BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Akşamın ytatlı ve yemek sonrası dinlkendirici şeysi işte bu bir çikolatalı puding bu da bir şişe maden suyu bu da tedavisafhasından sonra pudingin ve maden suyunun durumu şaka yaw şaka bir anda bitmedi ikisi daha önceden içip yemiştim onları ehuehuhe[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim...Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Adam First Person Sucuk Pişirmiş[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben!!! Tıkla!!! Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Ee, ekmekarası bulanık olmuş, halbuki en önemli resim. Canım çekti ya. Zaten alıştım gecenin bi' köründe tost vs. hazırlamaya. Birazdan kurcalarım mutfağı. Yalnız, içecek olarak Ice Tea'yi (Lipton tabi ki) tercih ederim.[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi. [Bu mesaj Eraq tarafından 23 Temmuz 2004 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ya ekmek arası bulanık oldu bilgisayara upload ederken farkettim de iş işten geçmişti yani anlıyormusunuz ? :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bu ne böyle ya bi rejim yapıp 2-3 kilo verelim dedik birisi sucuk ekmek dayar gece yarısı gözüme, birisi puding. insaf edin be[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Eh, siz kaşındınız. Aldım makinayı gidiyorum mutfağa, nerdeydi dünden kalan mozaik pasta?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ışıklandırmam iyi olsa güzel şeyler olabilirdi.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 heu kingpin resimlerle rewendor tarifle coşturdu beni:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Geçenlerde çukulatalı sigara böreği tarifi yazmıştım, çok zor değil ama muteşem. Bir de tost ekmeğinin arasına çukulatayı kırıp koyuyorsunuz, ızgarada pişiriyorsunuz (pişiriyor muyuz?!), afiyetle yiyorsunuz, yalnız dikkat, feci akıyor. Çok kolay, çok tatlı, çok lezzetli. Mmm..[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi. [Bu mesaj Eraq tarafından 23 Temmuz 2004 01:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 alcak adam gecenin bu saatinde bi taraflarimiz sisti bea ehhe[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ehem ehem... buraya yemek vs tarifi, resmi koyan patiler... tarafimdan kiskanclikla izleniyorsunuz.. insallah kedi bey bakar da buralara hepinize 'sucuk ekmek', 'puding', 'soda' vs gibi title'lar verir :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Puxa Vida! Yemişler kalan mozaik pastayı... Hay... Neyse, kiraz buldum onla idare ediyorum[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 evet evet karakedi versin title çok hoş oluo :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Cd-, 23 Temmuz 2004 01:02 tarihinde demiş ki: Adam First Person Sucuk Pişirmiş öldüm bu lafa ya auhahaha[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Siz benim mükemmel ev yapımı pizzamı unuttunuz galiba haha alın bakalım(üehf acıktım gene)[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley]Ben!!! Tıkla!!!Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Versin title, iyi olur valla. Rejim mejim boş işler bunlar, tıkının oh, ne güzel! İnsan çukulataya nasıl hayır diyebilir ki?[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi. [Bu mesaj Eraq tarafından 23 Temmuz 2004 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Ahaha! CD- Ye "pizza" değil "mükemmel ev pizzası" title'ı isterim ama ben :D [Edit: Vışşş o ne kadar sucuk falan öyle... Oyy midem midem! Bi daha bakiim şu dolaba ben][signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 23 Temmuz 2004 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ohh ulen aksam aksam valal bende sucuklu makarna yaptım geldım[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 [signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim...Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Ahah pizza ya bak[signature][hline]www.lostage.org Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 eh ben de gidip sabahki kibrit kutusu kadar peynir hakkımı şimdi kullanayım bari[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ya bide o acıkınca ama dolaba bakıp sonra geri dönme olayı nedir ya :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Babacum o nasıl bi bakış pudinge acıdım (puding di mi o?)[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben!!! Tıkla!!! Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Epxmadcat, 23 Temmuz 2004 01:12 tarihinde demiş ki: Ahah pizza ya bak Valla normal ekmekle o kadar oluyo böyle yani imkanlar kısıtlı.[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben!!! Tıkla!!! Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 pudingleri sevmem her fırsatta onları yeme vasıtesiyle yok ederim[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar