Guru Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 bingildak said: TheRightHand [geliştirici] 20 dakika önce We broke all of the servers and we're very sorry! So, your dinos aren't actually broken, it's much more like all of the servers are crashing. We're fixing the server crash now, will be deployed within 15 minutes. Sorry guys! - The Right Hand. demin açıklama gelmiş. evde olan biri 3-5 attırsın ya. hareket etmiyorken yemiyorlar zaten de. belki aggro falan yerlerse. oyun çıktığından beri best seller bu arada asdasd. adamlar kamyonla götürdü valla. Bir ara paticikdeki inbox ini tmizle mesaj atilmiyor. Bu sabah tribe master pikachuu mu nedir adamin adi o seni ariyordu, aksama online olurmu diye sordu. Dun geceki maceralarimiz hakkinda konusabilir belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 bingildak said: said: 50 ingots and 15 cementing paste not even wroth making as a t-rex can destroy it easy mode abi foundation tanesi 50 ingotmuş. ŞAKA MI BU oha! sadece dış çepheyi çevirsek 20 foundation gerek. 1000 ingot eder. 2000 iron ore. Gelecek patchde metal ore oranini artiracaklarmis daha kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Clanımızla aramız acılmasın =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 akşam konuşurum ben elemanla. belki dediğin gibi daha barışçıl takılın falan diyebilirler. mesaj kutumu boşalttım bu arada. ya o clandaki adamların ts bilgilerini alalım abi. adamlara saldıran veya bize biri saldırsa yardım isteyebiliyor olmamız gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Server a giriş zorluğu ne durumda. Bende katılmak istiyorum aranıza ama login try da ömrüm geçsinde istemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 şöyle bir dizilimle ilgili ne düşünüyosunuz? açık mor gibi olan alanlar genişletmek için, kopuk durduklarına bakmayın 360 derece öndeki bahçemiz gibi etrafı çeviriyoruz işte. ayrılmış water tank'li bahçeler, en önemli watch towerlar 8 tane eğer bütün alanı cover ederse. duvarın 1 kare arkasında. içinde stone arrow ve bow'u olan. trike veya trex gelirse savunma yapabileceğimiz yükseklikte (direkt üstündeki sürücüyü yukardan vurmalık). bir de yanlara ve şu an ki düzende arkaya büyük dinolar için cepler. içine yerleştirip "passive" desek yeterli olur, kapı yapmaya gereki yok. metal işini şu haliyle de kasarız ama 2000 çok zor geliyor bana. elimizden geldiğince toplarız işte, şimdiden inşaya başlarız ana binayı metale çevirmek için. patch sonrası hızlanırız. kaç kişinin metal toplamaya gitmesi optimum şu an ki node sayısında? ne kadar çok adam giderse o kadar çok toplarız gibi bir node sayısı var mı yoksa 1-2 kişi yeterli mi? ona göre etrafı 360 derece kapatacaksak iş dağılımı yaparız. zaten baya wall ve fence birikti. kademeli olarak ilerletebiliriz bir anda 360 derece kapanmaz asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 http://imgur.com/a/NVI14 bu adamların ev inanılmazmıs. dino mino hic bisey dokunamaz =) bu arada evin ustunu kapatmamız lazım. insanlar ucmaya baslıyor iceri girip 2 dilo kesip kutuları kırsalar yeter. ooo catıyı da metal picklerle falan kırıp giriyolarmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 oha harbi çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 evet lan onu hiç düşünmedik. 3 tane adam flying mount ile çatıya inse, çatıyı kırıp içeri girse gg. evin içinde player yoksa defans yok resmen. dilo atsan da dilo ne kadar savunacak evin içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 en sonunda servere girebildim, yeni char aciyorum, nerede dogsun char ve haritanin neresindesiniz? bingil, eski mesajindaki tarif hala gecerli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 hmm değil abi, sen westte başla karakterini temel hatlarıyla geliştir, ben akşam gelir alırım seni bir yerden. ts bilgilerini atarım. haritada 30-60'dayız. dikey 30, yatay 60. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 tamamdir sagolasin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 kabaca yeri : kabaca obeliskleri (devasa binalar) de ekledim, geceleri renkleri belli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 metal cati ile anca cozulur o is galiba. explosion "yaygınlasana" kadar metal ile cozulur. ondan sonrası kısmet zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 ondan sonra turret sanırım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Eve genel olarak gitmeyi ben soyle cozuyorum. Ardını yesil obelisk e karsını turuncu/kırmızı obelisk veriyosun. yesil le kırmızı arasını 3/4 e falan bolsen yaklasık 1 birim yesilden uzakta gibi bir yerde oluyor. Of islerim bitse de eve gelip level kassam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 gelen patchle ilgili: said: Got an update for you guys! We'll be releasing a full update for you guys later tonight that 100% fixes the single-player performance issue (on reloading a save game) and should also give a big performance boost to dedicated servers, and a small boost to client performance. We're getting these issues knocked out one at a time, folks, just keep your hats on your heads and your seats in those dino-saddles, because we're still chugging at full speed. It will deploy later tonight!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 arkamizi duvara dayasak dicem ama, yukaridan atlayan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 yukarıyı da kapatsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 gerce duvari gecmek isteyen yaninda merdiveniyle gelir zaten asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 http://ark.gamepedia.com/Taming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 off sabertooth varmis lan, ondan tamelicem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 4,5 saatimi aldı ama galiba bir boka yaramıyormuş trexler çok kolay ölüyor diyorlar sdfs. bir de bunlar dino gatelerden geçemiyor 60'da özel gate açılıyormuş. boşuna bütün günümü harcadım galiba ama olsun, trex trextir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 sen neden tek başına takılıyorsun asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 ayrıca beyler... yanlış olmasın salarız çocuğu vakti olanlar şunlardan birini yaparsa süper olur : 1) keratin farmı (dikenli yaratıkların cesedinden pick axe) 2) stone farm 3) metal farm 4) wood farm thanks ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar