Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 goldbären said: forkliftle taraktörü aynı kefeye koymayın ya bi de http://i.ytimg.com/vi/OyujV4vfBmk/hqdefault.jpg o el senin mi lan, kilo vermissin kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Merak ettim paramecium mu yoksa goldbären demi daha çok set var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Lego ambarı (kutusu açılmamış set sayısı) olarak düşünüp Star Wars'ı konudan hariç tutarsak gold döver; yapılı derli toplu sergileme dersek paramecium. Bu topakta gerçekleşen set satışlarıyla birlikte ibre biraz daha paramecium'a kaymış olailir hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ya benim değil temsili resim boyutu belli olsun diye içinde el olan fotoyla koydum. http://www.bereneda.com/Lego-Technic-42000-Grand-Prix-Racer,PR-2070.html musacığım sen bunu bu fiyata sıfır kutulu satın alamazsın, çünkü piyasada yok ürün bir senedir. bulup alabilirsen eyvallah. liste fiyatı 400 zaten bereneda bile 360'a bulur en iyi ihtimalle. zaten site yeni ürün koyuyor eskilerini kaldırmakta biraz yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Ben 240'a veririm ama sökmem, sticker'ları da yapışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Selam, Adam koca koca binalar ve hanlar sahibi bir şahsiyet... Bende kıçı kırık iş makinaları falan var :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 oo koca binalar hanlar Bende 112 yeşil ve gri alan vardı plate 20 tanede yol kavşak var . unutmuşum bir kacda engebeli plate vardı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Selam, Hâlâ durmuyorlardır değil mi X( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 almak isteyen yok mu hala f1'i :)))))) 250 tl 100 doların altına geliyor kaymak gibi fiyat :))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Bunu satsaydın koşarak alırdım eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Selam, Abi seri şanzıman üretimi falan mı yapacaksın bunca dişli ile :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 taki yapar satarsin o kadarini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Jin sato için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 42000 sıfır diil sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 değil, kutusu kılavuzu tam, eksiği yok. fazla oynanmadı. ama tozlu bir miktar. hatta üşenip yapılı vereceğim. bricklink'te 95 dolardan falan başlıyor 2. eli, piyasadan kalktığı için bir daha bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Selam, Hani demiş ya tozlu diye; sen onu şöyle düşün TOZLUUUUUUU³. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 satışımı niye baltalıyorsun. basarım şikayete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 veya o almazsa sen al tatlıya bağlansın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 bu arada legocular bizim cocuklar icin daha basit 3 in 1 lego setleri alabilecegim adres biliyorsunuzdur degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 yaş kaç? teknik mi istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Selam, Hadi alayım da nereme sokayım onu artık; 2 tane olacak ondan :) 42042'i yaptım, hanım kafama geçirecekti! Korkumdan 42043 kutusunda duruyor :P Acilen paralel boyuta geçip yer sorununu çözmem gerekli! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 yas 7 -oglana alacagim bereneda link vardi yukarida bir yerlerde oradan creator 3 in 1 siparisi verdim kalanlari ..2 tane mi ne kalmis ellerinde.. yoksa o 3-1 serisini oldugu gibi alacaktim.. eglenceli oluyor hadi bunu yapayim diye degistirip degistirip yapiyor..hazir okullarin acilmasi da uzamisken faydali..teknik filan su anda ona fazla gelir..o da tirmaliyor da teknik diye bilemedim su 3-1 leri bitirip azim gostersin seneye filan hala tirmalarsa teknik alirim.. parca degil set lazim 3-1 olursa daha iyi..tesekkur ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 paramecium said: Selam, Hadi alayım da nereme sokayım onu artık; 2 tane olacak ondan :) 42042'i yaptım, hanım kafama geçirecekti! Korkumdan 42043 kutusunda duruyor :P Acilen paralel boyuta geçip yer sorununu çözmem gerekli! Saygılar. Hesabı mı çaldırdın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ben geldim diye olmustur o .kisa araliklarla iki argo biri kufur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 @goldbären hayırlı olsun Mercedes almışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar