Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 3. sezon geliyor: http://www.kitakubu.co/2015/06/yuru-yuri-season-3-to-air-fall-2015/ Nonsensical yurimsi anime. Izlemeyen guz gelmeden ilk iki sezonu izlesin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Borastus kos sen seversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 OAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 yuru yuri daze. dünden beni kendimi tutuyordum artık dayanamadım yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 YENİ SEZON BASLADI MI? BAŞLAMADIYSA BU ÇIKAN NE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Ekim'de basliyor, cikan bir sey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Bolum 0, erken gosterim falan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 SenariouS said: Borastus kos sen seversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Cizimler berbat otesi, bu ne la? Yuri Yuri boyle degildi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar