Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Evet gençler, http://sandik.oyveotesi.org/secimler/haziran-2015-genel-secim Çarşamba 1. bölge için eğitim var. Hala geç kalmış değilsiniz üye olmadıysanız. Haydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 fişleniyorsunuz gençler yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 onun için feysbuk twitter var yahu. He bide instagram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 katilin fislenin, sanki bugune kadar fislenmemissiniz gibi dusunmeyin. gokhanlik yapmayin oyunuza sahip cikin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ben budönem de chp ile çalışacam, bu sefer yedek yazmışlar beni, sandık kuruluna girmezsem iyi olur diyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Geçen seçimde müşahit değildim, ama bulunmuştum orda. Hatta bi ara karışıklık olmuştuda onun giderilmesinde yardımcı olmuştum. Müşahit olmayınca bi yetkin olmuyor yalnız, ıslak imzalı falan alamamıştım. tabi bizim sandık %100 doğru çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ben bir kere chp de kart bittiği için işçi partisinden müşahit olmuştum, zaten mahallede birbirimizi tanıyorduk "bu bizden" deyip verdilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ben vatan partisinden musahit oldum bu sene =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 up ümraniye pendik sultanbeyli boşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Ben fatihe gidicem muhtemelen hdpylen. Akpye mi başvursam dedim ama almazlarsanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Llama said: fişleniyorsunuz gençler yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Korkma, titret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Llama said: fişleniyorsunuz gençler yapmayın. herkes senin gibi devlette çalışmıyor llama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 75 milyon fişli olm zaten hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 RamsesII said: herkes senin gibi devlette çalışmıyor llama :) uydurmayın böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 video iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Bu sene sandık kurulu başkanı seçim sistemi değişti. Eskiden devlet memurları atanıyordu(genellikle öğretmenler), bu sene partilerin gösterdiği adaylar arasından kurayla seçildi. İmkanınız varsa üşenmeyin sandık başına yazılın, bütün gün duramam uzaktan geleceğim vs. demeyin. 10 saat değil, 5 saat dursanız bile hiç yoktan iyidir. Adamlar böyle bir kontrol olduğunu bilirse, daha dikkatli davranmak zorunda kalır. Sandık başı ve oy sayımı önemsiz değil, %1 fark eder nereden baksanız. Üstelik mevcut olduğumuz sandıklardan ıslak imzalı tutanağı sayım biter bitmez alıp veya fotoğrafını çekip merkeze iletiyoruz. Böylece resmi sonuçlarla karşılaştırma fırsatı doğuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ya bina başganı oldum milleti organize ettim de eğitimlere hiç girmedim başganlık yapacağım okulda da %90 CHP falan çıkıyor :) değer mi değmez mi saatlerce beklemeye çalışan adamım zaten bi pazar tatilimiz var bi gaza geldim de gün yaklaştıkça üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 valla, yerel seçim 2 sandık ve 4 pusula olduğu için çok daha yorucuydu. Yine yorulacaksın ama tatmin olacaksın, yani akşam sonuçlar açıklandığında elimden geleni yaptım diyeceksin. CHP'liler çoğunlukta deyip geçme, bir kere CHP'nin müşahiti dahi olsa sandıkta, adam ne kadar uyanık, ne kadar enerjik, en önemlisi ne kadar biliyor. 40 türlü sorun çıkabiliyor, eğitimlere girmediysen de oku öğren. Göründüğünden daha komplike. Bina başkanı sağlam sorumluluk. Kesinlikle, bütün ekip bir kez buluşmanız lazım(tabi gelebilenler). Seçim günü kim kaçta gelecek, kim nereden gelecek, ne yapılacak bunları yüz yüze konuşmanız lazım. Çok kritik noktalar var, mesela senin bina sorumlusu olarak 7'de orada olman gerekiyor. Zarflara mühür vurulma işlemi var, bilinen seçim hilelerinden biri seçmenlere doldurulmuş oy pusulasını vererek boşunu getir diyorlar, getirirse para veriliyor. Bunun önüne geçmek çok kolay, sabah zarflar mühürlenirken her zarfta mühür aynı yere vurulacak(mesela sol alt köşe) bundan farklı bir yerde mühür olan zarf çıkarsa sandıktan geçersiz olacak. Ama bunun için sandık kurulu başkanını ikna etmen gerekiyor, ikna etmek için işlem sırasında orada olman gerekiyor :). Kolay gelsin, sakın cayma, vebali büyük olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 parti sahip çıksın oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 dusuncelihayvan said: ya bina başganı oldum milleti organize ettim de eğitimlere hiç girmedim başganlık yapacağım okulda da %90 CHP falan çıkıyor :) değer mi değmez mi saatlerce beklemeye çalışan adamım zaten bi pazar tatilimiz var bi gaza geldim de gün yaklaştıkça üşeniyorum yorulduğuna değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 WaNTeD said: parti sahip çıksın oyuna o oy senin oyun partiden önce. O oyun sonucu senin hayatını da etkiliyor. Ayrıca bir parti bünyesinde çalışmanız için de hiç bir engel yok, parti insanlardan bağımsız soyut bir şey değil. Girersin istediğin parti örgütüne çalışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 verdiğim oy hiç etkilemedi bugune kadar öyle düşünürsek, herhangi bir parti için zaten niye çalışayım. oyun nemasını alacak olan parti %99.999999 ki hani ıslak imzalı sonuç vs geçen seçimde de topladık gönderdik karşılaştırıldı vs hiç değişmedi tutarsızlıklara rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 oraya varana kadar daha once olabilecek olumsuzluklara da engel olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 o kısmı tamam zaten, ama etkisi inanılmaz az ondan bahsediyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar