imamizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Simdi evim zemin kat. Balkonda camda besledigim bi sokak kedisi vardi. Sonra hamile kaldi ve dogurdu. Bi tun cam acik otururken agzinda yavruyla iceri atladi. Sirayla tum yavrulari evime tasidi azdgaff toplqm 4 yavru. 1 ay kadar baktim. Su an 45 gunluk civari oldular. Evde kedi bakamadigim icin ve bunu istemedigim icin kedilerden kurtulma yollarini aramaya basladim. Tekrar disari biryere koymaya gonlum el vermedi. Ben de sahiplendirme icin ilan actim. Bugun birisi aradi sesi genc geliyor. Wassaptan resmine baktim bebe. Herneyse kedilerin birini istedigini s.disina gonderip gonderemeyecegimi sordu. Baktim aradaki mesafe 12 saatlik yol. Daha baska sehre kedi gondermis olan varmi? Bide ben bu kedilerden nasil kurtulabilirim bi fikri olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Bide ucakla fln yollaniyorsa onu deneyecegim, bilen bi ses etsin. Bebenin de ailesiyle konusmadan yollamamayi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Gecmis olsun bilader. Kimse almayacak o kedileri, elinde patlayacak hepsi. True story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 cins değilse patlar esh'in dediği gibi cins kediyse de "ay benim için sokak kedisi, cins kedi hiçfarketmez" edebiyatı yapıp satabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Anneleri sokak kedisi. Bunlari sokaga birakmak icin en uygun zaman ne Peki? Kacak saklanacak kadar buyumelerini bekliyordum Ama biryandan sokak yasantisini tanimadan buyudbuyudukleri icin evde daha fazla durmalari da iyi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 istanbul'daysan abbasağa'ya getir bırak bakıyolar parkta. çetin ceviz sokak ortamı da yok hepsi site çocuğu gibi kedilerin burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 camdan nası taşıyo bbahçe katı mı sokak mı direk dışrda da bakabilirsin balkon vs atlayıp zıplayacak yaşa gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Olm benim kiz arkadasim ilani koydu 3-5 yere, cihangir kesi forumuna falan, kiza yavsamak icin 8 tane orospu cocugu "kediyi alabiliriz" demis, hepsini bana yonlendirdi kiz dogal oalrak, biri bile geri donmedi. Boyle göt millet a bulunur abi. Kacan kacsin sktiimin ulkesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 bi de annelerini kısırlaştırt mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Istanbulda degilim ama gerekirse arabaya atlar getiririm. O kadar daraldim cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 şu kedilerinizi kısırlaştırın artık ya kedi besleyenlerin %80inin yaşadığı sorun aynı abi kedi gidiyo sürtüyo dışarda sonra bi bakıyon kedi 1 ken 5 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 kısılaştırmak beslemekten daha iyi hani besliyorum zaten bi de onla mı uğraşıcam diyosanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Esh said: Olm benim kiz arkadasim ilani koydu 3-5 yere, cihangir kesi forumuna falan, kiza yavsamak icin 8 tane orospu cocugu "kediyi alabiliriz" demis, hepsini bana yonlendirdi kiz dogal oalrak, biri bile geri donmedi. Boyle göt millet a bulunur abi. Kacan kacsin sktiimin ulkesinden sdfkjsdkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Hangi sehir? Bide bi foto falan bisey koy gosterelim soralim etrafa. 12 saat kargoyla falan gitmez kedi ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Kargo falan sakın. Hele uçak. Aşağıda buz gibi yerde o hayvanlar hayatta dayanamazlar. Paşa paşa gelip alıyosa alsın. 5 kiloya kadar uçaklarda izin veriyolar. Sakın ama sakın ha. Korkulu rüyam şu benim. Hayvanı canlı vericen, orda ölücek tek başına. Tüylerim diken diken oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Sokağa bırakmaktan çekinip kargoya vermek daha büyük zulüm. Yapacağın en iyi şey illa sokağa bırakacaksan çevreyi araştır. İlla ki sokakta hayvanlara daha çok yardımcı olan bölgeler vardır. Yukarıda bir arkadaş bir park ismi vermiş mesela. Anneleri ile beraber götür oraya bırak. Sürekli mama su verildiği için yaşarlar. Tanımadığın insanlara verme sakın bir heves alıp geri atıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 ajsfdjada ulan imam kedi senin neyine barzik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Esh said: Olm benim kiz arkadasim ilani koydu 3-5 yere, cihangir kesi forumuna falan, kiza yavsamak icin 8 tane orospu cocugu "kediyi alabiliriz" demis, hepsini bana yonlendirdi kiz dogal oalrak, biri bile geri donmedi. Boyle göt millet a bulunur abi. Kacan kacsin sktiimin ulkesinden kediler mi resim çektirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 o kedi de bakamaycaksa doğurmasaymış bilmiyor mu ülkenin halini kesin göç etmiştir büyük şehre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Esh said: Olm benim kiz arkadasim ilani koydu 3-5 yere, cihangir kesi forumuna falan, kiza yavsamak icin 8 tane orospu cocugu "kediyi alabiliriz" demis, hepsini bana yonlendirdi kiz dogal oalrak, biri bile geri donmedi. Boyle göt millet a bulunur abi. Kacan kacsin sktiimin ulkesinden Ahahaha. Nefret kusulmuş. Yalnız nası bi kafa abi, kıza yavşamak için kediyi sahiplenme izlenimi vermek falan. Nasıl bir desperate artık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 welkam törkiy oyunu very hard mode'ta açınca böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 bıyık patır patır sahiplendirdi beş tekiri, izmirde baldız bi tane minicik yavruyu sahiplendirdi birkaç gün içinde, sahiplendirmek için çabala, twitterda ünlülere falan menşın at retwitlesinler, ne bileyim facebooktaki kedi sayfalarına yaz, sahibinden'e koy. hepsini aynı anda yap. sahiplendirirsin bence çok büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar