Grego Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 matt e yokluk neymiş bir öğretirdim en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Komutan said: Grego, herhalde bu filmi sen çeksen kısa film olurdu. En başta adam ölür ve film biterdi. şunu editlesin biri. ağzına sıçtı adam konunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Ben beğendim ya güzel olmuş film. Yalnız bildiğin derin nasa yaptırmış filmi, uzay programlarına yatırım artsın plix diye bağırıyor her tarafı. Gravitynin tamam bi kaç tık üstünde ama Robert Frost başta olmak üzere hiç bi quoracı nasacı gık demiyor plotholelarla ilgili ahahah Ya Neil REYİZ bile geyiğe vurmuş bombalamak yerine said: Evidence that the @MartianMovie is fantasy: All who make important decisions are scientifically literate. Grego said: filmin anlamı 1 kişiyi kurtarmak üzerine değil ya. Kardeş ne üzerine filmin anlamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 axedice said: Yalnız bildiğin derin nasa yaptırmış filmi, uzay programlarına yatırım artsın plix diye bağırıyor her tarafı. Gravitynin tamam bi kaç tık üstünde ama Robert Frost başta olmak üzere hiç bi quoracı nasacı gık demiyor plotholelarla ilgili ahahah Quora cilar genel itibariyle atmosferin cok ince olmasi sebebiyle firtina olsa dahi mekik i egmek, devirmek bir yana yerden iri toz bile kaldiracak basinc saglayamaz en basta oradan gidiyor zaten dedi. Sanirim Robert Frost soyledi, ya book review da ya da sorularin birisindeydi bulursam linklerim. Nasada preview da jpl jsc ciler falan bazi yerlerde baya gulmusler ama genel gorus hakikaten materyalin essegi saglam kaziga bagladigi yonunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 e benimle aynı şeyi yorumlara dayanarak diyorsunuz şu an. kişisel zevklerime bilimsel dayanak bulamadıysam suçlu muyum ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 di said: Film'de olan aksiyonu elestriiyoduk lan, murica'ya ne ara gectik? Resmen 'filmi begenmedim anlamadım ama bok atcak bi yer de bulamadim pek' mesajlari bunlar. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Selam filmi izledim Film guzel, hos. Hatta interstellar kadar basarili diyebilirim. Uzaydaki o kuru havayi baya bi yansitmislar, hissettim yani. Ilk yarisinda her sey COK yolunda gitti, hani normalde deyip varsayimsal konusuyorum ama, normalde asla o kadar yolunda gidemez her sey. Adam da McGyver zaten amk, yapmadigi sey kalmadi. Kimsenin aklina o ana kadar bitki ekimi yapmak gelmemis o da cok garibime gitti. Ilk yarida duzenli tiras olan abi 2. yarida sakal uzatiyor nedense. Orasi sacmaydi. Ben kendimce elemanin ailesi/sevenlerinin de islenmesini isterdim. Meydanlarda iti kopugu gosterdiler, koca Mars kasifi adamin ailesinden bi kisiyi gostermediler. Bi de o astrodinamikci dahi zenci tribi icimizi burusturdu artik ya, bi kere de olmasin boyle bi filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Elestirirken "O OYLE MI VURULUR LAN?!" diye ziplayan futbol taraftarindan farkiniz olsun biraz ya. Adam da mcgyver masallah ne arkadas, bok aticak yer mi bulamiyonuz nedir ? Ha bir de daha once marsa gidip oksijenli ortamda sican olmamis. Ilk Ridley Scott bu mahsur kalan elemana yaptirmis iste adami mahsur birakip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Savunurken "O OYLE MI VURULUR LAN?!" diye ziplayan futbol taraftarindan farkiniz olsun biraz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Üye olduğum yabancı forumlardan birinde "Body of Work Ban" diye bir kavram var. Yani, herhangi bir postunda açık olarak kuralları ihlal etmemiş bir üyenin genel olarak sinir bozucu, gıcık ve foruma pozitif katkısı 0 olduğuna moderatörler karar verirse tüm postlarına göre değerlendirip banlıyorlar. Grego, BoW ban için harika bir aday. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 son zamanlarda sivrildi grego nedense, daha atababaları var o kavramın bu forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bunlar kuyumu kazıyor hacım, bir sivriliğim yok halbüki. piramitini şikayet ettim diye lobicilik yapıyor olabilir uzun adam. : ) oysa axedice bölüm banından sonra bunun kadar içerlemedi. ama kuiksef maşa olmuş. hiç yakıştıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 BOP esbaskani ve uzun adam destekcisi olaraktan BoW'u destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 baltayı yine yanlış yere sapladık anlaşılan. temsili dynamick ile lobi yapayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 katılıyorum. grego insanlara sürekli negatif enerji vereerek komüniteyi düşürmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 paralel paticik oyunları bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 yarın gidiyorum bakalım. kitabı taze okudum konuda zaten defalarca yzdığım üzere beklentim büyük asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Matt i kurtarmak için er Ryan dan beri amerikanın harcadığı paranın hesabını yapan site gördüm, tahmini 6 milyar dolarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 güzeldi ama mantık aramazsanız güzel yoksa saçma gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 güzel ben sıkılmadan izledim beğendim. yalnız biraz daha mars görebilirdik. kitapta öyleymiş sanırım. ayrıca mars'ta su bulduk haberi üstüne vizyona girmesi falan. nasacığıma para lazım. iban atsınlar atıcam 100 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 güzel ben sıkılmadan izledim beğendim. biraz daga mars görsek iyi olurdu. ki kitapta öyleymiş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Sıkıldık.Gereksiz uzun ve iki sahne dışında heyecan verici bir olay yok. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Red said: güzel ben sıkılmadan izledim beğendim. yalnız biraz daha mars görebilirdik. kitapta öyleymiş sanırım. ayrıca mars'ta su bulduk haberi üstüne vizyona girmesi falan. nasacığıma para lazım. iban atsınlar atıcam 100 dolar kitap geçen sene bayağı hype yapınca direkt zaten nasa desteğiyle çekildi. Yani danışman desteği, uzman gönderdiler vs. paso iyi olması için bayağı kasmışlar. Yoksa Nasa'nın parası mı var lel Bir de işte bir çok şeyi bu aralar açıklıyorlar. Tahminen çoğu açıkladıları şey önceden tespit edildi ama doğru zamanlarda açıklıyorlar falan. NASA'ya bütçe ayırmıyor artık hükümet ve işte böyle bütçe görüşme dönemlerine yakın genelde medyayı kullanıyorlar hype yaratıp, fazladan bütçe koparabilmek için. üst üste gelmesi hepsinin bundandır asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 prometheus için aynı yönetmene aynı desteği vermedi nasa, röportaj vardı bir yerde. mars için pr diyorum, hala filmi anlamamışsın diyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 abi alien filmine niye destek versin nasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar