dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 İş yoğunluğum müthiş ama hayatta feci bayıyorum neyse bi gaza geldim, değişiklik olsun diye oy ve ötesi okul başganı oldum ulan sandık gönüllüsü olur insan dimi? o da yok... direkt başgan... zaten oldum olası böyle olayları sevmem sonra bu olayı unuttum tabi il koordinatörü sürekli aradı neyse kurdum whatsapp grubunu milleti organize ettim de şimdi gidip uğraşmak istemiyorum. zaten okul öyle bi yer ki sandıktan %90 CHP çıkıyor. Ptesi günü de yurtdışına gideceğim. kaldı ki istanbul'da çalışıyorum ailemin yanına izmit'e gidicem oy kullanmak için. akıllı işi mi lan bu? :( şimdi çıkamıyorum da olaydan milleti yarı yolda bırakmış gibi olucam Ama tek tatil günü sabahın 7'sinde orada olucam. allah belasını versin bu hırsızların nasıl bir ülke ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ya söyle istifa et ne uğraşıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 abi her şeyi ülkeye atmayın :) tamamen kendi organizasyon hatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 demokratik namuslu düzgün bir ülke olsaydık millet evini korur gibi sandık başında durmazdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 yazarın anlatmak istediği şey, BEN BAŞGAN OLDUM ULA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 bazen nabıom falan yazasım geliyor öyle sıkılıyorum ki arkadaş da öyle sıkılmış çözüm basit sıkılan bir şey nasıl gevşetilir? tabii ki ingiliz anahtarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Karag8z said: yazarın anlatmak istediği şey, BEN BAŞGAN OLDUM ULA. aferim çocuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 rica ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 gereksiz sorumluluk ve risk almışsın, iş dünyasında yapmaman gereken 2 şeyi de başarmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Bende başkanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 sende olan şey ne lan merak ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 neyse aldık bir iş hakkıyla yapalım bari bi de sağlam organizasyon yapmış adamlar bi adama ulaşamamıştım istanbul genel merkezden aradılar. çoghacaip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Ren said: sende olan şey ne lan merak ettik ben yapcaktim bunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 duzgun yap bari de degmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Lan ben 3 seçimdir sandık kurulu başkanıyım hiç böyle reklam yapmak aklıma gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Benim 4 görevin 3 ü başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 helal başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 sınıf başkanı olmak istemiştim yapmaıdlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Kaç seçimdir oyları tam takım sayıp veriyorum. İnternette genel söylemlerin gazına gelip oylara 4 gözle bakanlara gülesim geliyor. İlk başta bi kuşku varken sonra sayımın sonucunu bile beklemeden topuluyorlar. Kaç seçimdir ayı sonuçlar. Şuraya yazsam +-5,10 farkla tutturabilirim. Dört gözle bakılacak sandıklar az çok belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Rerore said: sınıf başkanı olmak istemiştim yapmaıdlar Başkan oldum ve istifa ettim. Öğretmen arkanda durmazsa çekilmez. İçinde falanda kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/s306x306/e15/11137704_1605467213060909_859315406_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 işim çıktı beyler iyi oyunlar de başkasını promote to leader et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ülkeyi sen mi kurtarıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 löl ne reklamı. olm gir başgan olcam'a tıkla başgan oluyon zaten? mesele başganlık değil siz hala anlamadınız mı? Pazar akşamı da babamı hastaneye yatırmam gerek :( ya şu başganlığı birine devretsem problem olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar