Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frozen Throne: To Tame a Land

-overdose-

Öne çıkan mesajlar

bu bonus campaign çok güzel olmuş bitiren varmı ? Quest ler halinde şöyle bezetme olarak Diablo nun Wc3 hali diyim. Ben bitirdim blizzard yanlız eşeklik etmiş, To Be Continued diyip battle.net yada blizzard.com dan devamını gelince çekin demişler dövmek lazım. ama genelde Quest ler güzeldi. Sonunda olan olay devamını sürdürcek şekilde oda iyi.[hline]I asked a god for poison cradle me,
Sown to my dreams souls searching,
death blossomswhere clouds lie over me,
Held in god's hands death blooming.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence expensiondaki tek güzel senaryoydu. Hatta mükemmeldi. Diabloda saçma sapan şuraya git yaratık kes buraya git adam kes görevlerinden daha güzeldi. Zaten FT u ben 23haziranda aldım direk bu bölüme başladım. Eğer direk normal senaryolara başlasaydım moralim 0 a inecekmiş. Çünkü hiç zevkli değiller. Ama to tame a land bi daha bitirlmeye değer. Ama yinede blizzardı dövelim. Bu arada ben To tame a landin benzeri bir harita yapıyorum. Çizim olarak henüz 4de 1 i bitti. ama harita boyutu epic(244x244, oysa tamealand 196x196). Humanları yöneteceğiz. Arthas, Muradin ve Sendai adında bir okçu. Skiller 4üncü lvl a kadar çıkıyor. Bazı skiller yeni, bazılarıylada oynadım biraz. Senaryo pek düşünmedim ama çölde geçtiği için muhtemelen Armageddon benzeri bir büyüyle doğanın yok olduğu bu yer(ehe Fallout)de su kaynakları biten bir kasabaya su şişesi getiricez :)
Sosyal ağlarda paylaş

orc sux NE rulleaz :P
sanırım blizzard orcların senaryosunu, hikayeyi açıklamak için öyle yaptı. zaten 2 act daha var. bence yerinde bir seçim olmuş. orcların şimdiki kültürüne çok uygun olmuş bu campaignler. başkalarının savaşına katılmıyorlar, kendileri barış içinde yaşamak istiyorlar.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 15 July 2003 09:20 tarihinde demiş ki:
orclar ve barış içinde yaşamak,güzel[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates

abi yeter sıkıldım seninle uğraşmaktan
YALVARIYORUM bu forumu da tartışma zemini yapma. lütfen.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 15 July 2003 00:18 tarihinde demiş ki:
orc senaryosu koymayan zihniyete osuram diyorum baska ne diyem
ama adamların hakkını yememek lazım resmen naga diye 5 inci bi ırk yaratmıslar[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı
Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn
I am not fat you asshole, I am just big-boned.
Screw you guys; I am going home.
You must respect my authoritaaaaaaa.
BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa

Naga lar eksik ırk yani tam structure ları yok, Custom dada olunmuyor ayrıca Orc lar barışta ya ondan koymadılar sanırım. Allahtan devamının gelmesi için sonunu öyle yapmışlar.[hline]There is no beginning there is no end,
There is only change,
Progression backwards is this where we are heading,
Take back your soul forget your emptiness.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 15 July 2003 09:20 tarihinde demiş ki:
orclar ve barış içinde yaşamak,güzel[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates

Kermit imzanla ne guzel uyusuyosun farkindamisin, hic bisi bilmiyosun
Orc lar Warcraft dunyasinda ki noble irklardan biridir, ve bir buyu ile rage gibimsi bir seye geciyorlar, bu nedenle vahsilesiyorlar, yoksa ork lar insanlar kadar hatta insanlardan daha asil.

Orta DUnya degil burasi, BLizzard in yarattigi Warcraft dunyasi, adamlar kasip sayfalarca history yazmislar, ve Jadelith o historyi okuduunu bildigim bir kac insandan biri.[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Sosyal ağlarda paylaş

blizzardın 1 nisan şakası panda ımparatorluguydu :D
sozde orclar kalimdor a girince panda imparatorlugunu kapıyan agacları kesıp pandaları serbest bırakmıslar cok komikti ama cogu kısıde hadı lan yenı pakette bu mu var dıye ınanmıstı :D hala blizzardın sayfasında duruyo galıba[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Sosyal ağlarda paylaş

2 Orc var.

Ner'zhul un Orc'ları sonradan Ner'zhul Portal ları açarak Orc ları kaçırmaya çalışıyor ama Burning Legion geliyor bu sayede ve bu Orc'lari Pit Lord olan adını unuttum komutası altına veriyor. Ner'zhul sonra ölüyor galba Lich Lord la bağlantısı var bi şekilde.

Durotar' ın Orc'ları var birde bunlar cici barışçıl, sonra Durator un oğlu Thrall bu Orc ta babası gibi iyi niyetli barışçıl. Kendi Land ine sahip oluyor Kalimdorda.

2 Orc var karıştırmayalım ztn adamlar Ayırmış birileri Kırmızı birileri Yeşil ona bile gerek yoktu aslında.[hline]still I try to reach and touch what hurts me.
Sosyal ağlarda paylaş

alakasız yaw..
orclar hep orc..
warcraft 2 de demonlarla anlaşma yappılıyor.. orclar öyle güçleniyorlar (fakat gene hepsi içmiyor. 2 senaryodada alliance ve hordeun bir kısmı şeytana ulaşmaya dierleri onları durdurmay açalışıyo)..
fakat yeniliyorlar.. ve o büyük demon adı neydi böyle fil gibi.. intikam almak yada onlara son bir şans vermek istiyor... night elfleri yenemyen orclar çaresiz (ynai grom) [hepsi diel sadece hellscream] bunu kabul ediyor ve kanından içiyorlar..
nightelfleri yeniyorlar.. sonra thrall grom u kurtarıyor..
en sonunda o mammoth bozması dmeon da ölünce orclar tamamen özgür oluyor..
zaten yeni yeni alliance dan kurutlan orclar shaman kültürü ile gerçek haline gelmeye başlıyor..
o kırmızı ise mahmut(o demona isim tkatım)un kanından içenler içenler..[hline]KoC
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
frozen throne'u daha yeni oynayabildim :)

night elf oynarken çok sıkıldım sarmadı. hikaye çok güzel, aşk meşk, nefret birçok şeyi görebiliyoruz. ama night elfler sıkıyor bu aşk meşk olayları.
örneğin brood war zerg senaryosu da böyleydi, hikayeyi güzel oturtmuş olsalar da zergler sarmıyor beni bir türlü.

neyse alliance'ı da bitirdim. hikaye olarak night elf kadar oturaklı gelmedi sanki bana ama yine de çok güzeldi.
secret mission çok zordu yanlız kafayı yedim orda :)
starcraft'ta tower defense'a gönderme yapmışlar sanırım (zaten w3'te lost temple ve tower defense bölümleri var multi için, orası ayrı)

neyse undead'e başladım, en sıkıldığım ırk sanırım undead, arthas'a da gıcığım bakalım ne olcak.

orclar en sevdiğim ırk olsa da, sadece bonus campaign olarak geçiyor, ki en güzel senaryo da bu bence :)

aslın sorularıma gelirsem:

1- İnternetten To Tame a Land gibi tek başıma oynayabileceğim ne tarz haritalar var?
Portlar kapalı olduğundan multiplayer oynama imkanım yok, tek başıma takılcam, single olarak multiplayer oynayacak use map settings tarzı haritalar lazım. To Tame A Land güzel bir örnek mesela.

2- Warcraf 3 nispeten daha hızlı olsa da Frozen Throne çok yavaş çalışıyor
Ayarları en düşüğe getirsem de adam delirtiyor beni.
Örneğin mouse ite kaka ilerliyor. Kablosuz Optic mouse diğer oyunlarda sorun çıkarmasa da, şu Frozen Throne ile Rome Total War'ın en düşük ayarlarıdna bile mouse yüzünden problem çekiyorum, bir birimi seçmek için on takla atıyorum.
Acaba pc konfigirasyonuyla alakası var mı?
P4 3.0 HT, 512MB Ram, Geforce FX5200
ne yapabilirim bu sorunu çözmek için? Oyun çok hantal deli ediyor beni.

3- Alliance senaryosunda blood elf'leri zindandan kurtarmaya çalıştığımız ve sentinel senaryosunda warden ile nagaları öldürüp illiadan'ın peşinde koştuğumuz temple'da bazı secretları bulamadım. nasıl gideceğimi anlatan bir resim veya harita felan var mıdır? kafayı yiycem dön dön bulamıyorum :)

Teşekkürler şimdiden[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...