kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 steam gift yazanı mı alıyoruz digital key yazanı mı, bi de problem çıkar mı? steamde 55 lira olan oyun g2ada 26 lira
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Battlefield 4'ü ve Skyrim'i oradan aldım 2sinde de sorun çıkmadı. Steam giftlerde en son bi sınırlama getirilmişti Türkiye dahil mi o sınırlamaya emin değilim. Açıklamada yazar büyük ihtimal.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 g2a güvenli ama satıcı mantığıyla iş yaptığınız adamlarda biraz dikkatli olmakta fayda var. shield olayı vs. var zaten 1-2 lira fazla verip güvenceye de alabilirsiniz kendinizi. ben sık sık oradan almaya başladım büyük oyunları daha iyi oluyor. gerçi şu aralar steam wallet dolu oradan yükleniyorum ama wow için falan yine oraya dönerim ya da origin oyunları
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 steame göre çok ucuz da her yerden bi şey çıkıyor yok g2a shield yok payment fee her adımda ekstra bi şey sokma peşinde site chivalry:medieval warfare ı alıyorum
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 oyun 300 kbyle iniyor :(
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 steam 300 kb kotası koymuş herhalde hep 300ün biraz altında ama asla üstüne çıkmıyor bu kotadan kurtulmanın bi yolu yok mu
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 bi oyun almayı deneyeyim dedim, yine paypal authorization failed oldu. acaba paypal shipping addresste türkçe karakter var diye mi yapıyor bunu ya? said: Order could have been rejected by security system for various reasons. Nevertheless we can suggest that you should always be sure to put CORRECT and CURRENT credit card and billing information (country, city etc.) during your purchase. Additionally, several orders made in a short amount of time might also cause your payments to get rejected. Therefore, you can try waiting a couple of hours before making another order.
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Key'ci sitelerinde region'a dikkat edin, rusya / cis countries only oluyor bazıları (genelde en ucuzları)
Öne çıkan mesajlar