Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kahramanlık yap kızı kap

Bone

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bu arada bilginiz olsun, ben time stop atıp dc 99 confuse etkili 1d1 poison dmg'li breath attack kullanıyorum, yapay zekam gereği sonradan horrid wilting atmayı öncelikli tutuyorum.. 8-)

kısaca ölüp kurtuluyor düşmanım argümanlarımdan.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soulbringer, 22 Ocak 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
said:
Bonecrusher, 22 Ocak 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Filmlerde bu temanın çok yaygın olduğunu görüyorum.
İlk başta kızın teki esas oğlana kıl şekiller yapar, bir türlü araları uyuşamaz. Kavga felan ederler.
Ama esas oğlan biraz kahramanlık yapar, birkaç kötü adam döver, sonra kızla öpüşür evlenir felan.
Aynı şeyi en son bugün National Treasure filmini izlerken gördüm.

Düşünüyorum da, benzer bişiyi ben de mi yapsam?
Bölüm sonu boss'ları şeklinde Chemical, Ardeth, Outtrader koyarız, Oyun sonu boss'u olarak da Sam'i koyarız. Evil kahkahalar atar karizmatik (?) biçimde.
Bir de kızı buluruz koyarız sahneye,
bizim kötü karakterler ortalığı birbirine katar, hatta kızı kaçırırlar felan
Çıkarım giderim kızı kurtarırım bossları da döverim, günü kurtarıp kızı kapmış olurum :-P

Filmlerde hep bu konuyu görmeye hastayım, en yakın zamanda benzerini yapmak isterim :)
acaba gerçekte de bu kadar etkili olur mu :-P

Nerden geldı aklına?
Ayrıca Kahraman olan Sonunu düşünmez :P

bu lafı söyleyen sonunu düşünmüşmüdür ?[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b]
[b]E-Mail:
[email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Borbag, 23 Ocak 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
Pent, Bone'a tiyo verip sonra vurulup ölecek gay barmen olabilir. Dela da çılgın kel polis olur, ortalığı kurşunlayıp kasıp kavurur.

Film sonunda da Ardeth Bone'u yakalar, iki saat felsefe yapıp kafa ütüler, sonra Dela gelir ortalığı karıştırır Bone kurtulur gibi bir durum olabilir.

Baş kötünün Sam olması ise saygıdan ileri gelen bir zorunluluktur. Yine de perdelerin arkasından her şeyi yönlendiren gerçek kötü Horace karakterini unutmamak lazımdır.

ahaha çok sevdim bu senaryoyu :)
ekliyelim bunu da :-P
Sosyal ağlarda paylaş

Benim hikaye eklemek istediğim bir kaç olay var.
Kız öss sınavına giderken maskeli kişlerce saldıraya uğrar olay mahalinden geçen okuldan arkadaşı önceki sene öss girmiş (kız bir sene sı.mıştır) Bone maskelilerin peşinden koşar. Yolda karşısa çıkan tinercileri(+2 posion dmg) önce aşar sonra ise maskelilerle teker teker kaşılaşır(orginal msgdaki sıra) sonrada okulun hemen yakında tehna bir binada büyük bossla kapışır.Tam herşey bitti derken kizi kaçıran pavyoncu ve onun mafyası ile uğraşmak zorunda kalir...

Sonunda kis össeye girmiş olur. Stressini kahramanımızdan atar.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 23 Ocak 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
unuttugun bisey var bonkirasir,kahramanlik yapanlar genelde tom cruise,brad pitt,george clooney ve o kalibrede insanlar olduklari icin kizlar oh hem kahraman hem yakisikli diye hop atliyo.

brad pitt, kevin costner, nicolas cage 1.85
ancak örneğin tom cruise 1.70, benden kısa :) zaten adam çirkin

tom cruise gibi kısa biri bile kahraman oluyorsa, ben haydi haydi olurum
ben daha yakışıklıyım, ben daha korkuncum ve karizmayim :-P[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 23 Ocak 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
korkuncsan anca kizi kaciran kotu adam olursun...

korkunçluk derken nicolas cage gibi çok pis bakarım kötü adamlar korkar... yani o açıdan.. :-P
*!kıvırtır*[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 23 Ocak 2005 05:59 tarihinde demiş ki:
ben umutlu diilim bu projeden, zira kizi "uzaktan 10 yakindan 0" diyerek sam'e birakabilirsin...

lol hoca her defasında gülünür mü aynı esprinin değişik sürümlerine, devir tanımayan bir mizah öğesi oldu bu.. :lol:

1d1 poison çan çan çan nefes tüketerek (breath attack) rakibin argümanlarını bypass edip confuse ederken breath attack'ın dmg vermek zorunluluğundan ötürü, o da çok hararetli anlatırken tükürük saçma ihtimalini düşünerek.. :-) (horace'larla buluşmamızda yaşandı bu olay, sufi tescil edebilir sanırım, bişi de diyemedim kaldım öyle özrü kabahatinden büyük sözünü gerçekleştirmemek için, morrowind'de o char mı bu char mı onu tartışıyorduk sanırım :-p )[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...