goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 6da gelicez dediler giyinik şekilde camdan bakıyorum gelen giden yok :( el birliğiyle trollediler galiba. gelip gelmeyeceklerini bilmeidğimden boxera da geçemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 hepsine karton malbuş + dürümcü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 goldbären said: giyinik şekilde camdan bakıyorum gelen giden yok :( Normal de nasıl bekliyorsun ki evde..assffsfs. Gitmeyin olm TRAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 sdfsdf yok ya iksii de yarın gelicez dedi 2. anhora vakası olmazsa yarın gelir alırlar. belki silahla gelir istediklerinden fazlasını alırlar... http://i.imgur.com/SVVYuHv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 olm sen niye lego dukanisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 kiloyla lego alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 aquila said: olm sen niye lego dukanisin? iyi bir kız tavlama aracı olacağını düşünmüştüm. sonra hedef kitlenin underage olduğunu görüp bıraktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 gold bunları satacan mı yoksa hava mı atacan adsffs.. Şaka bir yana mesela mini vs var? O çok kötü deklanşörlediğin fotodakileri satma planın var mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bi de foto koymus ya g5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Selam, Aradık ya len :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 gold 1 kutu da bana yolla sana CS'de sınırsız booost sdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 lol Aluriel said: bi de foto koymus ya g5 senin foto koyacak bi gebeşliğin bile yok lan. cevahire gidip carls jr yiyerek elit sanıyosun kendini. sonra eve dönüp plasmagorath falan dinleyerek f2p mmo oyunları oynuyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 çoktandır yemedim lan. iyi hatırlattın yarın falan bi gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 hep diabloda yardım etmedim diye bu düşmanlığın bana onu da biliyorum bi de f2p mmo ne oynuyorum lan ben niye öyle dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 şurda 2 şişkosunuz birbirinizi kollayın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 şş dur satış gerçekleşsin sonra dağıtırsınız konuyu. goldbären said: ya gece makara yaparken iyiydi. lak diye gitti setler. legosal dönüşüm var boş kalmıyor qeqe. GERİYE KALANLAR BUNLAR 42000 f1 racer 250 TL - http://storage.technicbricks.com/Media/2013/1H/42000_P1.jpg 42029 kırmızı 4x4 200 TL http://www.brickshelf.com/gallery/povratnik/9999-Box/42029-Pickup/1_42029_box.jpg 8272 eski kırmızı snowmobile - 50 TL- kutuyok - stikerlar patlak http://farm4.static.flickr.com/3432/3310292017_c60320dcb8_o.jpg 42032 tracked loader - sıfır - 50 TL http://images.brickset.com/sets/images/42032-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 aracların muayenesi var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 abi kutuları nasıl tutarsın setleri nasıl karıştırmazsın mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 karıştırmak derken parça havuzu yapmak mı? bir dönem öyle takıldım ondan sonra öyle topluca vida kutuları içinde sattım setleri. sonra karıştırmadım. al talimata bak yap oyna tozlandır şeklinde. marifet değil şu yaptığım zaten. koleksiyon = boşa para bağlamak demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 abi oynamadıktan sorna nedne koleksiyon yaparsıznı ki? lego dediğin oynamak için değil mi? ha şu olsa daha iyi olur, iki set alırsın birini açmayıp koleksiyon olarak tutarsın ötekinbi de açıp oynarsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 BabacumMostors said: abi oynamadıktan sorna nedne koleksiyon yaparsıznı ki? lego dediğin oynamak için değil mi? ha şu olsa daha iyi olur, iki set alırsın birini açmayıp koleksiyon olarak tutarsın ötekinbi de açıp oynarsın sdf bende oyle dusunuyorumda misal guardians of galaxy milano'yu aldim yok abi bozamiyorum o kadar guzel ki namissiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 abi onun parçaları hazır söküleiblir ya ben cuf cuf diye oynardım mesela kanadına elektron gelmiş de oradaki parçalar sökülmüşlü falan böyle bkz: uçak kanadına elektron gelmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 zaten kanatta elektron var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Selam, Ben oynuyorum vallahi :P Hele o motorlular pil takarken gıcık ediyor! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 goldbären said: al talimata bak yap oyna tozlandır şeklinde. abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar