Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 arkadaşlar bu arada bilginiz olsun, ben time stop atıp dc 99 confuse etkili 1d1 poison dmg'li breath attack kullanıyorum, yapay zekam gereği sonradan horrid wilting atmayı öncelikli tutuyorum.. 8-) kısaca ölüp kurtuluyor düşmanım argümanlarımdan.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Sam, 23 Ocak 2005 03:14 tarihinde demiş ki: 1d1 poison dmg'li breath attack kullanıyorum, Bune kaşındıran zehir mi? Isırgan otlarında falan var hani[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ağzı kötü kokuyomuş işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben umutlu diilim bu projeden, zira kizi "uzaktan 10 yakindan 0" diyerek sam'e birakabilirsin... ama bi alpha versiyonu ciksin ona gore kesin kararimi veririm :horace:[signature][hline]"Still every ghost must haunt in its own way" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 alpha test yapalım[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 entellik de göreceli bir kavramdır. kimilerine göre kahramanlık olabilir.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Damardan girdi :D[signature][hline] harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Soulbringer, 22 Ocak 2005 19:53 tarihinde demiş ki: said: Bonecrusher, 22 Ocak 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Filmlerde bu temanın çok yaygın olduğunu görüyorum. İlk başta kızın teki esas oğlana kıl şekiller yapar, bir türlü araları uyuşamaz. Kavga felan ederler. Ama esas oğlan biraz kahramanlık yapar, birkaç kötü adam döver, sonra kızla öpüşür evlenir felan. Aynı şeyi en son bugün National Treasure filmini izlerken gördüm. Düşünüyorum da, benzer bişiyi ben de mi yapsam? Bölüm sonu boss'ları şeklinde Chemical, Ardeth, Outtrader koyarız, Oyun sonu boss'u olarak da Sam'i koyarız. Evil kahkahalar atar karizmatik (?) biçimde. Bir de kızı buluruz koyarız sahneye, bizim kötü karakterler ortalığı birbirine katar, hatta kızı kaçırırlar felan Çıkarım giderim kızı kurtarırım bossları da döverim, günü kurtarıp kızı kapmış olurum :-P Filmlerde hep bu konuyu görmeye hastayım, en yakın zamanda benzerini yapmak isterim :) acaba gerçekte de bu kadar etkili olur mu :-P Nerden geldı aklına? Ayrıca Kahraman olan Sonunu düşünmez :P bu lafı söyleyen sonunu düşünmüşmüdür ?[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Sonu düşünen kahraman olamaz... olacaktı :) Bende oynayacam,bana da bi rol bulun[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 "Sonunu düşünen kahraman olamaz" olacak Bende rol isterim banada verin :-p[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of [Bu mesaj flameeye tarafından 23 Ocak 2005 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 evet son filmlerde bu tema gerçekten yaygın kadın adama bişey hissetmezken kadın bi yerden düşer ve adam onu yakalar öpüşürler fln filmin sonundada hep aynıdır ki evlenirler[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Borbag, 23 Ocak 2005 00:31 tarihinde demiş ki: Pent, Bone'a tiyo verip sonra vurulup ölecek gay barmen olabilir. Dela da çılgın kel polis olur, ortalığı kurşunlayıp kasıp kavurur. Film sonunda da Ardeth Bone'u yakalar, iki saat felsefe yapıp kafa ütüler, sonra Dela gelir ortalığı karıştırır Bone kurtulur gibi bir durum olabilir. Baş kötünün Sam olması ise saygıdan ileri gelen bir zorunluluktur. Yine de perdelerin arkasından her şeyi yönlendiren gerçek kötü Horace karakterini unutmamak lazımdır. ahaha çok sevdim bu senaryoyu :) ekliyelim bunu da :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Benim hikaye eklemek istediğim bir kaç olay var. Kız öss sınavına giderken maskeli kişlerce saldıraya uğrar olay mahalinden geçen okuldan arkadaşı önceki sene öss girmiş (kız bir sene sı.mıştır) Bone maskelilerin peşinden koşar. Yolda karşısa çıkan tinercileri(+2 posion dmg) önce aşar sonra ise maskelilerle teker teker kaşılaşır(orginal msgdaki sıra) sonrada okulun hemen yakında tehna bir binada büyük bossla kapışır.Tam herşey bitti derken kizi kaçıran pavyoncu ve onun mafyası ile uğraşmak zorunda kalir... Sonunda kis össeye girmiş olur. Stressini kahramanımızdan atar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 birincisi burda hollywood senaryoları üzerine konuşuyorum ikincisi de ben öss zamanını geçeli çok oldu ;) sübyancı değilim :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Tamam kardeşim senaryoyu değiştiyorum öss giriyor yine kız ama yaşını x yaptım y. kez giriyor sınava. böylece sübyancı olmuyorsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: aquila, 23 Ocak 2005 22:27 tarihinde demiş ki: unuttugun bisey var bonkirasir,kahramanlik yapanlar genelde tom cruise,brad pitt,george clooney ve o kalibrede insanlar olduklari icin kizlar oh hem kahraman hem yakisikli diye hop atliyo. brad pitt, kevin costner, nicolas cage 1.85 ancak örneğin tom cruise 1.70, benden kısa :) zaten adam çirkin tom cruise gibi kısa biri bile kahraman oluyorsa, ben haydi haydi olurum ben daha yakışıklıyım, ben daha korkuncum ve karizmayim :-P[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Kahramanlık yap Kızı kap Tam da Taxi Driver izlemiştim :) Aynen böyle yürüyor bu olay.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: aquila, 23 Ocak 2005 22:55 tarihinde demiş ki: korkuncsan anca kizi kaciran kotu adam olursun... korkunçluk derken nicolas cage gibi çok pis bakarım kötü adamlar korkar... yani o açıdan.. :-P *!kıvırtır*[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 denemekte fayda var[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: HellHound, 23 Ocak 2005 05:59 tarihinde demiş ki: ben umutlu diilim bu projeden, zira kizi "uzaktan 10 yakindan 0" diyerek sam'e birakabilirsin... lol hoca her defasında gülünür mü aynı esprinin değişik sürümlerine, devir tanımayan bir mizah öğesi oldu bu.. :lol: 1d1 poison çan çan çan nefes tüketerek (breath attack) rakibin argümanlarını bypass edip confuse ederken breath attack'ın dmg vermek zorunluluğundan ötürü, o da çok hararetli anlatırken tükürük saçma ihtimalini düşünerek.. :-) (horace'larla buluşmamızda yaşandı bu olay, sufi tescil edebilir sanırım, bişi de diyemedim kaldım öyle özrü kabahatinden büyük sözünü gerçekleştirmemek için, morrowind'de o char mı bu char mı onu tartışıyorduk sanırım :-p )[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Apache, 22 Ocak 2005 20:02 tarihinde demiş ki: sam ile kavga etmeden eu2 multi çevirirsen kazanamayacağın kız olmaz :) +100000000000000000000[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 böyle bir şey yapalım aslında. fotoroman felan gibi mesela. güzel olurdu :) kız ve düşman adaylarını bulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Bölüm sonu boss olabilirim kilo ve boyun musait (195 e 100 küsür)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 fotoğraflarını görelim, ona göre düşünürüz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 bendetopici okurken fotoroman olarak ne güzel olacagini düsünüyodum. bizim bi ara planimiz vardi ucanadam, ben, paticik disindan bi arkadasimiz ve bi kiz(henüz bulamamistik). deneyelim tabi güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar