TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 abi internette okunur evet. hatta aynı şeyi tutorials bölümü için de söyleyebilin. çünkü hepsi internette vardır, yok diyemen. ama işin olayı senin benim gibi casual adamların vereceği ufak tüyolar, küçük detaylar. o yani. yoksa internette herşey var. ama şurda birisi çıkıp "beyler ben ete dereotu sürdüm, güzel aroma verdi bi deneyin" dese olay değişir yani anladabiliyom mu. çünkü burdaki adam daha samimi. ha mesela drall tandır/slow cook demiş ne güzel. ben bunu irdelicem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 http://i.imgur.com/kLluZHw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 kasma ..iskender soyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 stir fry soslarının hepsi it gibi kalorili lan, ama güzel olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Bugun cok cilgin manti yaptik asdafaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Geçen yine bi yemekli film izledim yine kahroldum. Adamlar neler yapıyor bi yemeğe 1000 dolar para veriyon sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 1000 dolar icin altin kaplanmasi filan lazim .. 1 hani 100 dolar diyince bir tabaga ..oo diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Kalamar tarifi olan var mı ya en serisinden özet? Taze kalamar aldım temizledim zarını soydum duruyo şimdi öyle. İçine mantar soğan sarımsak peynir vs doldurup kalamar dolması yapiyim dedim ama çok da yorgunum, kolay mı bunu yapması? Daha önce hiç yapmadım, hızlı oluyo mu? Halp Ya da bu temizlenmiş kalamarı yarına sakliyim desem nası sakliyim? Zeytinyağlayıp mı sakliyim napiyim? Şu stir fry güzel bişeye benziyo ama hakkaten yorgunum, kalamar için olan kombinasyonu biri özet geçebilir mi sdg Son edit: mutfağın da toplanması gerekiyomuş daha, kalamar yalan olur. Zeytinyağlasam sğa kalır mı yarına? Cumadan beri dolapta duruyodu bugün temizledim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 sodada bekleteceksin bir gün ondan sonra halka şeklinde kes panele kızart gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 kalamarı halka halka kesicen. Ondan sonra 1 kilo kalamara 2-3 çorba kaşığı şeker+soda(bira daha güzel olur) 1 çay kaşığı tuz atıp iyice yoğurucan. Kalamar köpürür zaten. Çok iyi ovalayıp yoğurman lazım o köpüğü gitsin diye.SOnrasında (4-5 saat) una bulayıp çok kızgın yağa at. Zeytinyağında kızartma olmaz. Kanola, ayçiçek ya da mısır özünde yapman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Yarına saklıcam şimdi hiçbir şeye uğraşamam. Bi de zeytinyağında kızartma yapılabilir yavaş ısıtırsan, ama bu ayrı bi tartışma konusu. Kanola yağını mutfağıma sokanı evden kovarım btw Dolma yapmak için de sodada bekletmek lazım mı? Evde karbonat ve yoğurt var, yoğurtta falan bekletsem karbonatlayıp, ya da karbonatlı suda bekletsem olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 http://www.ardaninmutfagi.com/yemek-tarifleri/balik-yemekleri/kalamar-dolma Al bro dolma tarifi güzel gibi ama pastırma falan da var bunda beğenir misin bilmem. He bi de ızgaraymış bu yapabiliyosan ızgara daha güzel olabilir.. http://www.ardaninmutfagi.com/yemek-tarifleri/balik-yemekleri/citir-kalamar Buda klasik balıkçılardaki cips tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Izgara yapıcam ben de harcını pişirip, bakiyim bi tarife eyv. Peki yarına nası saklıyim bu kalamarları? Karbonatlı suda 3 saat diyo ama 15-20 saat beklese sıkıntı olmaz herhal? Şu tarif de hoşuma gitti: http://yemek.com/tarif/kalamar-dolmasi/#.VwpKetS3yrU Yarına kadar zeytinyağında bekletip yarın karbonatlı suya koyduktan sonra harç hazırlayıp sonra da ızgara yapmaya karar verdim. Yemek yaparken operasyoel zekam yerlerde gezdiğinden fotoğraf çekemiyorum malesef ama güzel olup olmadığını söylerim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 ellerini kollarını atmadın di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Ya ben atmıcaktım hatun yok yok yapılmaz ondan bişi dedi attım ben de boynum kıldan ince diyip :( neyse dört tane kalamar zaten, beğenirsem haftaya alırım bi daha. Ne yapılıyo oralarıyla? Zaten temizlerken birinin mürekkebi patladı, bol suyla duruladım falan ama etinin birazı boyandı sdkf Nası da tüm suçu kıza kitlemişim yalnız ha kendimden tiksindim bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar