aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Lan yeşil vadi bırakılır mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 tribe niye degisti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 bingildak said: İnanılmaz pvp döndü ya. serverdaki en büyük base'ı yıktık. kan gövdeyi götürecek. evde yatanlar terk etmeye hazır olsun yarın yerle bir edecekler büyük ihtimal asdasd Bıngıldak tsye gel dedi geldim. Adamlar sanki başka oyun oynuyolar. Base raid, makinalılar, laser pointerlar, lootlar. Benim tek yaptığım çalı çırpı toplayıp mızrak yapmak, dino öldürüp etini almak acıkıp ateş yapıp eti pişirip yemek, tekrar dino kesmek, etini yemek vs.. :( Bari bugün biri alsın beni tribe a ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Istenmedigini ne zaman fark edeceksin acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 abi dün kendin duydun işte hiç vakit olmadı bugün hallederiz merak etme göçücez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 daha dün taş sopalarla adam öldüreceğiz diye kasıyorduk asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Beyaz donlularin savaşı :) pantolon yapabilen yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 uzerinde demir armor elinde roket atar altinda trex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 miyaw33 said: Beyaz donlularin savaşı :) pantolon yapabilen yokmu aquila said: bayilanin gotune sokuyo boruyu hemen ibne. sanırım pantalonla vakit kaybetmek istemiyor arkadaş http://forum.paticik.com/thumbnails/2d0/e10/b33/ffa/da2/d34/7ed/01b/3e9/600/39_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Jurrasic world den ciktim simdi eve geciyorum. Oyuna girince umarim raptorlar hazir olur çünkü hepsini yumruklayacagim kehere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 lan arka kapiyi actim, bozuldu kapanmiyo. bi de kuslu adamlar geldi dinolari lureladi goturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 iki adam kusla skip atti, ne sacma lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Kuslarımız ne durumda acaba. Bizim vadiyi yıkmıslar heralde fast travelda gozukmuyor. Ama dun tum degerli esyaları alıp tasımıstık zaten gece saldıracaklarını tahmin edip. Kuslar saglamsa bi tek rex saddle larına uzulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Kuslar ve rexler yeni basede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Yeni base nerde? Ben nerdeyim. Dur oyuna gireyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Yeni basedeki yatak spawn icin cikar. Biri metal biri odun. Metalde çıkarsan bir daha yataga bas digerine gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 kus pen i guzel olmus buyuturuz cok yakısıklı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 İki kuşlu adam eski base e dalıyolar şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Tiny i öldürdüler şu an. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 yeni yer nerde la tarif edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Localde baya oynadım ya. Medium ayarlarda gayet zevk alabiliyorum. Yakında katılıcam size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Birde birisi TS adresini gönderebilir mi bana özelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 bizim serverda olaylar karıştı ya hahaha herkes bizi arıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar