BonePART Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 dedikleri gibi bu arada 3 ve altı attacksa charge kalsa cok mantıklı bi sistem tek problem işte dmg vur +attack ver le cıkarttıgın patronlar olurdu bu arada su anda oynanabilecek tek warriorun control olması cok acı 5500000000000000000000000000000000000000000000000000000000 dust olması acı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 mech warrior var. nadiren karşıma geldi mi epey afallıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Bi dönem face warrior vardı oda öldü anasınıs atıyım. Arcanite reaperlı, grommashlı, chargerlı felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 arena üst üste 6. paladin geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 ben hala 3 ü geçemedim arenada, gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 paladini gereksiz buffladılar zaten top tierdı arenada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 valla bende gariptir 6'dan aşağı yapmıyorum gibi bişey ama max 9 gördüm . Tgt'den sonra yeni başladım yapmaya (sıkıntıdan) min. 5 yaptım 3 günde 8 tane attim arena ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Arena 11 win benim max, 12. maçı son vuruşu yapamayıp kaybetmiştim içime oturmuştur hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 son exp densonra benimde 3 üstüne çıkamadım, ondan önceki 10 arena baya yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 7. paladin geldi asdas dreag. tgt'den sonra rng tanrıları daha aktif olmaya basladı doğaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Arenada 2 kere 12 yaptım entresan olan biri warrior biri priest. MAgele asla yapamadım 12. Ne zaman cok iyi bi mage decki yapsam (2 fireball 2 fstrike frost bolt yeti boulder felan) en inanılmaz rnglere ya da mulligalara karsı oynuyorum. İlk turnde ne kadar 5 mana ustu kart varsa cekiyorum felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 bu sabah ikinci 12'mi yaptım çok garip bi şekilde. normalde 9'un üstünü görmeyen adamım ha sdf. ardarda iki kere iyi geldi baya :D rakip istatistiği de şu şekilde iki oyundan birini paladin/mage'e karşı oynuyoruz yani. 6 winden sonra hele %80'e falan fırlıyor bu oran. herkes bunlara yöneliyor çünkü class kartları bariz daha iyi. draftta iyi kartların kartların çıkma oranıyla mı oynarlar naparlar bilmiyorum ama bir değişiklik yapmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 https://trackobot.com/ şu programı deniyen var mı ? Tırsıyorum yüklemeye,güvenilir mi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 ben 2 kere yaptım 12 win. ikisinde de legendary kart vermedi. abvblizart dedim bi daha da 10 win üstünü görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 geçenlerde birisi yazmıştı 14 losing streak yaptım diye. Yok artık, o kadar da olmaz demiştim ama 2 günde rank 3 den rank 9 a düştüm.. oluyormuş demekki :) Gelen giden tokatlıyor. Nasıl şans ola ki bu.. tersten gördük legend ı bu sezon da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 arenada hungry dragon aldım. karşıya çıkan 1 manalık karttan benim 5/6 lık karttan fazla value aldı adamlar. 0-3 olacak abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 mage oynayın abi arenada. 12 yaptım gene rng yüzüme güldü resmen bu hafta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 zoo oynuyorum face huntera karşıyım tur 8 adam tauntuma silence attı silahla vurdu skill command attı hero power bastı 1 hp bıraktı bende well played çekti bu turun sonunda adamın 29 benim 1 hp'm var tur 9 malganis girdim owlunu öldürdüm suratına vurdum boom girdi BGH çektim (ki gereksizmiş) power overwhelming + soulfire + board ggwp öyle face gidilmez böyle gidilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 face hunter'da doctor boom yeah right ki houndmaster falan da var yani orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 ya hadi hybrid olsun midrange'e kaçan ne farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 midrange kaçanı falan değil bildiğin midrange deck o, dr boom diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 sadece kartlarla midrange olmuyo bi deck adamın board kontrolü tradelerinin filan da ona uygun olması gerek oyun boyunca barzo gibi her kartla surata gitti adam e ne anladım ben onun midrange olmasından glaivezooka vardı en basidinden adamda suratıma suratıma vurdu beleş trade varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Crusher ve Rend Blackhand'da hala ısrarlıyım pek hoşunuza gitmemişti Tam Ysera killer başka alıcak yok böyle, diğerlerinede çok faydalı ayrıca. Crusher'da 9/9 duruyor orda onu kullanmama pek gerek kalmadı :P Turn 8 http://s17.postimg.org/mgldg9di7/image.jpg Turn 8 http://s8.postimg.org/qmktd9z0l/image.jpg Turn 9 http://s15.postimg.org/fnuw4n3qj/image.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 ya ben 16 nın üzerine çıkamadım. Helal size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 taru said: mage oynayın abi arenada. 12 yaptım gene rng yüzüme güldü resmen bu hafta :D bu nasıl mage deck ya kırk yıl kalsa böyle bir deck akıl edemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar