WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Derli toplu olsun diye tek başlıkta toplayayım dedim. İşlemci : AMD Phenom 2 Black Edition 965. Fiyat: 125 Tl 965 Fanı gürültülü çalışıyor, garantisi bitti. M5A97 Anakart Kutusu ve kutu içeriği vs. hepsi duruyor sorunu yok, garantisi bitti Fiyat : 160 Tl M5A97 Sapphire HD6850 Ekran Kartı Garantisi bitti, çalışmasında problem yok lakin fanı zaman zaman dönmüyor. Fiyat : 120Tl 6850 GPU-CPU ve Anakartı alana Aerocool VP-550 PSU ve PGS nin şu model kasası hediye (kasanın yan kapağı yok evin bi köşesinden çıkar elbet) kasa Klavye/Mouselar ; R.A.T 7 Mouse Sıfır kutusu açılmadı Fiyat : 220 Tl rat7 Razer Blackwidow Ultimate 2014 Stealth Sıfır kutusu açılmadı Fiyat : 290 Tl Razer Blackwidow Chroma Clicky Sıfır kutusu açılmadı Fiyat : 480 Tl Ultimate/Chroma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Chroma US/UK ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Chroma'nın üstünde US yazıyor zaten, fotoğrafta gözüküyor ki zaten iki kutunun üstünde de ANSI layout görülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Evet görünüyormuş, resmi büyütmeye üşendim teşekkürler hepsiburada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 İşlemci Anakart PSU Satıldı gibi, kalanı hala satışta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Razer Blackwidow Ultimate 2014 Stealth Sıfır kutusu açılmadı Fiyat : 280 Tl Razer Blackwidow Chroma Clicky Sıfır kutusu açılmadı Fiyat : 470 Tl Razer Goliathus Extended Control Edition Sıfır kutusu açılmadı Fiyat : 80 Tl R.A.T 7 Mouse Sıfır kutusu açılmadı Fiyat : 200 Tl Aerocool VS4 Mid-Tower Kasa İkinci El Fiyat : 40 Tl -steam bakiyesi kabul- Fiyatlarda indirim yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Chrome 450tl oldu Ultimate 270tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 hani gunnar gözlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Onu koymayı unuttum ben ya doğru diyosun, foto çekip ekliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 fanı zaman zaman dönmüyor ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Calisirken duruyor işte kafasına göre yine kafasına göre calısmaya devam ediyor, pc bileşenlerinin hepsi satıldı bu arada kasa hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 68xx lerde kronik fan kontrol problemi var bnm eski 6870 3 kere garantiye gitti fan saçma sapan duruyor diye, sonra para iadesi aldım vatandan /balta out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Auril said: 68xx lerde kronik fan kontrol problemi var bnm eski 6870 3 kere garantiye gitti fan saçma sapan duruyor diye, sonra para iadesi aldım vatandan /balta out Satılan şeyi nasil baltalıcan dsfhsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 ben baltamı sallıyım de artık denk gelirse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 miss miss miss miss soz bro sfghsfghsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Adam zaten yazmış bir ayağı çukurda diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 RAT 7 Mouse Razerblackwidow Ultimate 2014 Stealth Razer Goliathus mouse pad duruyor geri kalan satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar