aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 hayvanin boku benden buyuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 bingildak said: sen neden tek başına takılıyorsun asdasd arkadaş mericadan oynuyor, 62de başlamıştık gelmedi euya o da ben de kaldım burada :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 cesurca yaladim trexi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Hem herkese yardimci olacak hemde bizim evin yerini gosteren bir map ekliyorum ama spoiler tagiyle koyucam cunku land ve underwater cavelerin yerlerini de gosteriyor ve obeliskler dahil tum cavelerin koordinatlari var. World Map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ne var cavelerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Bolca mob ve artifact ayrica level kasmak icin cok iyi bir yer ama solo yapmak cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 optimization patch i gelince haber edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 abi ne olur vadideki ağaçları artık kesmeyin fikir tepe gibi oldu vadi asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 lel bok fırlatan guard dog ekliyorlar beyler hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 aquila said: cesurca yaladim trexi. grafikler lowda mı? kötü gözüküyor. Trailer gibi değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Toplam 2 kere yarımşar gün oynadım oyunu diyebilirim. Çok zevkli ve benzersiz zamanlar yaşadım. Daha tabi pek oynamadığımdan Trex fln olaylarına girmesem de size dün gece yatmadan arkadaşıma yolladığım hikayeyi paylaşayım istedim. Tamımyla yaşanmış bir ibretlik DRAM (wot inc); RAPTORUN PEŞİNDE... Genç bugün lvl19 olmuştu lvl15 te raptor eğerini yapmayı öğrenmişti. Raptorun hızı, saldırı gücü vs özellikleri onu cezbediyordu ama bir raptoru bayıltarak yakalamanında ne kadar zor olduğunu bildiğinden hazırlık yapmaya karar vermişti. Öncelikle tabiki bir raptor izi bulmalıydı daha önce otçul bir dinazor evcilleştirmişti ancak bu bambaşka bir deneyim olacaktı. Raptoru evcilleştirirken baygın tutmak icin narkoz hazırladı çeşitli otları ve yaban mersini karıştırarak, yolculuk esnasında acıkacağından kamp ateşinde oldukça fazla et pişirdi ve önceden diktiği su tulumlarına suyunu doldurdu. Sapanını son bir kez tamir etti ve yanına bol bol taş aldı, haritasını tekrar kontrol etti ve sahildeki evinden uzaklaşmaya başladı. Olası bir başarısızlıkta yolu tekrar bulabilmek için gittiği yollara eşyalar bıraktı çünkü haritada yerini tam kestiremiyordu. Bir raptoru mızrakla öldürmek, iyi dikilmiş bir deri zırh ve yeterli ekipmanla belki mümkündü ama onu bayıltarak ele geçirmek oldukça zor olacaktı. Çevreyi iyice araştırdı ve sonunda bir raptoru uzaktan ve yüksekten gözüne kestirdi. Dar bir vadinin tam ortasında kayalıkların arasında duruyordu.Ama yalnız değildi yakınında 1 raptor daha vardı. Önce onları ayırabilmek için 364748399392 defa ölüp ölüp dirildi, uzun zamandır arkadası ve bineği olan otçul dinazoru bob ta bu maceradan nasibini alıp hakkın rahmetine kavuşmustu artık gözünü hırs bürümüştü. Raptorlarin bölgesine yakin bir yatak yaparak sote bir yere yerlestirdi ki 353543533556 defa daha ölecegine emin oldugundan en azında yakında spawn olmak istiyordu ki ekipmanlarını ve bir sürü deri toplayarak yaptığı raptor eğerini tekrar almaya calışırken 3537829292 defa öldüğünde daha rahat deneme yapabilsin istiyordu. Yaklaşık 2 saatlik çabaların sonunda bir raptoru kayaların arasına sıkıştırmıştı, sapanını cekti ardı ardına taşları kafasına atmaya basladı evet galiba başarıyordu raptor sersemlemeye başlamıştı. Ama bir baktı ki sapan kırılmak üzereydi ve son 2 taşı kalmıştı son umuduyla birlikte son taşı raptorun kafasına ulaştırdığında bir mucize gercekleşti ve o atik beden yerle buluştu. İşte beklenen an dedi hemen yanında getirdiği bir sürü pişmemiş taze ve kanlı eti raptorun yanına bıraktı ve narkoz vermeye basladı. (Bizim saatimizle bu yaklaşık 75 dk sürecekti.) Günler geçmeye başladı… Bir an narkozun yeterli olmayacağını düşünüp panik yaptı ve bayıltıcı etkisi olan yaban mersininden aramaya basladı yakınlardaki çalılıklardan topladı durdu, aslında yetecek kadar toplamıştı ama biraz daha toplamanın ne zararı olabilirdi ki derken çalının arkasından lvl27 yani bizim yerde yatan lvl7 raptorun babası atlayıverdi -.- Bir adım geri atlayarak mızrağını çekti ve 7 darbeyle isini bitirdi çok az canı kalmıştı suyu ve yemeği bitmiş zifiri karanlıkta meşalesi sönmek üzereydi koşarak raptorun yanına gitti yaban mersinlerini ağzına tıkayarak yari baygın kalmasını sağladı.Artık yeniden koşmaya mecali yoktu her koşuşu vücudunda ki az kalan suyun da buharlaşıp uçmasına neden oluyordu. Sabah oluyordu ve sicaklik artıyordu yakınlarda su da yoktu, sıcaklıgı düşürmek için üstündeki deri zırhı çıkarmaya karar verdi. Artik son 15dk nın içindeydi ya raptoru evcileştirecek ya da onunla birlikte bayılıp gidicekti ama başarabileceğinden umutluydu artık bukadar zorluğun üstünesinden gelmişti dayanabilirdi. Derken açlıktan ve susuzluktan artık bayılacağını farkettiğinden çok az bir şey daha böğürtlen toplayıp ağzını ıslatıp az da olsa midesinin bir yiycekle kavuşmasını istedi. Kendini ayakta tutmaya karar verdi raptorun bulundugu kayadan tam atlıyacakken aşşağıda bulunan şüpriz ona zehirli iğnesini sallıyordu. Dev akreple burun burunaydı, inmezse susuzluk ve aclıktan olecekti inerse de akrebin tek hamlede bayıltan zehriyle burun buruna gelicekti envanterini karistirdi son kırılmayan mızrağını cikardı ve ilk savurmada onu kırdı.Bulundugu kayaya 3-4 kez vrup taş çıkardı ama sapanı ilk atıştan sonra ikiye bölündü. Raptorun kalkıp ona yardim etmesi son çareydi ve olan oldu raptor artık yeni sahibine boyun eğmişti eğeri hazırdı ve bir adım daha atmaya mecali olmayan sahibini sırtlamaya hazırdı... üstüne bindigi gibi genç kayadan atlıyarak uzaklaştı akrep cok uzakta kalmış evine ise ormandan çıktıktan sonra tahmini 100m mesafe kalmıştı. Ormandan çıkar çıkmaz yüzüne pırıl pırıl güneş vurdu suya atlayıp doya sıya su içmek için raptorundan indi ve suya atladı. Normal de bu hikayelerin sonu özleminle yanıp tutuştuğunuz her şeye kavuşunca mutlu son olarak biterdi ama nemi oldu; arkasından 3 raptor onu takip etmişti, önce raptorunu sonra genci mideye indirip hikayenin sonunu getirdiler gg wp… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 arkadasa yollanan hikaye :) iliski ilginc :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Nerd kafası muhabbetler işte gamer muhabbeti :p öncesi oyunu anlatmıştım biraz da :) Heleki patideki binbir çeşit posttan sonra bunu yadırgamaman lazımdı kanuni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 bingildak said: bu ss med-high işte (shadowlar low) steam üzerinden çekilen ssler çamur gibi çıkıyor, onun etkisi var. trailerdaki grafik almak için titan z bile yetmiyor şu an asdasd optimizasyon kötü olduğu için 25-30 fps arasında kalmak için med-high bazıları low oynuyoruz. ama oyun içi grafiklere kötü diyecek adam görmedim daha her şey çamur oynamıyorsa. bu arada davutogluna kaymışlar abi mate boosted olmuş asdasdasd asdasdsa http://i.imgur.com/wlsXem3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Edriel said: Nerd kafası muhabbetler işte gamer muhabbeti :p öncesi oyunu anlatmıştım biraz da :) Heleki patideki binbir çeşit posttan sonra bunu yadırgamaman lazımdı kanuni :D iyi yonde diyorum.. hobbynin ileri hali. kelaynak gibi oyun oynamanin otesine gecmissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Taramalı tüfek yapamadınız mı hala? Taş baltalarla takılıyorsunuz filan? Ezik mi kaldı Paticik orada? Ekran kartı alın bana yardıma geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 devlet baksın gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Bu aksam keratin avına cıkalım. Su tribe lideri de gelmedi. Agresyonu cok kıstık ben bayıltıp cantalara bakmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Dinoların bilinen stat gainleri special traitleri vs. https://www.reddit.com/r/playark/comments/391a2g/tamed_monster_abilities_and_traits_thread/ Hangi dino ne icin kullanılır Below is about all you need to know and the key players in each category. They are in descending order with my opinion on how good they are at each. For Travel: Argentavis - Can regen stamina when stopped in air, infinite flight Pteradon - Doesn't regen when stopped, still flies Raptor - High speed and high stamina Rex - High speed, stamina drains quickly Carno - similar to Rex Scorpion - Medium speed, high stamina Sabertooth - High speed, stamina drains quickly Parasaur - medium speed, high stamina. Good starter. For Berry Farming Bronto - Farms everything in a huge radius. Endgame farmer Mammoth - smaller radius than stego, but a lot more stamina. Stego - Similar to bronto, just smaller radius Akylo - slightly smaller still Trike - smallest, stamina doesn't last long. Still way better than on foot. For Mounted Combat Sabertooth - high damage, stamina drain is minimal from attacking. Rex - Ton of life, high damage, stamina drains quickly Carno - weaker version of rex Raptor - medium across the board. Ultimate starting hunter mount. Argentavis - wasn't sure where to put this, does medium damage, with medium life. The advantage, if you're losing, to anything on the ground, you can just fly away. Scorpion - Built for life can be very tanky and kill stuff at a reasonably speed. Parasaur - don't write it off, it's decent and worth it early on. Following Companions Rex - they keep up and kill everything Sabertooth - fast and high damage, doesn't get stuck on trees as much Raptor - fast and kill everything slightly slower than rex, doesn't get stuck on trees as much Carno - similar to rex I can't recommend other followers, the flyers get completely in your face and others get left behind. If you want to go slow or for base guarding, there are other followers, turtles are severely underrated. When spec'd for absurd amount of life they can pair up against a rex. Follower AI in general is sort of buggy, you're better off focusing on a good mount. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 stego fena değilmiş gerçekten ağaç iyi topluyorsa Stegosaurus Category Notes Bonus Stat Gains ??? High Stat Gains ??? Normal Stat Gains ??? Bad Stat Gains ??? Special ability Armored(Unconfirmed), Wood Gathering, Berry Gathering(Higher than Trike) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Bronto alamıyorsanız stego alın trikedan cok daha hızlı berry topluyor diyolar. Ama iceri sokulamıyormus dino gateden sanırım. Sabah gelip olu bulma ihtimali de yok degil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ağaç iyi topluyorsa ağaç toplayan bir şeyimiz yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Bronto alamıyorsanız stego alın trikedan cok daha hızlı berry topluyor diyolar. Ama iceri sokulamıyormus dino gateden sanırım. Sabah gelip olu bulma ihtimali de yok degil tabi. Pretadon larla playerları grab edebiliyomussun. Ve oyuncular havadayken eger baygın degilse vurabiliyormus. Kusa ya da her hangi bir yere. Ucan kusla etrafa taramalı tufekle ates eden insanlar. asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 yok thatch yapıyo agactan o daha cok. Diger gercekci mantıkla yapmıs herifler. mesela mamut direk uprootlayabilir agacı. O mesela wood topluyor thatchten cok. Ama digerleri direk yıkıyor. Wood geliyor tabi(trikela da geliyor wood bu arada) ama daha cok thatch geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 hiç uğraşmayım o zaman ya, wood gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar