Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Martian (2015)

moriQ

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

kitabı okumadığım için bu karşılaştırma için bişey diyemicem de.

Hobbit'in de kitap ile filmin alakası yoktu, bir çok olay farklı işlenmişti, filmde gereksiz dramalar vardı falan.
holywood çarkı böyle bence bu kitapla ilgili değil :D

ya klise kitap elestirileri hobbit icin gecerli degil cunki adam poposundan 3. film yazmis direk ve basrolede legolasi koymus

http://i.imgur.com/bvMkNly.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

ya sean beanin olmedigi ve izlenebilirligi olan tek film bu sanirim :P

Bu gold itnesi peşin peşin ÖLMÜYOR spoiler'ı vermesine rağmen merakla bekledim; launch'ta roketin altında durur mu, kurtarmaya kendi gidip ölür mü, haber uçurdu diye hapse atılıp intihar eder mi falan her türlü senaryoyu yazdım, ciddi ölmedi adam :p
Sosyal ağlarda paylaş

kitabı okuyan için bazı şeylerin üstünden çok çabuk geçiliyor gibi geliyor. ama düşününce de 2 saat 20 dakka film şu haliyle. temiz 3 hatta 3.5 saate varırdı öbür türlü.

beğendim ben yine de.

kitapta sondaki ironman olayı olmuyor tabii ki. ayrıca hab'in girişiyle beraber uçtuğunda, o odacığı yuvarlaya yuvarlaya hab'e gitmek zorunda kalıyor, yürümek yerine, güzel bir detaydı bence kitapta, keşke olsaydı filmde de.
bir de harbiden science kastığı yerlerin üstünden hızlı hızlı geçilmiş haliyle, detaylar atlanarak.

bi de biraz yavşak bi herif Watney ama filmde iyice yavşak olarak tanıtılmış :D

Sosyal ağlarda paylaş

di said:

barbu said:

abi atmosfer inceliği ile fırtınanın ne alakası var amk.

Soylem tek basina ban sebebi olur.

bu ne ya.... asdfhuasdhfuha

10'da 1 falanmış atmosfer mars'ta. hatta filmde tek gerçek dışı olay watney'e debris çarpmasıymış, hayvan oğlu hayvan bir fırtına bile olsa, buradakine göre 10'da 1 şiddetinde olurmuş, öle insanı alıp fırlatacak bir fırtına olmazmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...