odacığı yuvarlaya yuvarlaya hab'e gitmek zorunda kalıyor, yürümek yerine, güzel bir detaydı bence kitapta, keşke olsaydı filmde de. bir de harbiden science kastığı yerlerin üstünden hızlı hızlı geçilmiş haliyle, detaylar atlanarak. bi de biraz yavşak bi herif Watney ama filmde iyice yavşak olarak tanıtılmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 nyks said: Bugün izledim ve beğendim. Hatta kitabından daha çok sevdim. Kitaptaki ayrıntılar boğmuştu biraz. Ayrıca bu Matt Damon yaşlandıkça güzelleşiyor bu da dip notum olsun. Şu geldi aklıma ehehe http://www.youtube.com/watch?v=eSfoF6MhgLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 abi adam hab'in kapisini naylonla mi kapiyor? bok tutar o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 uzay naylonu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 dasaaa said: abi adam hab'in kapisini naylonla mi kapiyor? bok tutar o. Mars'taki hava aşırı gevşek ve sakinmiş, sırf drama olsun işte olaylar başlasın diye öyle dev fırtına oluyormuş başta. O yüzden tutar mı tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 sahici mi? e film manasini yitirdi simdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 abi atmosfer inceliği ile fırtınanın ne alakası var amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 simdi firtina oluyor mu olmuyor mu diye baktim http://www.techinsider.io/dust-storm-strength-the-martian-2015-9 yani bim poseti hayat kurtarabilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Ne elekesi ver etmösferle yhiieee.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 barbu said: abi atmosfer inceliği ile fırtınanın ne alakası var amk. Soylem tek basina ban sebebi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 koskoca senaristten iyi mi bileceksiniz. Siz kimsiniz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 filmin kotu oldugunda hemfikirsek gidip star wars'i kotuleyelim abi, hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 di said: barbu said: abi atmosfer inceliği ile fırtınanın ne alakası var amk. Soylem tek basina ban sebebi olur. bu ne ya.... asdfhuasdhfuha 10'da 1 falanmış atmosfer mars'ta. hatta filmde tek gerçek dışı olay watney'e debris çarpmasıymış, hayvan oğlu hayvan bir fırtına bile olsa, buradakine göre 10'da 1 şiddetinde olurmuş, öle insanı alıp fırlatacak bir fırtına olmazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Marsa gitmeyenler lutfen konusmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar